Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - r1? zx9? rr900?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

r1? zx9? rr900?

r1? zx9? rr900?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
engo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.11.2004 - 21:25    Mesaj konusu: r1? zx9? rr900? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendime motor almak istiyorum,ve beni bilgilendirirseniz cok sevinirim,kendim zx600 kulanıyordum ama dedim simdi degistirmenin zamanı geldi,aklımda olan ilk basta yamaha r1 geliyor ve 2inci sıraya honda rr900 ve kawa geliyor.saglamlık ve kalite acısından hangisini tavsiye edersiniz.simdiden thanxx!!
Başa dön
engo Çevrimdışı engo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2004 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

900 RR dediğine göre 2. el düşünüyosun heralde neyse almak istediğin makinaların hepsi baba makinalar bu üçünün içinden parana göre en temiz ve yüksek model olanını tercih edersin heralde ama R1 bence daha iyi olur :md: Dil çıkarıyorum
engo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.11.2004 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceze, bilgilendirdigin icin tesekür ederim sagol,model olarak 2001 2002 düsünüyorum,ama kısmet insallah güzel bir sey denk getiririm ve bir daha satmamak kaydıyla bir kac sene kulanırım. Gülümsüyorum
Başa dön
engo Çevrimdışı engo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 06.11.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla tip istiosan r1, performans istiosan zx9 derim. hondayı hem bilmiorum hem de fazla sevmiorum
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.11.2004 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2002 model 954RR dan şaşma derim çok çılgın bi makina hem görünüşü hem gaz kolu Gülümsüyorum)
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 08.11.2004 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2002 model 954RR dan şaşma derim çok çılgın bi makina hem görünüşü hem gaz kolu

kesinlikle honda şaşma pişman olmazsın
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 08.11.2004 - 04:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hondadan hazır söz açılmışken bişey sorucam CBR900RR diye geçen motorlar şu bahsettiğimiz 954RR larmı oluyor yoksa başka bir Honda mı?Sanırım en son 2003 te üretildi ve piyasaya sunuldu hondanın bu makineleri...

En son Absolute tarafından 08.11.2004 - 18:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2004 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah ahhh '93 CBR 900 RR fireblade aşıktım o motora ben...

http://www.motorbikes.be/en/search.aspx?search=cbr
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RyanBusa
Üye
Üye

MesajTarih: 28.11.2004 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda'nın 2.eli daima garantidir.Satarkende kullanırkende... Ama RR DURMAZ! fren koymayı unutmuşlar o makineye geçen sene 900RR wardı bende Hayabusayı aldığımda 'aa duruyo lan bu!' demiştim Gülümsüyorum
Başa dön
RyanBusa Çevrimdışı RyanBusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 28.11.2004 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
makinaların üçüde çook güzel ama ben ce zx10r al eger almassan da
yukarda ceze nin dediği gibi içlerin den en temiz-düzgün olanını al
ama dikkat et çalıntı olabilir yada üzerin de devlet tarafından rehin haciz de olabilir .(motorun km sine bak yürüyen aksam gönyesine )

c_ceylan85zx10r@hotmail.com
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal