Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OnurÇöMe-iştee ben ve motorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OnurÇöMe-iştee ben ve motorum
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bartyn

MesajTarih: 12.06.2006 - 20:42    Mesaj konusu: OnurÇöMe-iştee ben ve motorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem Kendimi Resimlerle Anlatmak Hemde Resimlerle MD lilerin Kısada olsa Vakit geçirmesini Saglamak :P.Yaz Geldi Arkadaşlar Şöylee Bi Motorumu Sergileyim Sizlere Göstereyim Dedim Fikir Ve Görüşleriniz Modifiye Tuning Boya Sticker Ne olursa Ne Yazarsanız Degerlendirmek isterim.. OnuRCoMe

önden

Plakadaki Ve Depodaki Pad in altındaki Stickerlarım Uzay dan Gülümsüyorum

İştee Benim Garage.! ^1

Akşam üstü

Ben :P

birasda Manzara Burası BARTIN-AMASRA TURLARINIZI BEKLİYORUZ

Muratla Pazar Temizligi Öndeki vitesli ilk sürdügüm motordur Gülümsüyorum

4 Tekeri Sevmemin Sebeplerinden Race Kadar Atak Göz kırpıyorum

VEee İşte Son olarak Ben Gece Havuz Sorasıı kafa iyiken Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.06.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amasrada bartında çok güzel gezilesi yerler.motorunda çok güzel güle güle kullan ama kafan güzelken denizi falan seret takıl gez amasra salatası barbun yap yürüyerek evine git falan filan... Dil çıkarıyorum

Başa dön
evren_pasha Çevrimdışı evren_pasha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Salata barbun alkol haaa Gülümsüyorum evren pasha sen anlıosun burdaki yaşantıyı gördügüm kadarıylaa. Ya buraya bi tur düzenletemedik MD ye valla. İşallah bu sene birşey çıkar Bravo
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah kardeşim.gecen sene biz 6 motor bi amasra yapmıştık ankaradan çok keyifli ve güzeldi bu senede düşünüyoruz.hem yakın hem yollar harika ağaçlar yolları kaplamış süper bir doğa var...salatada güzel denizde doğada Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah Ben 3 -4 hafta içinden Tanıtımına başlarım turcuları yazarız ben sizi bi cumartesi haftası burda karşılarım ama daha önceden programı yaparız otel bilgilerini çıkarırımki bi turistik tesisimz var her türlü yardımcı olurum.
evren_pasha
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok annastık.bize haber verirsen biz su an 8-10 motor varız Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ok ii Bi organizasyon yapalım ozaman Göz kırpıyorum Şöylee ŞAŞALI Gülümsüyorum MD den Yetki Almama Gerek Varmı bilmiorm. Ama ben herşei hazırlamaya bakayım
mondi_baba
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ben karabükteyim bilirsin yazın oraya arabayla gelcez inşallah Dil çıkarıyorum
Başa dön
mondi_baba Çevrimdışı mondi_baba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla tur için herkesi beklerim yazın burası çok güzel ve eglneceli deniz kum güneş yeşil mavi ne ararsan var tarih kokuyo buram buram Alkışlıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

walla tur için herkesi beklerim yazın burası çok güzel ve eglneceli deniz kum güneş yeşil mavi ne ararsan var tarih kokuyo buram buram Alkışlıyorum
faikkaya3245
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkkale

MesajTarih: 13.06.2006 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence motor gayet hos ılerde ınsallah benımde olacak bır tane

Başa dön
faikkaya3245 Çevrimdışı faikkaya3245 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bartınımız dün gece özel hat programında çıktı. bu gecede renkli hayatlarda çıkacak..
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ülkemi sevdiren sizlere sevgilerimi yolluyorum. Yurdum insanı kendi yaşadığı yerleri öyle güzel ve özendirerek tanıtıyorki... Sizin gibi kaç tane MD arkadaşın kendi yöresel gezi topiclerine bakıp gezi programları yapıyorum. Hiç gitmediğim yerleri bile sayenizde çok iyi tanıyabiliyorum. Ellerinize, emeğinize, yorumunuza sağlık arkadaşlar... İlla ki geleceğim oralar ve sizlerle tanışacağım, herkese sevgiler... Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 14.06.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maqinen manyaqmış beee bende bi gün alcam
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2006 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sagol Dostum. www.bartin74.net buraya bi göz atıp forumuma yazarsanız sevinirim. Turcular Size Sesleniorm Doga Manzara bi bakın Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

özellikle siteye girince Turizm e Tıklayın ORADAN AMASRA İNKUM GÜZELCEHİSAR YAZILARINDAN SEÇEBİLİR RESİMLERE Bİ GÖZ ATABİLİRSİNİZ
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 14.06.2006 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor güzel, kardeşim diyebileceğim Bartın lı bir dostum sayesinde 10 sene önce Çakraz'a gitmiştim gerçekten güzel yerlerdi, şöyle ilerde bie de motorla gezebilirsem ne mutle bana
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal