Tarih: 20.04.2006 - 22:37 Mesaj konusu:
Bu gibi olaylarin sonu bazen acı olabiliyor... O seni geçmeye çalışıyor sen onu ama ilerde yaklaşmakta olduğun virajın farkına varmıyorsun ve birden... GÜMMMM!!!! kaldırıma yada bir ağaca çarpabiliyorsun. Yaşadım oradan biliyorum Ve kesinlikle önermiyorum _________________
Bu gibi olaylarin sonu bazen acı olabiliyor... O seni geçmeye çalışıyor sen onu ama ilerde yaklaşmakta olduğun virajın farkına varmıyorsun ve birden... GÜMMMM!!!! kaldırıma yada bir ağaca çarpabiliyorsun. Yaşadım oradan biliyorum Ve kesinlikle önermiyorum
Bak işte buna katılıyorum benimde aklıma bu konuyu okurken bu geldi
Altımda race varsa zaten arkamdaki sellektor yaptığında basarım ya da yol güzelse yeişillikse şöyle geçerim sağa ama bazıları hakkaten motorluları tahrik ediyo.
Tarih: 01.06.2006 - 12:03 Mesaj konusu:
ekliyorum ama cok kaza haberi okuyoruz kendimi artık otabanda tatmin edelim.en güvenlisi bu değil mi rahatla gel sonra gezmene bak :3 _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
www.kusadasiriders.com
ışıkta duruyorum. yanımda bir bmw. ben gaz veriyorum. o da veriyor. sonra yeşil. o gazlıyo . ben ne yapıyorum. sakin sakin hiç bi şey olmamış gibi yoluma devam. ben gazlayıp onu geçsem bu kadar dokunmazdı arkadaşa. _________________ Dünyaya neden geldin hiç düsündün mü ?
ybr125 cbf250 cbf500
dl650v-strom
Dostum Bu sadece Varadero sürücülerinde oluyor. Diğer motosikletler dar ve virajlı yollarda tehlikeli tutum sergilediklerinden arabalarla uğraşmıyorlar.. Sadece varadero motosikletler ve sürücüleri bu gibi durumlarda üstün bir performans sergiledikleri için sürücünün egosunu zorluyorlar ^1 :P _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 09.06.2006 - 23:08 Mesaj konusu:
wala bende war tahrik ^1 hemde ağır tahrik yanee ama seviyorum bu hırsımı ben yaaa hatta geçenlerde arkamda bi motor var ama çin malı ,baktım geçtiler bende verdim gazı solladım,adamlar arkadan yetişmeye çalıştı bi anlık gazla ammmmaaaa ben izin verirmiyim ^1 ^1 sora gazı kestim baktım umutlandılar yaklaşır gibi oldular tekrar dewwaamm :3 can dedi ki bayırda geçer onlar bende zaten tatmin olmuşum artık bayırdayken kestim gazzı aşşaı doru adamlar da geçebildi yane adamlar bozuldu tabee,sora da onlar gitti düz biz döndük sağa _________________ ***__speed angel__***
*born to race*
HERSEY yolunda gitti ve bir GSRımız oldu..hemde cok güzel bir kız o))
fotograf biraz nameVari olmuş amma:p )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız