Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atv kiralama yeri acmak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atv kiralama yeri acmak

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hamsi
Misafir

MesajTarih: 09.03.2006 - 21:37    Mesaj konusu: atv kiralama yeri acmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
bana kiraya verebilecegim atv 150cc marka ve max 4000 ytl
ne davsiye etersiniz.
yeni isyeri kurmak istiyorum, sadece arazide yaylalara yönelik .
kac para kira isdeye bilirim günlük ?
cevaplariniz icin sagolun.
sahsen suzuki vs 800 kullaniyorum yani md sayiliriz..

kazasiz belasiz sürüsler..
Başa dön
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mengenli
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.03.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kanuniden başkası pahalı kaçar heralde
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2006 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende overland 180 var 4.5 milyara satıyorum ilgilenirsen mail at batucan88@hotmail.com
msn kullanmıyorum
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulundunuz yer neresi bilgi vere bilirmisiniz Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 26.03.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohaaa lan.Misafir okuyordu kabul.cevap yazıyordu kabul.Ama başlık da açtı yaa artık kendi adımdan bile şüpeliyim Şok oldum Çok gülüyorum
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
playcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İST.

MesajTarih: 26.03.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ohaaa lan.Misafir okuyordu kabul.cevap yazıyordu kabul.Ama başlık da açtı yaa artık kendi adımdan bile şüpeliyim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bende ilk kez görüyorum valla misafir topiği...
Hamsi
Misafir

MesajTarih: 27.03.2006 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm md
batucan sag ol , ama bana ayni marka 8 veya 10 dane lazim olacak
ayri ayri markalar bakim problemi yabar..
ben almanyada yasiyorum dönmeten önce türkiyede isyeri kuracagim icin bigi dobluyorum..
trabzonluyum ama isyerini giresun, trabzon veya rize ye kurmayi düsünüyorum. duruma ve meshur yaylasi olan sehre göre karar verecegim ..ben gelinceye degin babam ve kardeslerim bakacak isyerine.
yartimlariniz icin desekkürler..

:alkış
Başa dön
baba67
Üye
Üye

MesajTarih: 30.03.2006 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hamsi merhaba
bende senin gibi arayis icindeyim.ama ben bir tane alicam.Bence benim fikrim kiralamak icin cin mallarindan uzak dur,yolda molda kalir sonra:Gülümsüyorum).
Ama benim bildigim bu taiwan mallari cin mallarindan daha ucuz herhalde.tam arastirmak gerekiyo tabii.Japonlardan sonra en kaliteli Taiwanlilar geliyomus.Bu kanuni ,manuniler hep cin mallari benim bildigim kadar.
Başa dön
baba67 Çevrimdışı baba67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 30.03.2006 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Misafir sanatçımız Hamsi daha delirmemiş arkadaşlar bu yüzden üye olmuyor.
Birde MD'li sayılırız diyor Bravo
Bak sen Çok gülüyorum
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopperhamsi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 30.03.2006 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
sayin themostfast
sizi kiracagima kafami kirayim buyur dilegin yerine gelsin bende md
olayim ..misafir hamsi olur chopperhamsi Şok oldum
kazasiz sürüsler..
Başa dön
chopperhamsi Çevrimdışı chopperhamsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blue_hacker
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: eski?ehir-ankara-afyon

MesajTarih: 02.06.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:P :P :P :P :P sadece bu
Başa dön
blue_hacker Çevrimdışı blue_hacker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oktayhal
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ELAZI?

MesajTarih: 21.06.2006 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KANUNİ ATV 110 ÜÇVİTES YARI OTOMATİK VE GERİ VİTESİ YİNE KANUNİ ATV150 VE ÇOÇUKLAR İÇİN ATV 50Sİ VAR
ATV110-3288 ATV 150-3477 ATV50-1960 YTL :3
Başa dön
oktayhal Çevrimdışı oktayhal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alkadraskuscusu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Usta ben rizeliyim. Burada yayla şenliklerinde falan senin iş çok tutar. çok ilgi toplayabilir. ben bu güne kadar rizede sadece bir tane ATV gördüm Gülümsüyorum. İnsanların ilgisini çekecektir..
Başa dön
alkadraskuscusu Çevrimdışı alkadraskuscusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ahmetcan_ulgez
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.07.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.hobby-fans.com burdan atv yi 200-300$ gibi bi paraya geitrtebilirsin arkadaşım fiyatları görmek için üye olman lazım tam san göre bura getrt 10 tane 2,000$ Çok gülüyorum
Başa dön
ahmetcan_ulgez Çevrimdışı ahmetcan_ulgez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.07.2006 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmetcan_ulgez demiş ki:
www.hobby-fans.com burdan atv yi 200-300$ gibi bi paraya geitrtebilirsin arkadaşım fiyatları görmek için üye olman lazım tam san göre bura getrt 10 tane 2,000$ Çok gülüyorum

kardeş sen bu siteyi nereden buldun seninle irtibata geçelim eğer fiyatlar böleyse
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal