Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aliağa'da Drag

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aliağa'da Drag

Aliağa'da Drag

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Aliağa'da Drag Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pek sevgili hunidaşlarım, bu hafta sonu sanırım Aliağa'da plajda Drag yarışları olacakmış. Bir öğrencim haber verdi ama ayrıntılarını bilmiyor, bu konuda bilgisi olan kimse var mıdır acep? :efm

Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese... Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağbi bende duydum drag yarısı olucak diye hatta bizde arkadaslarla toplanıp gelmek istiyoruzz...neyse bilgisi olan yazsın bişeyler..bakarız duruma göre Alkışlıyorum
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forumlarda yarışlar die,bölüm var orda bu yarış la ilgili topik var!!evet bu hafta sonu ordayız motorcuların yoğun ilgi gösterceği kesin hatta izmirden grup gelicez!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musty_gsx-r600 demiş ki:
ağbi bende duydum drag yarısı olucak diye hatta bizde arkadaslarla toplanıp gelmek istiyoruzz...neyse bilgisi olan yazsın bişeyler..bakarız duruma göre Alkışlıyorum

eeeüüüü ağbi değil abla Çok gülüyorum
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, ablamı ^321 kusura bakma valla ...

msn: musty1905@yahoo.com
:3
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorun değil kardeş ben alışkınım Gülümsüyorum Bir de hemşo olduğumuzu yeni farkettim, ben değil ama
benim sülale Edremitli Göz kırpıyorum

Bu arada beRRhan not için teşekkürler ilgili yazıyı okudum.
melihvelioglu
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3 :3
Başa dön
melihvelioglu Çevrimdışı melihvelioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, ooo edremit yapmısın...valla edremit güsel yer..yazın sezonda bütün sahil full cıvıl cıvıl çiçekler böcekler Çok gülüyorum ben çiçeklerle ilgileniyorum gerci..izmirde ne yapıyon be bacım gelsene memleketine
^321 :hıım ^4 :nono:
Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orası bayan deliler için pek uygun değil musty Çok gülüyorum, dışarıdan gelenlere güzel de yaşayan bilir Gülümsüyorum bi sevdiğim dağları var o kadar. ^4
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, valla ne diyebilirim senin kararın...sadece daglarımı güsellik olarak(biras reklam yapalımda turuzime katkımız olsun)denizi var çoook güsel kızlar var...bar ve club ortamları süper...pek motorcu yok ama yazın doluyooo burasııı fulll...sende geliyomusun burlara
Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ses 1-2...... dağlar güzel, kızlar beni pek açmıo Gülümsüyorum ama deniz ve bar olayı berbat kardeş seneler sonra 1 kez Akçay'da (Ayvalık ve Altınoluk için birşey demiyorum) tekrar denize girme gafletinde bulundum deniz kabuğundan daha dikkat çekici şeyler yüzmeye devam etmekte, gerisini sen tahmin et, bar olayında da kusura bakma sadece piyasa dicem ...konu
Aliağa ve drag olayından çıktı yön değiştirmeye başladı istersen PM atabilirsin tamam.
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah izlemişsinizdir aliağaya gelip...çünkü izlemeyenler pişman oldu...süperdi....motorun sesi bile beni büyüledi....bişi isticem...ben foto çekemedim ama aliağadaki dragda foto çekenler ltfn kysn
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkishackteam
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 16.07.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alı aga da plaj da cok guzel olur ama ger cekten varmı kım bılıyo kı haber versın
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal