Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun...

Bir POLEN MOTOR (Zealsun) rezaleti.Lütfen okuyun...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
arap_sado
Üye
Üye

MesajTarih: 14.06.2006 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş aynı şey hyundai getz aldığımda başıma geldi. çok cırmaladım hiçbi sonuca ulaşamadım... üzüldüğüm yanıma kar kaldı...

bi daha hyundai marka araç almam... aldırmam... (aldırmamak için elimden geleni yaparım)

gördüğün gibi bu alçaklığı sadece polen motor değil dev gibi otomobil firmaları bile yapıyor.

almayacaksın, aldırmayacaksın. yapabileceğin başka bişey yok.

www.sikayetvar.com'a da yaz almayı düşünen insanların bilgisi olsun.
Başa dön
arap_sado Çevrimdışı arap_sado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.06.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ne karından bahsediyosununz liste fiyatı 2,591 olan bi motor 2,300'e satılırsa bu adam o motordan 60-70 ytlden fazla kar etmez tahminimce..
Şimdi bi hesap yapalım

2300 demiş bayii buna +
250 plaka
59 kredi kartı faizi
30 kask
25 kilit desek
2,664 eder

arkadaşın aldığı şekilde yaparsak 2,519+
250 plaka
30 kask
25 kilit
59 kredi kartı faizi

=2,883 ediyo

yani adam 220 ytl karından feragat etmiş bu durumda...

az karla satıp çok satmak isteyen parası olupta adam olmayan her sektörde war merak etmeyin..Bu olay ayakkabıda da war motordada war boyada da war arabada da...
Her sektör de bi tane gerizekalı çıkıp az kar edip çok mal satmaya çalışıp hem markayı kötüye götürüp hemde diğer satıcıları zarara uğratır.En sonunda kendiside zarar eder ama farkına vardığında çok geç kalmış olur.

İthalatçı firma düzgün bi firma olsa böyle adamlarla iş yapmaz,markasının arkasında durur.Ama Burası Türkiye,olur böle şeyler dahada çok olcak

En son ryangt tarafından 14.06.2006 - 13:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bartyn

MesajTarih: 14.06.2006 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya biladerim Adamda Kendine Göre Haklı mal adamın malı kaça satarsa satar. Belki Elinde kaldı belki başka bayilige geçicek malı harcıyoda olabilir sonuçta adam kaçakçılık yapmıyor faturası belli mal adamın malı 1 milyara sana verse almıcan sanki. :nono:
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 14.06.2006 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Terbiyesizlikten başka bir şey değil bunlar insanların zevklerine bakmıyorlar bunlara bizim buralarda öküz diyorlar.... Banane kardeşimmiş ulan sen üretiyon bu motoru nasıl sanane ^2
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
supermoto35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.06.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili kardeşi bu konuda tek yapacağın tüketici haklarını arayıp durumu onlara anlatman inan buradaki insanlar hiç başka işlei yokmuş gibi bu esnaflarla bir uğraşıyorlarki aklın durur. en kısa zamanda intenetten tüketici hakları tel. bul ve ara
Başa dön
supermoto35 Çevrimdışı supermoto35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilteber
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Resim hosting: YollaYap.com" alt="" border="0" />

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.06.2006 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geçen sene asya 150 t aldım 1899 ytl verip hemde peşin 1 ay sonra 1390 oldu
Başa dön
ilteber Çevrimdışı ilteber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 14.06.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neymiş piyasayı iyice takip etmeden motor almıyormusuz bunuda ögrendık...geçmiş olsun dostum yapacak bişe yok gıbı.dava felan acarsın sonra ulan keske hıç bulaşmasaydım dersın burası türkiye
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 14.06.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya gercekten bu rezalet nereye kadar surup gidecek bılmıyorum !!!! su anda turkıyede ''412'' tane motosiklet markası varmıs !!! Türkiyeyi hurda yıgınına ceviricekler ve ortadan kaybolcaklar 1-2 sene sonra!!
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir ..nokta..

MesajTarih: 14.06.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görgüsüz ve ticari zihniyetten uzak insanlarla alışveriş yapmak kadar sinir bozucu birşey daha yok.Bir de adam sanıp muhattab alıyoruz ya bunları ^2
bilancho Çevrimdışı bilancho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 14.06.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bence bu kadar konusması bıle bı lutuf senı fabrıkanın hademesınede baglıya bılırlerdı...gercekten buyuk bı serefsızlık yapmıslar bencede hakkını ara hıc yoktan bu ıslerın bu sekılde yurumedıgını bılsınler ama burda sucl bayımı yoksa fabrıkamı dıye bı soru var aklımda...
saraydar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 24.06.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkını ara kardeş hakkını motorun hakkını ver ...
Başa dön
saraydar Çevrimdışı saraydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nht
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.06.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüketici koruma derneği diye bi olay var,adam gazetede reklamda bı araba görüyo araba 6 hava yastıklı,neyse adam sora gıdıyo alıyo o arabadan arabada 4 hava yastıgı varmıs meger,tuketıcı koruma dernegıne basvuruyo ve 1ay içinde adamın arabayı gerı alıp 6 hava yastıklı sıfır araba verıyolar,bu olay izmitte yasanmıs isteyen arastırsın,ben de tuketıcı koruma dernegıne ayakkabıyla ılgılı bı sıkayetım uzerıne gıtmıstım ordan ogrendım,bağış usulü calısıyo bu dernek ve 1ay içinde sonuç alıyosun,mahkemeyle ugrasmam dıyosan tavsıye ederım,1ay içinde yenı ayakkabı verdıler bana
Başa dön
nht Çevrimdışı nht Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fadel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 14.05.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum diyorsunki ben aldığım motorsikletten memnunum.buna sevindim çünkü bende ZEALSUN marka motorsiklet kullanıyorum ve hiç bir sorunum yok.motorsikleti pahalı aldığınızı söylüyorsunuz bu bayii ile ilgili bir problemdir.burada polen firmasının suçlanması yalnış bence, çünkü bana beklentilerimden daha fazla hizemet veriyorlar.zealsun motorsikletlerinin fiyatı kalitesine göre çok çok iyi
Başa dön
fadel Çevrimdışı fadel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok üzüldüm durumuna ama bu daha başlangıç daha bunun satış sonrası var ben bu yüzden belli markaları tercih ediyorum benimde önceden canım yandı çünkü 500-600 daha verseydin çok daha ii bi marka alırdın hemde sıfır
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede hıc usenme gıt ugras mahkemeye falan wer belkı akıllanırlar Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal