Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yaza Hazır Olun, Bike dergisi, Türkçe çeviri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yaza Hazır Olun, Bike dergisi, Türkçe çeviri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 27.06.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle paylaşım için sağol.laf olsun die sölemiyorum ama çok önemli bilgiler
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 27.06.2006 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir bilgi.bu alt sıralara filan kaymamalı.bunu önemli falan mı yapsak...

Bu arada teşekkür ederim bilgiler için arkadaşım.Tüm motorcuların okuması gereken bir bilgi..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 27.06.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS, emeğin ve paylaşımın için çok teşekkürler.Bu tür bilgilendici-eğitici paylaşımların artmasını diliyorum.... Alkışlıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 27.06.2006 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS, teşekkürler emek harcayıp verdiğin bilgiler için varsa devamını hep beklerim ne yapalım ingilizcemiz yok işte kahretsin Öfkeliyim

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 28.06.2006 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS, teşekkür etmiştim ama tekrar teşekkür etme gereği hissettim bizlere faydalı ve gerekli bilgileri aktardığın için ve senin gibi emek harcayan değerli bilgiler veren diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 28.06.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS,

Çok faydalı bir çalışma yapmışsın, bu kadar uzun bir yazıyı tercüme etmek ciddi bir emek.

Ellerine sağlık, bu topik sabitlenmeli bence.
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 28.06.2006 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS, ellerine emiğine sağlık böyle faydalı bilgileri cevirerek paylaşırsan çok seviniriz Dil çıkarıyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 28.06.2006 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık,hem emeğim hem paylaşımın için çok teşekkürler. Alkışlıyorum

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bassy
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşım saol Dil çıkarıyorum ..............................
Başa dön
bassy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaBiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 11, 16, 26, HH

MesajTarih: 28.06.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pylaşımına ve emeğine sağlık teşekkürler
SPEEDYDEVIL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok tesekkurler devaminida bekleriz Bravo

Başa dön
SPEEDYDEVIL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS, içerik mükemmel, çeviri harika, verdiğin emek her türlü takdire değer. Çok teşekkürler.

Forumun en değerli bölümüne çok güzel bir katkı olmuş.

İçeriğe ilişkin olarak; ön fren kullanımında parmak sayısı, sanırım motora ilişkin nadir rastlanan değişken bir doğru. Kendi açımdan baktığımda ön freni tek parmakla sıkmayı hiç bir suretle etkin ve yeterli bulamadım. Gaz için genellikle elin baş parmak ile işaret parmağı arasında kalan kısmını kullanıyorum, yani gaz vermek veya kesmek için elciği kavramak adına dört parmağımla fren manetini kavrayamamak gibi bir sıkıntım da yok. Gel gelelim ön freni sıkarken manet üzerindeki işaret ve orta parmağım bana gerekli fren dozajını ve istersem her şartta ön tekerleği kilitleyecek kadar kuvvet uygulayabilmemi sağlıyor. Bunun ötesinde ani ön fren gereksinimlerimde diğer parmaklar manetin önüne geçmekte süre yönünden nazlanıyor gibi. Sonuç itibariyle bu nedenlerle ben ön freni iki parmağıma emanet ediyorum. Ancak ön freni dört parmağıyla sıkanların da, bunun için tek parmağını kullananların da en az benim kadar kendi yöntemlerini savunduklarını ve uyguladıklarını görüyorum. Burada kesinlikle "benim yaptığım doğru, böyle olmalı" gibi bir şey ileri sürmüyorum. Ama ben ön freni en rahat ve etkin olarak bu şekilde kullanabiliyorum.
oncearocker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İ_Z_M_İ_R

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar ceviriyi md için yapmışsın çok teşekkür ederiz Dil çıkarıyorum
Başa dön
tracy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım çok faydalı bir çalışma olmuş. Teşekkür ediyorum.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS, eline saglik, keyifle okudum. devamini bekliyoruz Dil çıkarıyorum
Başa dön
clayd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye