Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlkokul Mezunları ve Tek Gözü Görmeyenler Ehliyet Alabilecek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlkokul Mezunları ve Tek Gözü Görmeyenler Ehliyet Alabilecek
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 30.06.2006 - 09:19    Mesaj konusu: İlkokul Mezunları ve Tek Gözü Görmeyenler Ehliyet Alabilecek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlkokul mezunları için"Geçici Tek maddelik Yasa' Tbmm'de 29 Haziranı-30 Hazirana bağlayan gece 24.00 itibari ile görüşülmüştür.Yasaya Tek Gözü Görmeyener de ilave edilmiştir

Meclis tatile giriyor, tatil dönüşü Yeni Trafik kanunu çıkacaktır. Yeni yasada Direk E sınıfı kalkıyor. Ancak Bu geçici madde ile alınabiliyor.1986 ve sonrası doğumlu olup, İlkokul 5'den diploma almayıp, Orta bölümden 6,7,8.sınıfdan tasdikname alanlar, 2.Kademe Okur Yazar Belgesi ile alabilirler.

Yasa Cumhurbaşkanı tarafından onaylandıktan sonra E'den D'ye, C-D,C-E, D-E sınıfı alacaklar 30 temmuzda ilk direksiyon sınavına girebilirler. Kursa kayıt olup evrak getirenlere öncelik verilceketir. A2,B,E,D,H sınıfı ehliyet alacaklar ise 26 Ağustos yazılı, 24 Eylül direksiyon sınavına gireceklerdir.
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 30.06.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi hadi ilkokul mezunlarına birşey demiyorum; pratik olarak araç kullanmalarında bir engel yok. Ama tek gözü görmeyenlerin araç kullanması çok sakıncalı. Araç kullanırken tek gözünüzü kapattığınızda derinliği algılayamadığınızı görürsünüz. Derinliğin algılanamaması, yani cisimlerin uzaklıklarının algılanamaması çok kötü bir durum araç kullanırken. Umarım pratikte kötü sonuçlar doğurmaz bu yasa...
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.06.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili "sponsor"bu haberine çokl sevindim benim sağ göz biraz bulanık görüyo ehliyet alamıcam die üzülürken tam üstüne ii haber saol ehliyeti sizin ordan alırız atrık Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 30.06.2006 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanun metnini göremedik ama sanırım günün belli saatlerinde araç kullanabilecekler
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulubatli demiş ki:
Abi hadi ilkokul mezunlarına birşey demiyorum; pratik olarak araç kullanmalarında bir engel yok. Ama tek gözü görmeyenlerin araç kullanması çok sakıncalı. Araç kullanırken tek gözünüzü kapattığınızda derinliği algılayamadığınızı görürsünüz. Derinliğin algılanamaması, yani cisimlerin uzaklıklarının algılanamaması çok kötü bir durum araç kullanırken. Umarım pratikte kötü sonuçlar doğurmaz bu yasa...

bilader öle değil tam görmeyenleri bilmiyorum ama benim sağ göz biraz bulanık görüyo gözlük kullanıyorum valla çok güzel oldu Alkışlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
Kanun metnini göremedik ama sanırım günün belli saatlerinde araç kullanabilecekler

böyle bir konu masaya yatırılmışsa bence olumlu sonuçlanır ayrıca belirli saatler olayı olmaz Alkışlıyorum
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.06.2006 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek gözü görmeyenleremii Şok oldum ya iki gözü gören mal dolu ortalık bide tek gözü görmeyen olursa motorcular için risk 2kat artar yaw!bi gözünüzü kapatıp yurusenize kapalı olan taraf tamamen kör nokta!! çok buyk risk bence! Öfkeliyim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gear_1843
Üye
Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani şimdi 86 doğumlu olanlardan önce doğanlar alamıyacakmı ehliyet ilk okul mezunları
Başa dön
gear_1843 Çevrimdışı gear_1843 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gear_1843 demiş ki:
yani şimdi 86 doğumlu olanlardan önce doğanlar alamıyacakmı ehliyet ilk okul mezunları
tam terisini söylemek istemiş ama söyleyememiş..yani 86dan önce doğanlar için geçerli...yani 20yi geçenler için...

Bu ilkokul mezunlarını anladım da şu tek göz olayını çözemedim...oldu olacak bizim burda kör bi abimiz var -benden daha rahat yürüyo sokakta -onalarada versinler ehliyet olmasmı???

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi hayırlı olsun memlekete!

Darısı okuma-yazması olmayanların başına. Maksat oy gelsin.
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya iki gözü gören mal dolu ortalık bide tek gözü görmeyen olursa motorcular için risk 2kat artar

Vallaha yanlış yapmışlar Öfkeliyim Öfkeliyim
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beRRhan demiş ki:
tek gözü görmeyenleremii Şok oldum ya iki gözü gören mal dolu ortalık bide tek gözü görmeyen olursa motorcular için risk 2kat artar yaw!bi gözünüzü kapatıp yurusenize kapalı olan taraf tamamen kör nokta!! çok buyk risk bence! Öfkeliyim

ewet tek gözü görmeyenler diğer sürücüler için problem olabilir ama onlarda insan dikkat ederlerse proble olmaz inş zaten hepsi ehliyet alıcak diye bişey yok..
Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 30.06.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berrhan haklı, 2 gözü sağlam olanlar zor kullanıyor, tek gözlüler nasıl kullanacak. Şimdi papazı bulduk
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 30.06.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tek gözü görmeyenleremii ya iki gözü gören mal dolu ortalık bide tek gözü görmeyen olursa motorcular için risk 2kat artar yaw!bi gözünüzü kapatıp yurusenize kapalı olan taraf tamamen kör nokta!! çok buyk risk bence!

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bu ne abi ya oldu olacak şaşılara da verin ehliyet.sol şeritten devam..ohhhhhhh ? ! :S
Sponsor

MesajTarih: 30.06.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kimse isteyerek özürlü duruma düşmüyor. belki tek gözü görmeyen arkadaşlar daha dikkatli taşıt sürebilir
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
blkates
Üye
Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 10.07.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar kimse isteyerek özürlü duruma düşmüyor. belki tek gözü görmeyen arkadaşlar daha dikkatli taşıt sürebilir

TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ. 12 YILDIR MOTOR KULLANIYORUM AMA TEK KAZA YAPMADIM. SEHİR İÇİ VE DIŞI DAHİL. NE ANLARSINIZ SİZ O ÖZLEMDEN. HABERİ DUYDUĞUMDA SABAHA KADAR SEVİNÇTEN UYUYAMADIM. BİRDE KENDİNİZE BAKANIZ SAYIN İKİ GÖZLÜ BAKAR KÖRLER...

BU ARADA SAYIN GELİŞİM SÜRÜCÜ KURSU YETKİLİSİ EHLİYET İÇİN NE ZAMANA BAŞVURABİLİRİZ. MONOLÜLER GÖRMESİ OLANLAR İÇİN SORUYORUM. TEŞEKKÜRLER
blkates Çevrimdışı blkates Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal