Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benimde yeni kask'ım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benimde yeni kask'ım
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 08.06.2006 - 00:58    Mesaj konusu: benimde yeni kask'ım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hep herkes motorunu yayınlıcak die bi şart yok ya bende yeni aldığım kaskımı yayınlayım dedim...

buda üstten çekimi

bu da yandan

eee kaskta aldık geriye kaldı bi motor onuda en yakın zamanda alcaz inşallah.....
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iyot31
Üye
Üye

Nereden: turgutlu

MesajTarih: 08.06.2006 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok güsell ben 17 yaşındayım bende motoralmayı çok itiyorum ama motor almadanönce bende kaskımı alıcam
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HASKOVO

MesajTarih: 08.06.2006 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de sizdenim motorumdan once kaskımı almıstım...babam da "essegin yok semer almıssın" diye benimle dalga gecmisti... Çok gülüyorum
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 08.06.2006 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş kask safabet heralde bence daha kaliteli bişi al çünkü söz konusu olan senin canın Bravo
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun diyemiyorum hayır bitarafı yok allah muaafaza ellinden düşürme kaskından da olursun motora binerkende sakın kulanma yoksa kafanda parçalanır. neyse heves ettmişsin allah en kısa zamanda nasip etsin Dil çıkarıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.06.2006 - 07:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yandan çekilen ilk fotoya dikkat ettiniz mi cam ile kask arasında bir parmak boşluk var Çok gülüyorum
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kagank
Üye
Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 08.06.2006 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne kadar olumsuzluk böyle.." Olmayın bu kadar katı yürekli..yeryüzünde kalan insanlar..." ..Hayırlı olsun..Güle güle kullan.. Alkışlıyorum
Motor deli biz deliyiz; geldiler mi gitmeliyiz!
Başa dön
kagank Çevrimdışı kagank Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.06.2006 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar tabiki hevestir meraktır hersey heves etmeyle baslar yanlışmı? arkadas suanda bu kaskı almış belki bu konuda tam bi bilgisi yok kask deyince hepsini aynı düşüyor ki piyasada birçok adamın gözünde arai ile wiwi arasında fark yok!!!haa doğru olan bişey var uyarmakta fayda var tabiki kesinlikle bu kaska güvenip yola çıkma yere düşünce kırılan bi malzemesi var umarım daha iyilerini kullanırsın!! Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kskliarno
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaşım hayırlı olsun bide ona siyah cam da ayarlarsan çok güzel oluyo benim elşmdede aynısı var
Başa dön
kskliarno Çevrimdışı kskliarno Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.06.2006 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Emir kardeşim.. Geriye kaldı sana uygun bir motor'a.. Dil çıkarıyorum Ama oda çok yakında inşallah.. Alkışlıyorum

Canım kardeşim umarım içindeki bu güzel duygular her daim olur ve her zaman daha iyilerine sahip olursun..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 08.06.2006 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat abim inşallah en yakın zamanda alıcam motorumu ve beraber gezicez babam ikna olmuş durumda çalışmaya başla dedi
anneme ben almış gibi olmayım ben yarı parasını wereyim dedii.....Çok gülüyorum
maksat gitti kendi aldı gibi görünsün die...

beRRhan, cimmy85, arkadaşım şimdi bi hefes için babam almış gelmiş bende wiwi almauyı düşünüodum babamın bilgisi olmadığı için direk gitmiş bana sürpriz yapmak içinn almış bizim burdaki motorcularda bitek bundan warmış.......
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912 sen bu hevesini hiç kaybetme bakma söylediklerimize. Ancak kask konusu biraz önemli olduğu için öneri ve eleştiriler. Göz kırpıyorum Bütçeni azıcık zorlarsan fiyatı uygun ve daha güvenli bir kask alabilirsin.
Kal sağlıcakla...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 08.06.2006 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, arkadaşım

ben de ilk kasklara bakmıştım... daha doğrusu tüm korumalara.. Bravo
motordan önce halletmek lazım bu işleri...
motorunu da alırsın yakında .... geç olsun güç olmasın.. Dil çıkarıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.09.2006 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be gençliğe bak motor almadan kask ını alıyor vala helal olsun size ama daha sağlam bi kask alın mesela arai,nalon,shoi gibi
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 19.09.2006 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Uğurlu Olsun Emir Kardeşim..

Ufak Ufak Deliriyorum desene Çok gülüyorum

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 4.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal