Tarih: 26.06.2006 - 11:51 Mesaj konusu: Huyosung GT250 R moDeLine Ne Tür Bi Eksoz TakıLıRsa İi oLer?
yaaa arkişLEr daha önCe beLKİ GörüŞüLMüŞtüR bu Konu Ama AgusTos Ayı İçerİsnDe ALmaYı DüşünDÜğüm GT250 R moDeLine hanGe Tür bi EkSoz AkSaMı TakıLrSa Verim ALıNaBiLir KuLLaNan Veya BiLen ArkişLer Var İse YaRdımLarıNı BekLiyoRum TEŞKÜRLER...
Seni daha once yazilim konusunda PM atip uyarmistim. Tamami bold yazmak da yasak, boyle alelacaip irili ufakli yazmak da. Bir ihtarin oldu. Forumda kalip yazismaya devem etmek istiyorsan lutfen normal uyelerden biri gibi yazmaya basla.
DD _________________ herkezlerden farklyyyz!! çünki deliyiz
kardeşim garanti süresince hiçbir egsozu tavsiye etmem;garanti dışı kalırsın;motorun kendi egsozuda bence gayet güzel ve tam motora göre... _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
eksoztu brak olduğuı gibi kalsın çünkü başka eksoz lar yüksek devirde iğrenç ses veriyor.deniz motorlarının sesine benziyor aynı _________________ A RH(-)
Tarih: 26.06.2006 - 22:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
yaaa arkişLEr daha önCe beLKİ GörüŞüLMüŞtüR bu Konu Ama AgusTos Ayı İçerİsnDe ALmaYı DüşünDÜğüm GT250 R moDeLine hanGe Tür bi EkSoz AkSaMı TakıLrSa Verim ALıNaBiLir KuLLaNan Veya BiLen ArkişLer Var İse YaRdımLarıNı BekLiyoRum TEŞKÜRLER...
Seni daha once yazilim konusunda PM atip uyarmistim. Tamami bold yazmak da yasak, boyle alelacaip irili ufakli yazmak da. Bir ihtarin oldu. Forumda kalip yazismaya devem etmek istiyorsan lutfen normal uyelerden biri gibi yazmaya basla.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız