Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda Gümüş Ok. Full story with pictures...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda Gümüş Ok. Full story with pictures...

Sonunda Gümüş Ok. Full story with pictures...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 07.06.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes hayırı olsun ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullan Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eksiogluefe
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.06.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun Dil çıkarıyorum
kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle.
Başa dön
eksiogluefe Çevrimdışı eksiogluefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
straws
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir_gön

MesajTarih: 18.06.2006 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hayırlı olsun imrenmekten öldüm allah bir gün bizede nasip eder işallah kazasız belasız sürüşler sana ...
Başa dön
straws Çevrimdışı straws Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 28.06.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka ALLAH kaza bele vermesin en gusel gunlerde kullanman dıleğiyle Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 saat 21 dakika sonra eklendi:

clayd, abi cam 120 usd de mono kapak hakkında bilgim ok bende taktım harıka duruyor ama benim arastırdıgım kadarıyla mon o kapakta 490 ytl civarında
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.06.2006 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeşim.. Kazasız, belasız günlerde kullanman dileği ile.. Göz kırpıyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 29.06.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. İnşallah herkes istediği motosikleti alır bu umutsuz ülkede.
azur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, abi mono kapagı ne kadara aldın benim araştırdığım 490-500 civarında doğru mudur ?
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynen o fiyatlarda mehmet_RR. Çünkü ben aldığım zaman dolar 1.3 küsürdü ve 430 liradan almıştım. Şimdi ise herhalde söylediğin fiyatlardan satılıyordur. Ne de olsa dolar aldı başını gitti.

Altı üstü plastik parçası. O fiyata nasıl satıyorlar ben de anlam veremiyorum. Hatta sormuştum o parça carbon fiber mi diye ama plastik olduğunu söylediler. Garip hakikaten. Maliyeti en fazla 50 liradır. Honda'nın aksesuarları aşırı pahalı. Tüm dünyada da bu böyle. Bizimkilerin şişirmesi değil yani.
azur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, ama abi manyak yakısıklı duruyo artık bize son halını tam boy olarak yollada bi bakalım her yeri gözükcek sekilde
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel güle güle kullan
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR demiş ki:
slowokan, ama abi manyak yakısıklı duruyo artık bize son halını tam boy olarak yollada bi bakalım her yeri gözükcek sekilde

Daha LED stopum ve ön sinyallerim, BMC hava filtrem, bulabilirsem Arata ekzozum takılacak. Plakalığı da iptalleyeceğim. O zaman kendimle birlikte koyacağım fotoğrafları. Ama ağustosun sonunu bulacak herhalde. Çünkü ekzoz için 1-2 ay sıra veriyorlar.

Bu arada teşekkür ederim.
azur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canın saolsun be abi 4 gözle bekliyoruz Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal