Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 16.05.2006 - 20:56 Mesaj konusu:
dr_t kardeş doğru söylüyor çok sıcak karşıladılar bizi kebaplara dicek yok. çarşısı çok güzeldi ama gezmekten fotoğraflamayı unuttuk _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
biz fırıncıyız misafirleri fırınımızda cok güzel 1 şekilde karşılar kebapta yedirirz şıllıkta yedirirz gezdirir tozdururzda eğendirirzde sıra gecesinide yaparızda bizler öyleyiz ) _________________ selam ahali ben kadirnamy de?er urfaly
Amanın yaa. Çayır çimen yemyeşil olmuş bahar gelmiş.Biz pc başında mesai tüketiyoruz ahhh ahhh.Gelecem oralara çok güzelmiş.Başka yerlere de gidecem heryere gidecem.Sıkıldım iş iş iş öfff daraldım bak yine.hayabusa2785, güzel gezi olmuş ellerinize sağlık bu arada koruma kullanmıyorsun galiba.aman kardeş dikkat derim.hatta al derim selamlar _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 17.05.2006 - 13:49 Mesaj konusu:
Urfayıda iyi tanıtmışsın bize kardeş süper olmuş...Gezdim ben oraları ama bidaha gördüm iyi geldi valla.. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
biz fırıncıyız misafirleri fırınımızda cok güzel 1 şekilde karşılar kebapta yedirirz şıllıkta yedirirz gezdirir tozdururzda eğendirirzde sıra gecesinide yaparızda bizler öyleyiz )
yaw kardeşim,şimdi aklıma durup dururken şıllik'düşürdün ,canımız çekti beah
yazın adıyaman dönüşü uğrarım yanına ok! _________________ dünya üzerindeki 32. yylym
0 Rh -
çok güzel bir gezi olmuş.fotoğrafları görünce anılarım tazelendi ama üzücü anılar çünkü benim gezim o kadar iyi değildi.söz meclisten dışarı resmen aç kaldım akşama kadar urfada üzüm ekmek yemek zorunda kaldım.çünkü bayanız ve açığız diye lokantalara oturamadık çevredeki hepsi öylemi bilmiyorum ama ocak açık ve müşteri olduğu halde ocak kapalı dediler.bizde çaresiz üzüm ekmek yedik.birde balıklı gölde çöp toplayan beyefendinin azarını yedik o kadar açık değildi kıyafetim ama bileklerime kadar uzun elbise sadece kolsuzdu ipli de değil.utanmıyormusun böyle dolaşmaya dedi.çok üzüldüm inşallah biraz anlayışlar değişmiştir artık. siz erkek olduğunuz için her yere rahatlıkla oturabiliyorsunuz.umarım bu zihniyet değişmiştir urfada.tabi söz meclisten dışarı tüm urfalılar öyle demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.sadece çok heycanlıydım tarihi yerleri göreceğim diye olumsukluklardan moralim bozuldu ve zevk alamadım.umarım tekrar gelişimde bu tür şeylerle karşılaşmam.en çok da balıklı göldeki iç gölü sevdim adı ayn-ı zeliha diye ismi varmış benim adım diye hatta restorandan üzerinde bu yazı olan peçeteyi hala saklarım anı diye.resimler için tekrar teşekkürler
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 17.05.2006 - 17:31 Mesaj konusu:
Yıllardır gözümde tüten hayranı olduğum Urfayı sayende tekrar gezmiş gibi oldum. Allah razı olsun. Emeğine sağlık. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
hayabusa2785, dostum elina sağlık resimler güzel çıkmış _________________ AB Rh (+)
Yollar Gitti?in Hayat Yasadığın Kadar Var
Gerisi Mazide KalanHatyralar...
Tarih: 17.05.2006 - 20:53 Mesaj konusu:
valla fotoraflar bile ne kadar guzel bir gun gecirmis oldugunu belgeliyor cok sagol bizlerede o guzel anlari yasattigin icin _________________ HER iYiNiN iCiNDE BiR KOTU:
HER KOTUNUN iCiNDE BiR iYi
mutlaka vaardir!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız