teşekkürler DD dünde aldğım tavsiyeler üzerine bugun servise gidiyorum ve motorumu yeniletiyorum.kusura bakmasınlar bukadar şey öğrenmişken ve tukoderide öğrenmişken gitmemek ayıp olur.Her türlü sorun için tukoder sizin yanınızda...saolsun Fatih abi bu konuda bana açıklık getirdi...
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 30 Nereden: Kyrklareli, Ystanbul
Tarih: 09.08.2006 - 20:42 Mesaj konusu: Re: Tuketiciyi Koruma Kanunu
Donald_Duck demiş ki:
Bu alttaki yaziyi baska bir forumdan arkadasimiz Deserteagle in mesajindan aldim ve aynen buraya koymaya karar verdim.
...
Selamm
Ben herkese "Hakkınızı arayın." diyorum, bunu tabii ki nasıl yapmanız gerektiğini ve haklarınızı iyi öğrenin ve ezik durmayın, bu esnada da haklı iken kuralına göre tartışın ki haklı iken haksız durumuna düşmeyin. _________________ Eylem Cengiz
CBF 500
Arap atlar yakyn eder yra?y,
Yüce da?dan a?an yollar bizimdir.
karınca duaları gibi sözleşme ve garantörün de müteselsil sayıldığı belgeleri imza ve imzalarken dikkat edin... _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
servislerde yedek parça listesi olmadığı gibi markaların nettedki sitele rindede yok,zaten ana firmalarda servislerin bu usulsüz şekilde çalışmalarına göz yumuyor,mondial servisine gidiyorum bindebir garantiden değiştirmeyi kabul ettikleri parça için ,fabrika bana konsinye vermiyor ne zaman gelirse o zaman takarım diyor onunda dışındaki rulman garantiye girmez onun için ayrıca malzeme işçilik ve yağ ücreti alırım diyor,fabrikaya şikayet ediyorum umurların da değil.Adamlar ister servis olsun ister üreticisatıcı kesinlikle her durumdan vazife çıkarıyorlar,onlarla mücadeleyi ancak kanunları bilerek sürdürebiliriz,onun için tüketici haklarını veservislerle ilgili bölümleri yazanlara teşekkür ederim çok yararlı olmuş
hocam elıne saglık cok guzel herkezın bılmesı gereken yonetmelıkler ben ce bız turk mılletı olarak hakkımız aramayı sıkayet etmeyı beceremeyen bır toplumuz...bu sekılde ınsanlar bılınclendırılmelı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız