Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa 1, 2, 3 ... 82, 83, 84  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:37    Mesaj konusu: TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar yine çin çarptı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Burdan beni tanıyan arkadaşlarım bilirler. mondial 110 ft motorumu satıp yerine bu 2. el 2005 model tiger 250cc 20 beygir gücündeki bu canavarı aldım.canavar diyorum çünkü gerçekten muhteşem bir motor.öylesine gösterişli vede ağır bir motor ki(185 kg) görenleri hayrete düşürüyor.motor sanki 500 lük gibi.öyle bir çalışması varki keşke sesi kaydetseydimde dinletseydim.öylesine uzun uzun yazmak isterdimki ama fazla sıkmak istemiyorum.ilerleyen zamanlarda anlatıcam.BÜTÜN TIGERCİLERİ BEKLİYORUM.arkadaşlar ben yeniyim bu motorda.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

(unutmadan bi ara ıslatırız arkadaslar Çok gülüyorum Çok gülüyorum )

Makina gerçekten cok gösterişli.o 500 lük 750 lik chopper tipi kawasakilere yada hondalara merakı olupta alamayanlar bu motor sayesinde gercekten mutlu sona ulaşabilirler.ben öyle yaptım vede çok mutluyum.

Gördüğünüz gibi motor gayet heybetli vede gercekten güzel bir işçilik var.boyu uzun olanların altında bile motor kendini çok rahat ortaya koyuyor.

Motorun sağına soluna konan ufak tefek nikelajlarda gayet hoş durmuş.bence ii düşünülmüş.motorda asla bir sadelik söz konusu değil.tam anlamıyla oturaklı vede kaslı bir motor.

18 litrelik kocaaa bir benzin deposu var.ayrıca depo üzerindeki devir saatide çok hoş olmuş ya arkadaşlar.baksanıza

motorun üzerine kim oturursa otursun gercekten cok yakısıyor.çok farklı bir tarzı var.gayet kaslı vede iri bir motor.dedim ya arkadaşlar tam tamına185 kg.

motor gördüğünüz gibi hidrolik tek amotisörden oluşmuş.ayarlanabilir.yaylanma olayı muhtesem.bence gayet yumuşak bir amortisör sistemine sahip

motor gayet derli toplu vede diğer 250 cc lerin 2 katı sayılabilir.işçilk gerçekten güzel olmuş...

Buda önden görünüşü.ön amotisörler gayet kalın vede gösterişli.heybetli

Püskülleri ben taktırdım.motorcularda 25 ytl ama ben bu işlerle uğraşan bir abimize yaptırdım.hakiki deri.15 ytl.

Arkadan görünüş bence çok hoş.diğer çinliler biraz leylek misali.ama bu arkadan oturaklı vede daha iri gözüküyor.özellikle arka dizayn çok hoşuma gitti.

uzun lafın kısası bence diğer çinlilere göre işçilik biraz daha kaliteli.motoru kullanmak gerçekten çok keyifli .sanki altında 800 lük bir shadow varmıs gibi.benim görüşüm motor fiyat performans olayı mukemmel.ben 2. el aldım.vede ii yapmışım diyorum..chopper tarzı sevenler vede maddi olanakları kısıtlı olan arkadaşlar bu motor derdinize derman olabilir.motor 6000 km de.satan arkadaşım hiç bir sorunla karşılaşmamış şimdiye kadar.İNŞALLAH bende karşılaşmam.sn. TIGER CILAR yorumlarınızı vede bana bu motor hakkında verebileceğiniz fikirleri burada paylaşmak istiyorum.

BU arada unutmadan ön fren ÇİFT DİSK...Ayrıca ön dişliyi 15 li dişli ile değiştirdik.kanuni servisinden.orjinali 13 dişli.asıl performans 15 li dişli ile çıkıyor.13 lü dişli ile 1. vites çabuk biterken 15 li dişlide 1. vites uzuyor.performans ortalama 20 km arttı.vibrasyon önemli ölçüde kesildi.15 li ön dişliyi kanuni servislerinden orjinal olarak temin edebilirsiniz.makina güçlü olduğu için 13 lü dişli ufak geliyor.15 li dişli performans dişlisi olarakta geciyor..TİGER SAHİPLERİ ön dişliyi mutlaka 15 li performans dişlisi ile DEĞİŞTİRİN... bilgilerinizi bekliyorum...

En son safak52 tarafından 23.06.2006 - 01:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Başa dön
safak52 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun hocam,kazasız belasız sürüşler.Bu arada plakalarımız aynı.Birde orası Mezarlıkbaşı değil mi.
ergene Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ergene demiş ki:
Hayırlı olsun hocam,kazasız belasız sürüşler.Bu arada plakalarımız aynı.Birde orası Mezarlıkbaşı değil mi.

aynen mezarlıkbaşı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum.tansaş karşısı.beklerim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun fatih abi.....kazasız belasız sürmek nasip olsun inşaAllah...En kısa zamanda gelicem motoru yakından görmeye... Alkışlıyorum

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
CLasus
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardesim hayirli olsun ben 1hafta once sifir aldim ben suanda kibristayim tatilde walla resimleri gorunce icim gecti ozledim daha km35 de nese cumartesi ankaradayim bii hasret gidericezz nekadara aldin
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CLasus demiş ki:
Kardesim hayirli olsun ben 1hafta once sifir aldim ben suanda kibristayim tatilde walla resimleri gorunce icim gecti ozledim daha km35 de nese cumartesi ankaradayim bii hasret gidericezz nekadara aldin

bu zevkten mahrum kalma bence Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bir an evvel dön ankaraya Alkışlıyorum Alkışlıyorum :3 Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
CLasus
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla tatil yalan oldu yarim ankarada nesse bisi kalmadi..cihaz superr belki agustos gibi bi izmir yapabilirim
___cnr35
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun Dil çıkarıyorum gercekten gorunus itabariyle baya tatmin edici.performansi nasi cekisi falan iyimi?l
mezarlikbasindaysa kesin gorrurum motrunu :P
broken
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa/osmangazi

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun dostum Dil çıkarıyorum allah Çok gülüyorum e Çok gülüyorum e kullanmanı nasıp etsin
Başa dön
broken Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar öncelikle yorum yazan vede yazacak olan tüm arkadaşlardan ALLAH RAZI OLSUN.hepimiz için kazasız belasız inşallah.
Başa dön
scream20
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun tiger bendede var 4500 km içinde bir kere problem yaşadım oda arka dişliyi janta bağlayan 4 adet civatayı kırdım Çok gülüyorum sanırım arada gözden geçirmekte fayda var

paranyn ne önemi var önemli olan miktary
Başa dön
scream20 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

___cnr35 demiş ki:
hayirli olsun Dil çıkarıyorum gercekten gorunus itabariyle baya tatmin edici.performansi nasi cekisi falan iyimi?l
mezarlikbasindaysa kesin gorrurum motrunu :P

Öncelikle şunu söyliyim.hız motoru değil.ama bu motorla arkana kız arkadaşını bindirip hafif hafif gidiceksin.çok zevk verici. Çok gülüyorum Çok gülüyorum performans gayet iyi.20 bg az bi güç değil.

En son safak52 tarafından 23.06.2006 - 00:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
Ya merak ediyorum şu fren kısmı, ayak koyma yeri çok büyük gelmiyor mu?Rahatsız etmiyor mu yani.Arabaların bile o kadar büyük değil...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
___cnr35
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, tabiki hiz motoru deil Çok gülüyorum benim demek istedigim aslinda arkciyla rahat bi uzun yol yapabilirmisin ?
Başa dön
___cnr35 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 82, 83, 84  Sonraki
1. sayfa (Toplam 84 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye