Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kulak tikaci, elzem bir koruma...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kulak tikaci, elzem bir koruma...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 27.06.2006 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için.
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hd002e
Üye
Üye

Nereden: Mersin - Istanbul

MesajTarih: 28.06.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha onceki motorumda [R1200C] devir gostergesi yoktu ve kulak tikaci ile kullandigimda redline`i asacak miyim diye cok tedirgin oluyordum. Simdi artik devir gostergem var [GS], biraz daha rahatim Gülümsüyorum. Bilgiler icin cok tesekkurler DD amca..
Başa dön
hd002e Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.06.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yazıyı okuduktan sonra karaman da karşılaştığım bir hstadan bahsetmek istiyorum. Denildiği gibi kulaklık çok önemli çünkü adamınyaşı 60 civrındaydı. kulaklarında her hangi bir sakatlık olmamasında rağmen çok güç duyuyordu.Önce anlamakdık çünkü adam motordan düşüp Tibiasını(kaval kemiğini) kırmıştı. Kaza yapmasının sebebi ise arkadaki aracın kornasını duymayışı olmuştu. lafın kısası adamın 10 yaşından beri motor kullandığını artık nerdeyse hiç duymamasına rağmen hala motor kullanmak istediğini öğrenince o gün motor tutkusunun ne olduğunu anladım şimdi ise her tutkunun bir bedeli olduğunu belirtmek istiyorum.
Ama artık bizler daha bilinçli daha uygar bir çağda yaşadığımızı düşünürsek (bilgi ve teknoloji bakımından) kulaklık olayını daha ciddiye almalıyız deyip herkeze kazasız temkinli sürüşler diliyorum...
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 28.06.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende %1'lik kesimdenim. Babam 60-70-80'li yıllarda Jawa, MZ kullanırdı, bırakın kulaklık takmayı kask bile takmazmış. Şu anda babamla konuşmak için nerede ise elimize megafon alacağız. DD'nin sanırım en çok önem verdiği konulardan birisi ve ne kadar haklı olduğu ortada. Akşam işten çıkar çıkmaz ilk işim bir kaç düzine kulaklık almak olacak, zira ben 70'li yaşlarımda da bu işe devam edeceğim.
Svg.

Oyun bitince Sah da Piyon da ayni kutuya konur
Başa dön
banker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.06.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki yararlı birşeydir.Ama insan bir yerden sonra bıkmaya başlar bunları takmaya karşı.Kask, dizlik, tulum belki ceket, eldiven ,kulak tıkacı, botlar derken zaten tamam vazgeçtim binmeye der bir yerden sonra.
Zaten ben ne kadar hızlı gidersem gideyim motor sesi kulağına zarar vermez asla. Duyulmuyor bile valla.
Ama bir kere yamaha v-max görmüştüm.Onu kullanlar varsa mutlaka taksınlar.Yoksa 3-4 binişten sonra kulaklar artık duymaz hale gelir kesin.Par Par yıkıyor ortalığı...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tentene
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 28.06.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunuda üst konu yapalım.İlk sayfayı üst konularla tamamlayalım.
tentene Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Necromanger demiş ki:
...Zaten ben ne kadar hızlı gidersem gideyim motor sesi kulağına zarar vermez asla. Duyulmuyor bile valla...

En son ne zaman duyma dereceni olcturdun? Bir baktirmani tavsiye ederim. Dostca...ve ihmal etme.

AYrica yukarda bahsedilen "motor" sesi degil. Ilk yaziyi zahmet eder okursan bahsedilen gurultu ruzgar sesidir. Yuksek frekansli ve buyuk bir kismi zaten duyulmayan sesler.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 29.06.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu okumanın verdiği gazla hemen soluğu eczanede aldım ama sadece silikon ve plastik olanlardan vardı ,kaldı artık başka bir güne
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 30.06.2006 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla? Ben 21-25 Haziran da Marmok 1.Marmaris Motosiklet Şenliğindeydim. Dönüşte fazlaca rüzgara karşı geldim, Bu günlerde ha? ne? gibi olayları fazlaca yaşıyorum. 3 tane işitme nöronum kalmıştı, onlar da mı gitti ne? Yürürken de takıcam ben süngerleri.. Gülümsüyorum
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.06.2006 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tak takistir SeyyahKedi, cigim... Allahaskina ihmal etme. Göz kırpıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.06.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reşat abi Gülümsüyorum beni hatırlamışındır,birşey danışıcam şimdi ben motor kullanırken mp3 dinliyorum onun kulaklığı, bu durumu engellermi yoksa ne yapmam lazım, beni bir aydınlatırsan sevinirim teşekkürler
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.07.2006 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kulaklıkla yüksek seste müzik dinlemek zaten işitme kaybına neden oluyor Gülümsüyorum Sen birde motorda dinliyorsun ayrıca motorun seside dikkatli dinlersen kulağına gelir. Dinlememek daha sağlıklı olur bence Dil çıkarıyorum
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.07.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanji, Kask ici speaker ve kulak tikaci kullanacaksin. Ya da dis sesleri 30dB ustunde kesen muzik kulakliklari var onlardan olabilir ama cok pahali... (galiba Koss yapiyordu-internetten bak)

Senin yaptiginda muzik sesi ile gurultu birbirine ekleniyor. Tehlikeli bence. Kulaktaki duyma sinir uclari neyin muzik neyin gurultu oldugunu bilmez. Belli bir dB ve frekansta tahrip olur gider...
Başa dön
kudra
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.07.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazın için teşekkürler DD. ben yeni motor kullanıcısı sayılırım ve bu hafta sonu için ist-adapazarı arasındaydım,bir kaçgün önce bu yazıyı okumuştum ve soloğu eczanede almıştım,çok teşekkürler çok işime yazardı ,rüzgar bu durumda bile hissediliyordu,kulaklıksız çıksaydım ne olurdu bilmiyorum,tekrar bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler
Başa dön
kudra Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serdar1905
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD Amcanın kitabında okumuştum ancak biraz üstüünden geçmişim ki 2 aydır tıkaç kullanmıyordum , dün birkaç aksesuar bakmak için gittiğim mağazadan kulak tıkacı aldım ve ilk defa bu sabah kullnadım , inanın çok daha konforlu ve keyifli , yazık olmuş bana 2 ay boyunca , herkese şiddetle tavsiye ederim
Başa dön
serdar1905 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye