slm arkadaşlarr ben yenii delilerdenn istanbullu ömerr
ya ailemm karşıı olduu içinn motor alamıyorumm
o yüzdenn dee arkadaşlarınn motorlarıylaa idaree ediozz
acaba sizlerinn bildiğii istanbulda makine kiralayan bir yer warmı :hıım
cvplrnz bekliorummm
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 29.06.2006 - 22:24 Mesaj konusu:
biker_omer, arkadaşım bence motor kiralama ufak bi hasarda bile nerdeyse bi motor parası istiolarmış _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Tarih: 29.06.2006 - 23:17 Mesaj konusu:
Sabrın sonu selamettir. Banada almıyolardı sinir oldum resti çektim tafsiye ederim . Paso taksiyle gezdim benzine çıkışamadılar ve kazanan ben oldum hehehhe _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
ya bi ara siteden bi arkadaş kiralama yeri açıcaktı istanbulda ama ses çıkmadı galiba :$ bendee istiyorum yaa (bir çok kişi arıyo) benim motorda hurdaya çıktı :S (cbr125) acil motor ihtiyacım var gerçi hurdaya çıkmasada cbr kesmiyo ya nese konuyu dağıtmayalım
Tarih: 30.06.2006 - 03:02 Mesaj konusu:
aynı sorunları bende yaşadım almıyolardı bende resti çektim 29 mayısta kendime dogumgünü hediyesi aldım 125 cbr eve getirdim afallaılar bişey diyemediler ondan sonraa.ehliyetimide bu ayki sınavlara girip alcam işallah,sanada sabrın sonu selamettir işallah olur
bak sana bı taktık verım.sureklı motorlarla ılgılen.fiyat lıstelerını al ve sureklı onlarında (aıle) gorebıleceğı şekılde davran.zamanla motorkolık olduğunu anlarlar.yanı delı olduğunu :P sonra motoru alıcam de ha bu hafta olmadı onumuzdekı hafta olmadı bır hafta daha ertele ortamı hazırla yanı.alıştıra alıştıra.kendıne alıcam dıye koşullandır.zamanla onlarda alışıyo 'olum artık motor nerde kaldı derler ' ben boyle yaptım.motoru alıp şıp diye karşısına cıkmadın.motoru aldım eve geldım baktım motoru benden de cok sevmeye başladılar.zaten her aılede olur bu karşı cıkmalar.zaten hemen gıt al deseler benı sevdiklerınden şüphem olurdu .ama oncelıklle aılene o guvenı vermelısın inan gerisi gelıyor ...
burada olması lazım birisi sahibinden e yazmış kiralık diye ve günlüğü 200 ytl 600 lük bi makina idi sanırım. değer mi kesinlikle ve kesinlikle değmez. _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Tarih: 22.08.2008 - 00:38 Mesaj konusu:
bende alacam dedim, yok dediler ve aldım nasıl yumusak bir ara yakalasamda önlerine koysam diye bakıyorum...
Ayrıca, kimi ailelere yumuşatma yemez, misal benimkiler...
Bizimkilerin karşı olmasındaki tek unsur, ŞOFÖRler MOTOSİKLET kullanmayan diger taşıtlara kullanan adamlara katil gözüyle bakıyorlar... (Kendimiz bile kullandığımız halde)
Heleki İstanbul Trafigini hiç güvenleri yok nereden bir taksici veya minibüsçü çıkıyor fark bile edemiyorsun...
Korkuları bunlar ama ben kafaya koydum bi kere iyi yada kötüü... _________________ KİM DERDİ Kİ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız