Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tahrik!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tahrik!!!

tahrik!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 20.04.2006 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gibi olaylarin sonu bazen acı olabiliyor... O seni geçmeye çalışıyor sen onu ama ilerde yaklaşmakta olduğun virajın farkına varmıyorsun ve birden... GÜMMMM!!!! kaldırıma yada bir ağaca çarpabiliyorsun. Yaşadım oradan biliyorum Ağlıyorum Ve kesinlikle önermiyorum Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.06.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Samurai demiş ki:
Bu gibi olaylarin sonu bazen acı olabiliyor... O seni geçmeye çalışıyor sen onu ama ilerde yaklaşmakta olduğun virajın farkına varmıyorsun ve birden... GÜMMMM!!!! kaldırıma yada bir ağaca çarpabiliyorsun. Yaşadım oradan biliyorum Ağlıyorum Ve kesinlikle önermiyorum Gülümsüyorum

Bak işte buna katılıyorum benimde aklıma bu konuyu okurken bu geldi Dil çıkarıyorum

Altımda race varsa zaten arkamdaki sellektor yaptığında basarım ya da yol güzelse yeişillikse şöyle geçerim sağa ama bazıları hakkaten motorluları tahrik ediyo.
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 01.06.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşverrrr.hız yapıpta ne yapıcaksın senden önemli mi.oradaki bir saniyelik hatan hayatına kastedebilir.
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 01.06.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gaza gelsem bile gelemiyorum malum ybr125
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 01.06.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercek motorcu gaza gelmeyen motorcudur.tahriğin sonunda hayal mahsulu olmakta var Gülümsüyorum
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
devil_19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.06.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing motor kullananlar genelde aynı sorunu yasıyor nedense Çok gülüyorum degişik birsey bi türlü cözemiyorum :hıım
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 01.06.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekliyorum ama cok kaza haberi okuyoruz kendimi artık otabanda tatmin edelim.en güvenlisi bu değil mi rahatla gel sonra gezmene bak :3
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.06.2006 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışıkta duruyorum. yanımda bir bmw. ben gaz veriyorum. o da veriyor. sonra yeşil. o gazlıyo . ben ne yapıyorum. sakin sakin hiç bi şey olmamış gibi yoluma devam. ben gazlayıp onu geçsem bu kadar dokunmazdı arkadaşa.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Pegasus32
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 09.06.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben herkesi geçerim, kimse de beni geçemez dersen psikolojin bozulur. Ama hak edene de cevabını verecen.
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 09.06.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum Bu sadece Varadero sürücülerinde oluyor. Diğer motosikletler dar ve virajlı yollarda tehlikeli tutum sergilediklerinden arabalarla uğraşmıyorlar.. Sadece varadero motosikletler ve sürücüleri bu gibi durumlarda üstün bir performans sergiledikleri için sürücünün egosunu zorluyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum ^1 :P Alkışlıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.06.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın ha :nono: yapma birdaha.
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ecemcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 09.06.2006 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wala bende war tahrik ^1 hemde ağır tahrik yanee Alkışlıyorum ama seviyorum bu hırsımı ben yaaa Göz kırpıyorum hatta geçenlerde arkamda bi motor var ama çin malı ,baktım geçtiler bende verdim gazı solladım,adamlar arkadan yetişmeye çalıştı bi anlık gazla ammmmaaaa ben izin verirmiyim ^1 ^1 sora gazı kestim baktım umutlandılar yaklaşır gibi oldular tekrar dewwaamm :3 can dedi ki bayırda geçer onlar bende zaten tatmin olmuşum artık bayırdayken kestim gazzı aşşaı doru adamlar da geçebildi yane adamlar bozuldu tabee,sora da onlar gitti düz biz döndük sağa Alkışlıyorum
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p Gülümsüyorum)
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal