Pek sevgili hunidaşlarım, bu hafta sonu sanırım Aliağa'da plajda Drag yarışları olacakmış. Bir öğrencim haber verdi ama ayrıntılarını bilmiyor, bu konuda bilgisi olan kimse var mıdır acep? :efm
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: Jun 21, 2006 Mesajlar: 269 Nereden: BALIKESYR/EDREMYT
Tarih: 30.06.2006 - 14:13 Mesaj konusu:
ağbi bende duydum drag yarısı olucak diye hatta bizde arkadaslarla toplanıp gelmek istiyoruzz...neyse bilgisi olan yazsın bişeyler..bakarız duruma göre
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.06.2006 - 14:15 Mesaj konusu:
forumlarda yarışlar die,bölüm var orda bu yarış la ilgili topik var!!evet bu hafta sonu ordayız motorcuların yoğun ilgi gösterceği kesin hatta izmirden grup gelicez!! _________________
Tarih: 30.06.2006 - 14:17 Mesaj konusu:
musty_gsx-r600 demiş ki:
ağbi bende duydum drag yarısı olucak diye hatta bizde arkadaslarla toplanıp gelmek istiyoruzz...neyse bilgisi olan yazsın bişeyler..bakarız duruma göre
eeeüüüü ağbi değil abla _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 30.06.2006 - 15:12 Mesaj konusu:
badcocktail, ooo edremit yapmısın...valla edremit güsel yer..yazın sezonda bütün sahil full cıvıl cıvıl çiçekler böcekler ben çiçeklerle ilgileniyorum gerci..izmirde ne yapıyon be bacım gelsene memleketine
^321 :hıım ^4 :nono:
Tarih: 30.06.2006 - 15:35 Mesaj konusu:
orası bayan deliler için pek uygun değil musty , dışarıdan gelenlere güzel de yaşayan bilir bi sevdiğim dağları var o kadar. ^4 _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 30.06.2006 - 15:42 Mesaj konusu:
badcocktail, valla ne diyebilirim senin kararın...sadece daglarımı güsellik olarak(biras reklam yapalımda turuzime katkımız olsun)denizi var çoook güsel kızlar var...bar ve club ortamları süper...pek motorcu yok ama yazın doluyooo burasııı fulll...sende geliyomusun burlara
Tarih: 30.06.2006 - 15:54 Mesaj konusu:
ses 1-2...... dağlar güzel, kızlar beni pek açmıo ama deniz ve bar olayı berbat kardeş seneler sonra 1 kez Akçay'da (Ayvalık ve Altınoluk için birşey demiyorum) tekrar denize girme gafletinde bulundum deniz kabuğundan daha dikkat çekici şeyler yüzmeye devam etmekte, gerisini sen tahmin et, bar olayında da kusura bakma sadece piyasa dicem ...konu
Aliağa ve drag olayından çıktı yön değiştirmeye başladı istersen PM atabilirsin tamam. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
alı aga da plaj da cok guzel olur ama ger cekten varmı kım bılıyo kı haber versın _________________ KYSENYN KÜLHAn BEYLigiNde GÖZÜMÜz YOk DalIMyzy KIraNyn AgaCINy KÖkLeRYz aRKADAs BYz BÖYLEYYzz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız