turbo olunca blow-off sesi olmazsa olmazlardan belli bir deviri geçtikten sonra çıkan o güzel ses kadar güzel bişi yok
geçen kızıltoprak bp de gördüm bir hayabusa turbolu granajdan extra 2 egzost çıkartmış oda turboydu
Tarih: 25.06.2006 - 12:45 Mesaj konusu:
çok güzel teşekkürler.arşivimde yoktu saol paylaşımın için.. _________________ Rüzgarın nasıl estiği farketmez asıl fark yaratan yelkenlerinizi rüzgara karşı nasıl açtığınızdır.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 25.06.2006 - 13:34 Mesaj konusu:
dostum fazla abartmışşsın yani be yaw,bunu yapacak insan evladı tonlaaa var eksta bisey yapmıyor adam düm düz yolda gaz açıyor,sanırım sen racing kullanmıyosun yoksa bukadar abartmazdın bu videoyu, bende ne var acaba die baya merak ettim!! bu şekilde giden çokk adam var hemde uzakta arama bulunduğun sehirde!!!
Arkadaşlar lütfen başlıklara dikkat edelim. Kimse Azrail (as) dans edemez. Bu başlığı atan arkadaşın da kötü bi niyetle böyle bi başlık atmadığını biliyorum ama lütfen biraz dikkat edelim. _________________ Dünyaya neden geldin hiç düsündün mü ?
ybr125 cbf250 cbf500
dl650v-strom
dostum fazla abartmışşsın yani be yaw,bunu yapacak insan evladı tonlaaa var eksta bisey yapmıyor adam düm düz yolda gaz açıyor,sanırım sen racing kullanmıyosun yoksa bukadar abartmazdın bu videoyu, bende ne var acaba die baya merak ettim!! bu şekilde giden çokk adam var hemde uzakta arama bulunduğun sehirde!!!
ben motoru kullanandan bahsetmedim.motortan bahsetmiştim.herhalde kelime hatası oldu.böylesine güzel bir makina,bence yer ucağı.her tarafından kalite kokuyor ya
turbolu hayabusa harika bu videoyu görmüştüm ve hayran kalmıştım.Zaten hayabusa en hızlısı bide yurbolu olunca insanın sınırlarını zorluyor.Tam bi cesaret makinası :P
Tarih: 26.06.2006 - 18:54 Mesaj konusu:
blow-off sesi bitiriyor.. Daha önceden izledim ama olsun izlemeye değer _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız