Tarih: 05.11.2004 - 21:22 Mesaj konusu: motosiklet ile ilgli kitap
bi ara ommriders ın türkçeye çevirdiği motosiklet ve yol sanatı adlı kitap tan bahsediyoduk...
Kitabı halen satın almak isteyenler için İstanbulda satılan yerleri bilen var mı acep...
Tarih: 05.11.2004 - 21:28 Mesaj konusu:
Tam zamanında açtın topic'i. Ortaköy Efsane Motor'a daha bugün uğradım. Eldeki kitaplar tükenmiş, bir haftaya kadar yeni baskılar gelecekmiş. Aldığım zaman senin bu başlık altında ilan ederim.
Ben 2 hafta önce Efsane motordan aldım. Kitabı zaten daha önce Hakkan abide görüp incelemiştim okuyunca daha bir güzel geldi gözüme. Birde tavsiye kitabı okurken aha burayı biliyorum len diyip konuyu geçmeyin mutlaka süpriz birşey çıkar...
Tarih: 07.11.2004 - 02:50 Mesaj konusu:
Cuma günü Efsane Motor'da olduğumu söylemiştim ya. Müdürle modeller üzerinde (daha doğrusu fiyatlar) konuştuk. Gayet pahalılar. Ama adamlar 96 ay taksit yapıyorlarmış yahu! Ee, böyle pahalı ve tuhaf!? makinaları (Harley Davidson) satmak için de böyle geniş kolaylıklar sağlamak zorundasın herhalde...
Tarih: 07.11.2004 - 12:39 Mesaj konusu:
Alıntı:
ommriders in web sayfasina girersen belki bilgi alirsin yada yine onlara e-mail ile sor bence
Ankara temsilcisine mail atmıştım,kitap ile ilgili ama hiç cvp gelmedi...E mail işe yaramıyor yani _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız