Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda Gümüş Ok. Full story with pictures...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda Gümüş Ok. Full story with pictures...

Sonunda Gümüş Ok. Full story with pictures...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 04.06.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan. renk seçimin mükemmel.

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 04.06.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimlerle birlikte süper anlatmış ve ballandırmışsın. Belli ağzın kulaklarında Çok gülüyorum Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan Dil çıkarıyorum
Maşallah maşallah Çok gülüyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 04.06.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gule gule kullan
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dr_t
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2006 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wall motoru sen aldın biz heyacanını yaşadık sayende Gülümsüyorum gule gule kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim sana...
dr_t Çevrimdışı dr_t Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 04.06.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hondaaaa... Dostum Hayırlı olsun Kazasız belasız kullan.. Çok Güzel bir seçim yapmışsın. ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 05.06.2006 - 06:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinizin yorumlarını okudum. Çok güzeller. Herkese çok teşekkür.

hondaf3 demiş ki:
hayırlı olsun cok guzel bır secım tatlı tatlı surusler bu arada rodajdada allah kolaylıklar versın ben cok cektım ınsan zor tutuyor kendını :P

Rodaj çok problem değil benim için. Çünkü sonuna kadar köklüyorum. Yemişim rodajı. Bas gitsin...

Şaka şakaaa... Rodaja çok dikkat ediyorum. Ama zaten rodaj bittikten sonra sadece devir olarak yüklenirim makinaya. Hız anlamında fazla zorlamam. Hızı çok seven biri değilim. Sesi için aldım bu modeli. Kimseyi inandıramasam da benim bütün olayım ses. Motosiklet çevremin dışındakiler bu söylediğimi duyunca; "Allah akıl fikir versin. Ses için bu para bir motosiklete verilir mi?" diyor. Bir bakıma haklılar, ama zevk işte.

canerdemir79 demiş ki:
slowokan, o girişler soğutma için değil bildiğim kadarı ile.
belli bi hızdan sonra emme manifotunda yüksek basıç oluşturabilmek için rüzgarı karşıdan alacak şekilde yerleştirilmiştir.
bu hava kanalları sayesinde motor emişten yani negatif basıçtan, 1-2 psi pozitif basınca geçer ve daha yüksek güç üretir.
bunun daha ilerisi turbodur :!:

Bu kadar teknik bilgi beni aşar meslektaş... Çok gülüyorum Ben çekiliyorum... Çok gülüyorum

Burju demiş ki:
hayırlı olsun, motor enfesti. o bayan ben oluyorum bu arada. sıcak diye tulumumu giymedim dun.asıl cırak benim cumartesileri.fatih ustam,ismail,hamza ve ramazan sağolsun katlanıo sorularıma. gec geldim azar işittim ve senin motorun son hazırlıklarına katılamadım

alaattin abi atmazsa senin canavarın 1000-6000 bakımında orda olururum insalla:) bu arada arkandan korkmadım diil hani. o canavara tshirtle bindi bişi olmaz di mi dedim. usta,sakin,bilinçli sürücüdür dedi erkan:) aman dikkat. tekrar güle güle kullan hayran kaldım alete.darısı başıma

Tekrar sağol. Hakikaten bilinçli sürücüyümdür ama. Riski hiç sevmem. Gereksiz artistik hareketlerden de hiç hoşlanmam. Paşa paşa kullanmayı düşünüyorum. Eski motosikletimde de huyum böyleydi. Bunda da böyle olacak. Darısı senin başına.

doktorrr demiş ki:
hayırlı olsun. güle güle kullan. ilk race motorun mu?

Hayır. Bundan önce CBR 600F'im vardı. Bu ikincisi. Ama tecrübem çok fazla yok. Usta değilim en azından.

Cevap yazmadığım arkadaşlara da yorumları için tekrardan teşekkür ederim.
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim Bravo
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullanın.gercekten gümüş ok Dil çıkarıyorum
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA CUMHURİYETİ

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAyırlı olsun Allah Kazadan Beladan ve Türk İnsanının Kıroluklarından korusun Çok gülüyorum İnşallah Allah Herkeze istediği motoru almayı nasip eder ah 600 F AH Çok gülüyorum
Duca
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kardesim gule gule kullan ve ilk defa da birisine hayirli olsun mesaji atiyorum kiymetini bil Çok gülüyorum
Senin barisa da benim makineyi veremedik ama kismetmis ben de nikime yakisir bir motor bakiyorum anlamissindir heralde
Allah kaza bela gostermesin.En yakin zaman da gorusmek dilegiyle...
Başa dön
Duca Çevrimdışı Duca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan,

hayırlı olsun, ıyı gunlerde kazasız belasız kullan Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 05.06.2006 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Duca demiş ki:
Valla kardesim gule gule kullan ve ilk defa da birisine hayirli olsun mesaji atiyorum kiymetini bil Çok gülüyorum
Senin barisa da benim makineyi veremedik ama kismetmis ben de nikime yakisir bir motor bakiyorum anlamissindir heralde
Allah kaza bela gostermesin.En yakin zaman da gorusmek dilegiyle...

Çok sağol Duca. Sen de inşallah en kısa zamanda alırsın istediğin Ducati'yi.
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 05.06.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusursuz bir araç herkese nasip olmaz allah kaza bela vermesin...

®trasher yellowstorm gt250r
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 05.06.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowakan, makine 10 numara.
Çok iyi bir seçim yapmışsın.
İyi günlerde kullanmanı dilerim.
Allah kaza bela göstermesin.
icelive
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.06.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Uğurlu olsun.
Kazasız belasız inşallah.
Başa dön
icelive Çevrimdışı icelive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal