bende motor delisi bikardeşiniz arkadaşınız olarak..yapılan etkinliklere katılmak bu yazı delidivane geçirmek isterim..aslında bütün antalya md'lilerin MSN adresleri bir yerde toplansa olmaz mıist-izmr old gibi
Tarih: 08.06.2006 - 11:40 Mesaj konusu:
arrap geçmiş olsun alçını aldırdığında beklerim .Dün Musa geldi bizim mekana tanıştık sizleride beklerim.Msn adresim fishbone_295@hotmail _________________ A rh (+) EN 500 34 UOF 25
kimseye benzeme kendin gibi ol....
hayata uyma,hayaty kendine uyarla ...
valla ben öss sınavından önce pek bir şey yapamam ama ben bir şey düşünüyorum 21 haziran gibi beach parkta bir toplanalım sabah yada akşam zamanı gelince konuşuruz o zman bende gelmiş olurum tanışmış olurum herkesle
Tarih: 08.06.2006 - 15:56 Mesaj konusu:
C.tesi pazar 11-13 arası bende çcuğu yüzme kursuna götürüyorum.Okullar kapanana kadar devam edecek.Dediğim saatler dışında toplantıya gelirim. _________________ A rh (+) EN 500 34 UOF 25
kimseye benzeme kendin gibi ol....
hayata uyma,hayaty kendine uyarla ...
Arkadaşlar 30.06'da saat 20:00'da ben ve bir arkadaşım Emok'un düzenlemiş olduğu Eskişehir de düzenlenen festivale katılmak üzere hareket edicez. Bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa 1 hafta önceden haber vermeleri gerekmekte. Hem böylelikle türkiyenin dört bir tarafından gelen motor delileri ile tanışmış oluruz.
Son Mesajdan 192 saat 46 dakika sonra eklendi:
Grup kalabalık olacağı için gece yolculuğu yapmak sakıncalı görüldüğünden 1 Temmuz Cumartesi sabah saat 05:00 gibi hareket etmek daha uygun görülmüştür. Cumartesi saat 12 gibi festival alanına ulaşıp gece konakladıktan sonra pazar günü öğleden sonra dönüşe geçilecektir.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız