t-shirt modelleri verilmisti daha önce simdi ben otmmotor sayfasına girdim ve md ürünlerinden sadece 3 tane var bi tshirt bi bady birde sapka ama bize verdiginiz degisik modellerin hiçbiri yok yaz geldi abi bunları nasıl tehmin edecegiz yardımcı olursanız cok sewnirim tskler _________________ Kawasaki ZX6R
t-shirt modelleri verilmisti daha önce simdi ben otmmotor sayfasına girdim ve md ürünlerinden sadece 3 tane var bi tshirt bi bady birde sapka ama bize verdiginiz degisik modellerin hiçbiri yok yaz geldi abi bunları nasıl tehmin edecegiz yardımcı olursanız cok sewnirim tskler
çok güzel ama kradi kartıylamı olucak netten sadece kradi kartlarıylo olur bildiğim kadar kartı olmayan mesela benim be benim gibi olanlar nasıl alıcak bi md sevdalısı olarak _________________ Bu motora zevk için bindik, boş durmaktan yeğdir hareket maksat gönüller çoşsun
iki üç dakika lüksümüz olsunnnn...Sagopa Kajmer
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 07.08.2006 - 04:33 Mesaj konusu:
harikasınız ya ne zamandır bekledim sey bu surucu kursunun sıtesınde var demıssınız ama ben sıtede bulamadım md t-shirt' leri hatta montları ıstıyorum:))) :P :P :P :P _________________ hayal mayayel ben memnunum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız