Ya ayıp ama kardeşim senin yaptığın.Biraz başkalarını da düşünün canım.Özendirmeyin bizi de böyle koyup koyup
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Ama öyle çimenlerde falan gezme ya yazık motora...
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 05.06.2006 - 18:52 Mesaj konusu:
e kullan mirrorihsan, Allah kaza bela vermesin.Kaskını ve korumalarını her zaman kullan emi?Bu arada fondaki doğal güzellikler ilgimi çekti.Neresei burası _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 06.06.2006 - 12:43 Mesaj konusu:
mirrorihsan, güle güle kullan. Lakin niye cbr aldın, bulunduğun mekanlara bakılırsa sana bir kros ya da enduro daha iyi giderdi, yazık değil mi o narin motora
mirrorihsan,
ya ksuura bakma ben bişi sölicektım
bu we bunun gıbı motorlar cadde kullanımı ıcın yapılmıs sen mıcır toprak vb yollara sokarsan bu aletı kıçı başı durmaz kanımca !!!
keşke bu yollara uygun bısı alsaydın
neyse geneded hayırlı olsun
gule gule kullan
:alkış _________________ CbR Ruhu War...
34 EA 5222 "06"
sağol abicim ama biz daha senin gibi canakkale-van arası yapamadık ama bu sene öss yi atlatıp kastamonudan canakkale ye fln uğrayıp akdenize inmeyi planlıyorum insallah görusuruz
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 18.08.2006 - 08:36 Mesaj konusu:
hayırlı olsun motorun iyi günlerde kullan.
TOSYADAN, kastamonu motorsiklet klübünede selamlar _________________ dost ba?a, dü?mak aya?a, delilerde (ben) motora bakar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız