Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motosiklet ile ilgli kitap

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motosiklet ile ilgli kitap

motosiklet ile ilgli kitap

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bandi
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.11.2004 - 21:22    Mesaj konusu: motosiklet ile ilgli kitap Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi ara ommriders ın türkçeye çevirdiği motosiklet ve yol sanatı adlı kitap tan bahsediyoduk...
Kitabı halen satın almak isteyenler için İstanbulda satılan yerleri bilen var mı acep...
Başa dön
bandi Çevrimdışı bandi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2004 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam zamanında açtın topic'i. Ortaköy Efsane Motor'a daha bugün uğradım. Eldeki kitaplar tükenmiş, bir haftaya kadar yeni baskılar gelecekmiş. Aldığım zaman senin bu başlık altında ilan ederim.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2004 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 2 hafta önce Efsane motordan aldım. Kitabı zaten daha önce Hakkan abide görüp incelemiştim okuyunca daha bir güzel geldi gözüme. Birde tavsiye kitabı okurken aha burayı biliyorum len diyip konuyu geçmeyin mutlaka süpriz birşey çıkar...
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.11.2004 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumaya kadar istanbulda yer yazarsanız sevinirim çünkü cuma günü geliyorum istanbula
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2004 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ommriders in web sayfasina girersen belki bilgi alirsin yada yine onlara e-mail ile sor bence

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2004 - 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuma günü Efsane Motor'da olduğumu söylemiştim ya. Müdürle modeller üzerinde (daha doğrusu fiyatlar) konuştuk. Gayet pahalılar. Ama adamlar 96 ay taksit yapıyorlarmış yahu! Şok oldum Ee, böyle pahalı ve tuhaf!? makinaları (Harley Davidson) satmak için de böyle geniş kolaylıklar sağlamak zorundasın herhalde... Gülümsüyorum
Başa dön
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 07.11.2004 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırdır dodomes harleymi almaya niyetlisin???
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2004 - 03:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayır, kesinlikle! Sadece yukarıda sözünü ettiğimiz kitabı sormak için girmiştim mağazaya.
Başa dön
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2004 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batucan demiş ki:
cumaya kadar istanbulda yer yazarsanız sevinirim çünkü cuma günü geliyorum istanbula

Ortaköy'e git istediğin herhangi bir kişiye harley -davidson satan yeri sor. Gülümsüyorum Efsane motoru bulacaksın Gülümsüyorum Kitap ücreti 15 milyon!
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Zerocool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 07.11.2004 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ommriders in web sayfasina girersen belki bilgi alirsin yada yine onlara e-mail ile sor bence

Ankara temsilcisine mail atmıştım,kitap ile ilgili ama hiç cvp gelmedi...E mail işe yaramıyor yani Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal