Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kulak tikaci, elzem bir koruma...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kulak tikaci, elzem bir koruma...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kursad_Oguz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstelik herhangibir eczaneden alabiliyosunuz . biraz pahalı gerçi 1 ytl Gülümsüyorum resimdekiler 3m in ben sık kullanıyorum korna vs sorun olmuyor
Başa dön
Kursad_Oguz Çevrimdışı Kursad_Oguz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 26.06.2006 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya DD amca neremizde taşıyacağız o tıkacı yapma gözünü seveyim başımıza yeni yeni aksesuarlar çıkarma Çok gülüyorum zaten bu şekilde bile hazırlanana kadar canımız çıkıyor bellik,eldiven, kask,dizlik,korumalı mont,anahtar askılığı boyunda ne bileyim işte uzadıkça uzuyor böyle devam ederse hazırlanmaktan motora binemeyeceğiz valla Gülümsüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.06.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde 80 km/h sabit hızla giderken kulağımın içinde bir vızırdama hissettim. Hemen sağa çektim; durdum, kaskı çıkardım, serçe parmağımı kulağıma götürdüm ve o da ne; sivrisinek çıktı içinden. Pes dedim, gittim hemen eczaneye, bu tıkaçlardan aldım...
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir ..nokta..

MesajTarih: 26.06.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Bazi arkadaslarimizin kulak tikacinin yararli sesleri, korna-siren vb. kesecegini ve tehlileli olabilecegi gibi endiseleri var. Bu endise yarsizdir arkadaslar. Yukarda bahsettigim sunger tikaclar sadece yuksek frekansli, esas tahrip edici sesleri keser. Bunun disinda konusma, korna, uyari sesleri vb. duyarsiniz.

Takip deneyin ve faydasini idrak edin istiyorum. Son derece ucuz ve odediginiz para karsiligi en buyuk faydayi saglayan koruma cesididir.

Ilk bir kac saat alismakta gucluk cekebilirsiniz, sonra onsuz yapamayacaksiniz. Bu konfor ve tikacin getirdigi konsantrasyonu kacirmayin.

Kaygılarımın yersiz olduğunu anladım. Dil çıkarıyorum
Bir marka vs yok herhalde .Sadece eczaneden sünger kulak tıkacı diyip alıcaz..
bilancho Çevrimdışı bilancho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 26.06.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların şekıl verılen sılıkon sekıllerı de war ben dalarken kulanıyordum heralde onlar da kullanılabılınır. hem kulagu kucuk olanlar ıcın de ıyı olur Çok gülüyorum
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.06.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buda benim kullandığım sünger kulaklık.

Birde bunların plastikleri var. Plastik olan daha güzel;

Bir arkadaşta nereye koyucaz bunları demiş Gülümsüyorum İşte sana kutusu. Benim CBR 125R da bile bunu koymaya yer var Dil çıkarıyorum

Arkadaşlar birde bunların takma şekli var. Biz bunları genelde fabrikada kullanıyoruz. Kulak memesinden tutup aşağıya doğru çektiriyorsunuz. Daha sonra döndürerek ileriye itiyorsunuz birde bu şekilde takmayı deneyin. Dediğim gibi takarsanız kulağınızda olduğunu bile 2 dakka sonra unutyorsunuz Göz kırpıyorum

------
Cok guzel ama 640 pikselden genis esim koymayailm lutfen. Imageshack tan resim koyarken 640x480 e kucult (resize) ozelligini kullanabilirsiniz.
DD

Pardon ben 800x600 diye biliyordum Bravo

En son Carcharoth tarafından 26.06.2006 - 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 26.06.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Arkadaşlar birde bunların takma şekli var. Biz bunları genelde fabrikada kullanıyoruz. Kulak memesinden tutup aşağıya doğru çektiriyorsunuz. Daha sonra döndürerek ileriye itiyorsunuz "

Bunu ben de detayli olarak bir cizimle kitabimda anlatmistim. Okumanizi tavsiye ederim.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 26.06.2006 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecen gun uc eczane gezdim dogru duzgun kulak tikaci bulamadim. Pamuklu olanlar vardi, silikon ama neredeyse kalsiyum sandoz buyuklugunde olanlar vardi. Su ikinci resimdeki agac gibi katmerli olanlar vardi onlarin pek ise yarayacagini dusunmedim. Donald Duck'in ilk resimde koydugu gibi olup ayricada iple birbirine bagli olan birsey ariyordum bulamadim.
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.06.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sünger olupta iple birbirine bağlı olanı bulman çok zor. Ben onlardan hiç görmedim olacağınıda tahmin etmiyorum. Bende süngerden ziyade 2. resimdekini tercih ediyorum. O daha rahat. Ayrıca, beyenmezsen ipleri dibinden koparabilirsin Gülümsüyorum
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 26.06.2006 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sungerlerini tavsiye ederim. Plastik/silikon olanlar daha ziyade yuzuculer icindir. Ses kesme ozelligi iyi degildir pek.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
AuSSiE-STYLE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buradan

MesajTarih: 26.06.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Ben sungerlerini tavsiye ederim. Plastik/silikon olanlar daha ziyade yuzuculer icindir. Ses kesme ozelligi iyi degildir pek.

Evet bende aynen oyle dusundugum icin almadim. Plastik sesi bloke eder, bizim ihtiyacimiz olak ayni sigara izmariti gibi filtre eden bir kulak tikaci. Bende sunger taraftariyim ama birbirine bagli olan olursa dahada iyi olur. Buyuk ihtimalle boyle birsey olmaz ama sanki kulagima kacacakmis gibi geliyor Çok gülüyorum
Başa dön
AuSSiE-STYLE Çevrimdışı AuSSiE-STYLE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 27.06.2006 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Ben sungerlerini tavsiye ederim. Plastik/silikon olanlar daha ziyade yuzuculer icindir. .

+1
plastik sesi kesmiyormuş test edildi onaylandı Çok gülüyorum
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 27.06.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben takamıyorum alışamadım birtürlü çok rahatsız etti kulağımı,belkide daha kaliteli rahat bi alternatif denemeliyim.

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
berya33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.06.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde yapı marketlerinde iş güvenliği malzeme kısmında satılanlar var. ufak sarı kutular içinde kaucuk bir malzemeden yapılmış. ben de her ikisinden de var. biri yedek, iç cebimde duruyor. sünger olanları takmak hacminden dolayı biraz daha zor, ama tam oturursa hem rahatsıt etmiyor hem de galiba daha iyi sesi kesiyor..
Başa dön
berya33 Çevrimdışı berya33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 27.06.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yüksek volümlü hard rock müzik yüzünden, " ha?, ne dedin?? , yoğurt mu dedin??? " durumuna gelenlerden olduğumu sanıyordum da motosikletin konuya katkısı aklıma gelmemişti.. :hıım Tamamen sessiz olan dünyaya transfer olmadan hemen gidip tıkaçlarımı alayım da ahir ömrümde birde motosikletsiz kalmıyayım.. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal