Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

___cnr35 demiş ki:
safak52, tabiki hiz motoru deil Çok gülüyorum benim demek istedigim aslinda arkciyla rahat bi uzun yol yapabilirmisin ?

motoru alalı henüz 3. günüm.çok uzun yol deneyimim olmadı ama 30 km lik bir yol katettiğimde gerçekten çok memnun kaldım.zaten gayet konforlu.rahat bir kullanımı var bence.
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
___cnr35
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, bende beyeniorum tigerlari fiyatina gorede gayet tatmin edici. Dil çıkarıyorum param olsa dusunmeden alirim bi tane :3 keyifli surusler sana Dil çıkarıyorum
Başa dön
___cnr35 Çevrimdışı ___cnr35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
straws
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir_gön

MesajTarih: 23.06.2006 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş bence sen motora aşık olmuşsun anlatımın bu motordan nefret eden adamları bile heveslendirir cinsten tuttum seni kazasız belasız sürüşler....................... Alkışlıyorum
bubu82
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım hayırlı olsun oncelıkle...
kzasız belasız kullnman dilegiyle..
aciklamalarında sureklı cin mallari 250 cc lik motorlarla kıyasladigini farkettim..
gecen sene bi arkadasımda vardı bu tigerlardan...
cocougun servisten ciktigini hc gormedim...
umarım sen problemsız bir keyif yasarsın..
hayırlı lsuun tekrar
Başa dön
bubu82 Çevrimdışı bubu82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cc03
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: olursa olsun, hepimiz ayny kany ta?yyoruz sonuçta!!!

MesajTarih: 23.06.2006 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım hayırlı olsun.. ya bişi sorabilirmiyim..
bende yuan 110 cup var. 14 ön dişli var 15 dişli veya 16 dişli yapsam işe yararmı.. yardımcı olursanız çok sevinirim
Başa dön
cc03 Çevrimdışı cc03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oktayhal
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ELAZI?

MesajTarih: 23.06.2006 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kanuni gerçekten yapmış yerli malı yurdun malı herkes ondan kullanmalı hayırlı olsun :3
Başa dön
oktayhal Çevrimdışı oktayhal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.06.2006 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız maşallah Dil çıkarıyorum
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.06.2006 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cc03 demiş ki:
arkadaşım hayırlı olsun.. ya bişi sorabilirmiyim..
bende yuan 110 cup var. 14 ön dişli var 15 dişli veya 16 dişli yapsam işe yararmı.. yardımcı olursanız çok sevinirim

öncelikle bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler vede saygılar.yuan 110 cup o motorun dişlisiyle bence hiç oynama.sonucta 110 cc vede ortalama 7.5 bg gucundedır.eger on dişliyi buyultursen motoru bayarsın.110 cc motorlarda boyle bır seye gerek yok.ayrıca değıstırmeye kalksan bıle orjınalını bulamazsın.sanayıde yaptırman gerekır oda ne kadar saglıklı olur bılınmez.TIGER 250 lerde 13lü ön dişlinin yetersiz kaldığı ortaya cıkınca KANUNİ fabrikası 15 li performans dişlisini kendisi üretti.yani tamamen orjinal.vede sağlıklı...

BÜTÜN MD lilere SAYGILARIMLA...
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 23.06.2006 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

depo üzerindeki devir saatide çok hoş olmuş

o devir saati bir zamam sonra kafasına göre dönmeye başlıyıcak Çok gülüyorum
ayrıca makinayı fazla sıkıştırma çünkü benim sattığım adam 7binde zinciri koparıp motor bloğunu patlattı aman sakin ve nazik kullan Dil çıkarıyorum
ilk tigerin kullanıcısı olarak tavsiyem çok devirli kullandığın zaman devir saati kafayı yiyiyo :P
umarım dediklerimi dikkate alırsın Dil çıkarıyorum
tekrar Hayırlı Olsun

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 23.06.2006 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hayırlı uğurlu etsin kaza bela vermesin Dil çıkarıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2006 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bi fiasko arkadasımda var aynısı 0 dan 50 ye cıkana kadar 5 e taktım 5, vıtesın gorevı cok fazla bence :P gıbı yakar benzını bu makına 120 yı gecmıyo zaten kalkısta ıyı ama vıtes degıstırmek ayakları cok yorar
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.06.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabı ıslatmamız lazım Çok gülüyorum motor guzel allah ıcın kazasız belsız surusler dılerım Dil çıkarıyorum
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 23.06.2006 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hayırlı olsun güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 23.06.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gercekten işiciliği kaliteli görünüyor.kazasız sürüsler Alkışlıyorum
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 23.06.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim motoru yıkatsaydın keşke. ama gerçekten çok beğendim motoru güle güle kullan. en harika olanıda 18 litre deposu. ve deponun üstünde devir saati. mükemmel bir makina. hayırlı olsun. bende mondial KN150 var ama o motor bizim buralara yetiyor.by
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 85, 86, 87  Sonraki
2. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal