Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlgilenenlere CBR 125R Full Test

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlgilenenlere CBR 125R Full Test

İlgilenenlere CBR 125R Full Test
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zxoz6unr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle yeni 1000 kmlere kardeş Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı zxoz6unr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 04.07.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxoz6unr demiş ki:
güle güle yeni 1000 kmlere kardeş Dil çıkarıyorum

Bir topic okunmadan ve tarihine bakılmadan bu kadar cevap yazılabilir yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yınemı şu motorlu bisiklet yahuuuuuuuuu
Immortalhuseyin
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam bende ilk motora scooterla başladım 90 lık fakat şimdi 150 cc ye biniyorum ama ileride almayı düşündüğüm makina 125 cbr dı açıklamalar için teşekkürler,banada bir arkadaş kullanımının yorucu olduğunu söyledi ama almadan önce test sürüşü yapacağım zaten duruma göre bakarsın 250 cc bir scooterla yoluma devam ederim
Başa dön
Immortalhuseyin Çevrimdışı Immortalhuseyin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 04.07.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam 22 bin km testi yaptı, hala 1000 km testine yorum yazıyorlar
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 05.07.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uYuSs,
Alıntı:

1018 km de şu an sabah 10.500 (redline) görüyorum. Karakaçan gibi
demişsin de bu devri 5. viteste mi görüyon... ?
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
moto_mania
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 05.07.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

test için tesekkürler yalnız cbf 250 yi geçtim ve 150-155 gördüm sözleri bana pek inandırıcı gelmedi.saygılar. Dil çıkarıyorum
Başa dön
moto_mania Çevrimdışı moto_mania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Taner_007
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.09.2006 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşım çok haklısın cbr 125 150_160 km hıza çıkamaz denedik biliyoruz yani diyenlerede inanmayın biraz hayal olur herkezde şu motoru büyütüyo uyuz oluyorum 125 cc 13hp motordan ne bekliyosunuzki zaten o motoru alana kadar birazdaha verip twister 250 alın bin kat daha iyi

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

kardeşim naptın sen ya düz yolda 160 km hız sen hayatında 160 gördünmü bırakın allah aşkına ben arkadaşın arkasındaydım 120 de kaldı ibre race diyolar bide yiyim onun race ni hikaye bunlar o motorla orjinal haliyle o hıza degil düz yolda 10 km rampa aşagı olsun yine 160a çıkamazsınız gerçi bu sözlerden sonra aksini söyleyen çok olucak ama inanmakta özgürsünüz
Başa dön
Taner_007 Çevrimdışı Taner_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 24.09.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardes ama o paraya daha güzel ikinci el temiz makine alırdın mesela 99 veya 2000 er5 veya gs 500 neyse almıssın altında paralansın
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 24.09.2006 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla makına 120de kalıyo cok denedık
physic
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben 5. viteste 110 gördüm hemde motoru hiç kasmadan
Başa dön
physic Çevrimdışı physic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 15.09.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

145 km youtube de zaten cekilen bir görüntüsü var.Ben eniş aşağı 135 e kadar cıktım ve hic de hafif değilim.Kalitesi ve herşeyiyle parasını hakeden bir motor.Seveni de olacak sevmiyeni.Ben sıfır cbf150 mi sattım ve yerine ayni km de cbr aldım.1 günden 1 güne ahh cbf im demedim...Elveda zoraki salıncak dedim birtek cbf giderken...
orangecountrychooprs
Üye
Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar sizin cbr lar farklı herhalde yemın etceksınız artık 120mı gordu 160mı yoksa150 mı dıye.ne gorduyse gordu .
sonucta makına super OK
125 lık makınada 150yı gecıp napcankı o kadar meraklıysan koy ustune 2-3 mılyar daha al aprılıa yada derbı mis gıbı 220yı gor...
Başa dön
orangecountrychooprs Çevrimdışı orangecountrychooprs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akkaya
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.10.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Okuyorum, gülüyorum!
Kimsenin kafasını karıştırmak, hevesini kırmak ya da honda'nın bu modelini kötülemek istemiyorum çünkü eder-yarar orantısında emsalsiz ve alternatifsiz, harika bir makine olduğunu ben de savunuyorum. Öte yandan bu makineyi kullanan bir arkadaştan aldığım duyumu aynen sizlerle paylaşmak istiyorum:
Hani bazı tehlikeli virajlar öncesi yollara konmuş, radar bağlantılı özel trafik işaretleri vardır. O anki hızınızı ölçer ve hızınızı düşürmeniz konusunda sizi uyarır. Bu arkadaşımız, motosikletiyle giderken "YAVAŞ! HIZINIZ 75!" uyarısını gördüğünde, motosikletin kadranında 85 civarında bir hız gözüküyormuş! Bu sapma oranına göre, bu motosikletin son süratini yeniden hesaplama işini sizlere bırakıyorum!

Audi A3 ile cbr 125 150 km de yan yana giderek test ettik, ama anlattıgın gibi kaddranda böyle bir sapmaya rastlamadım.Arkadaşın hızı ölçen cihazında bir sorun olabilir Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
akkaya Çevrimdışı akkaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 10.10.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaww şu bisikleti bırakın! ZX-250R ninja geliyor....

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal