abi ne karından bahsediyosununz liste fiyatı 2,591 olan bi motor 2,300'e satılırsa bu adam o motordan 60-70 ytlden fazla kar etmez tahminimce..
Şimdi bi hesap yapalım
2300 demiş bayii buna +
250 plaka
59 kredi kartı faizi
30 kask
25 kilit desek
2,664 eder
arkadaşın aldığı şekilde yaparsak 2,519+
250 plaka
30 kask
25 kilit
59 kredi kartı faizi
=2,883 ediyo
yani adam 220 ytl karından feragat etmiş bu durumda...
az karla satıp çok satmak isteyen parası olupta adam olmayan her sektörde war merak etmeyin..Bu olay ayakkabıda da war motordada war boyada da war arabada da...
Her sektör de bi tane gerizekalı çıkıp az kar edip çok mal satmaya çalışıp hem markayı kötüye götürüp hemde diğer satıcıları zarara uğratır.En sonunda kendiside zarar eder ama farkına vardığında çok geç kalmış olur.
İthalatçı firma düzgün bi firma olsa böyle adamlarla iş yapmaz,markasının arkasında durur.Ama Burası Türkiye,olur böle şeyler dahada çok olcak
En son ryangt tarafından 14.06.2006 - 13:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ya biladerim Adamda Kendine Göre Haklı mal adamın malı kaça satarsa satar. Belki Elinde kaldı belki başka bayilige geçicek malı harcıyoda olabilir sonuçta adam kaçakçılık yapmıyor faturası belli mal adamın malı 1 milyara sana verse almıcan sanki. :nono: _________________ ´Honda Cbr1100xx´-- 0 Rh(+)
Terbiyesizlikten başka bir şey değil bunlar insanların zevklerine bakmıyorlar bunlara bizim buralarda öküz diyorlar.... Banane kardeşimmiş ulan sen üretiyon bu motoru nasıl sanane ^2
sevgili kardeşi bu konuda tek yapacağın tüketici haklarını arayıp durumu onlara anlatman inan buradaki insanlar hiç başka işlei yokmuş gibi bu esnaflarla bir uğraşıyorlarki aklın durur. en kısa zamanda intenetten tüketici hakları tel. bul ve ara
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 14.06.2006 - 16:01 Mesaj konusu:
neymiş piyasayı iyice takip etmeden motor almıyormusuz bunuda ögrendık...geçmiş olsun dostum yapacak bişe yok gıbı.dava felan acarsın sonra ulan keske hıç bulaşmasaydım dersın burası türkiye _________________
ya gercekten bu rezalet nereye kadar surup gidecek bılmıyorum !!!! su anda turkıyede ''412'' tane motosiklet markası varmıs !!! Türkiyeyi hurda yıgınına ceviricekler ve ortadan kaybolcaklar 1-2 sene sonra!!
Görgüsüz ve ticari zihniyetten uzak insanlarla alışveriş yapmak kadar sinir bozucu birşey daha yok.Bir de adam sanıp muhattab alıyoruz ya bunları ^2 _________________ V-Strom
DL 650
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 168 Nereden: Ystanbul_kadykoy
Tarih: 14.06.2006 - 22:46 Mesaj konusu:
walla bence bu kadar konusması bıle bı lutuf senı fabrıkanın hademesınede baglıya bılırlerdı...gercekten buyuk bı serefsızlık yapmıslar bencede hakkını ara hıc yoktan bu ıslerın bu sekılde yurumedıgını bılsınler ama burda sucl bayımı yoksa fabrıkamı dıye bı soru var aklımda... _________________ life begins 150 mph
tüketici koruma derneği diye bi olay var,adam gazetede reklamda bı araba görüyo araba 6 hava yastıklı,neyse adam sora gıdıyo alıyo o arabadan arabada 4 hava yastıgı varmıs meger,tuketıcı koruma dernegıne basvuruyo ve 1ay içinde adamın arabayı gerı alıp 6 hava yastıklı sıfır araba verıyolar,bu olay izmitte yasanmıs isteyen arastırsın,ben de tuketıcı koruma dernegıne ayakkabıyla ılgılı bı sıkayetım uzerıne gıtmıstım ordan ogrendım,bağış usulü calısıyo bu dernek ve 1ay içinde sonuç alıyosun,mahkemeyle ugrasmam dıyosan tavsıye ederım,1ay içinde yenı ayakkabı verdıler bana
dostum diyorsunki ben aldığım motorsikletten memnunum.buna sevindim çünkü bende ZEALSUN marka motorsiklet kullanıyorum ve hiç bir sorunum yok.motorsikleti pahalı aldığınızı söylüyorsunuz bu bayii ile ilgili bir problemdir.burada polen firmasının suçlanması yalnış bence, çünkü bana beklentilerimden daha fazla hizemet veriyorlar.zealsun motorsikletlerinin fiyatı kalitesine göre çok çok iyi
kardeşim çok üzüldüm durumuna ama bu daha başlangıç daha bunun satış sonrası var ben bu yüzden belli markaları tercih ediyorum benimde önceden canım yandı çünkü 500-600 daha verseydin çok daha ii bi marka alırdın hemde sıfır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız