Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 280 den Sonra Azraille Dans Hayabusa Efsanesi(Video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

280 den Sonra Azraille Dans Hayabusa Efsanesi(Video)

280 den Sonra Azraille Dans Hayabusa Efsanesi(Video)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.06.2006 - 23:05    Mesaj konusu: 280 den Sonra Azraille Dans Hayabusa Efsanesi(Video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Şok oldum Arkadaşlar.Nedir bu ALLAH aşkına ?İnsan oğlunun yaptığına inanmıyorum bunu???

Click here to see Video
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.06.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbidende süpermiş.daha önce izlemiştim ama yazamadanda edemedim..

Bide belli bir devre gelinde viişişşşvvvnnn diye bir ses çıkıyor ya.O bitiriyor insanı... Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.06.2006 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turbo olunca blow-off sesi olmazsa olmazlardan belli bir deviri geçtikten sonra çıkan o güzel ses kadar güzel bişi yok Gülümsüyorum
geçen kızıltoprak bp de gördüm bir hayabusa turbolu granajdan extra 2 egzost çıkartmış oda turboydu Şok oldum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 25.06.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim arsivimde de vardi bu ama guzeL insanin baktikca bakasi gelenlerden ... Tsk ederim paylasimin icin
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel teşekkürler.arşivimde yoktu saol paylaşımın için..
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.06.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum fazla abartmışşsın yani be yaw,bunu yapacak insan evladı tonlaaa var eksta bisey yapmıyor adam düm düz yolda gaz açıyor,sanırım sen racing kullanmıyosun yoksa bukadar abartmazdın bu videoyu, bende ne var acaba die baya merak ettim!! bu şekilde giden çokk adam var hemde uzakta arama bulunduğun sehirde!!! Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar lütfen başlıklara dikkat edelim. Kimse Azrail (as) dans edemez. Bu başlığı atan arkadaşın da kötü bi niyetle böyle bi başlık atmadığını biliyorum ama lütfen biraz dikkat edelim.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.06.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx45, ama oradaki deyişi farklı.yani kötü bişi yaptıgını söylüyor.gerçektede azraille kimsenin dans edemiyecegini biliyordur zaten Göz kırpıyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2006 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beRRhan demiş ki:
dostum fazla abartmışşsın yani be yaw,bunu yapacak insan evladı tonlaaa var eksta bisey yapmıyor adam düm düz yolda gaz açıyor,sanırım sen racing kullanmıyosun yoksa bukadar abartmazdın bu videoyu, bende ne var acaba die baya merak ettim!! bu şekilde giden çokk adam var hemde uzakta arama bulunduğun sehirde!!! Dil çıkarıyorum

ben motoru kullanandan bahsetmedim.motortan bahsetmiştim.herhalde kelime hatası oldu.böylesine güzel bir makina,bence yer ucağı.her tarafından kalite kokuyor ya Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motokorki
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turbolu hayabusa harika bu videoyu görmüştüm ve hayran kalmıştım.Zaten hayabusa en hızlısı bide yurbolu olunca insanın sınırlarını zorluyor.Tam bi cesaret makinası :P
Başa dön
motokorki Çevrimdışı motokorki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 25.06.2006 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ya ölüm makinesi :P
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2006 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler iyi oldu bu video
H-a_K-a_N
Üye
Üye

Nereden: md/ankara

MesajTarih: 25.06.2006 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wallla dostum ellerine sağlık dewamınıda istiyoruz
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
H-a_K-a_N Çevrimdışı H-a_K-a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.06.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blow-off sesi bitiriyor.. Daha önceden izledim ama olsun Gülümsüyorum izlemeye değer Gülümsüyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.06.2006 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, vşdeolar kısmında var dostum sagol
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal