Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 7 milyarınız olsa ne alırsınız motor olarak ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

7 milyarınız olsa ne alırsınız motor olarak ?

7 milyarınız olsa ne alırsınız motor olarak ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İkinci el Er-5 veya Yamaha Dragstar alırım.. Oy oy oyyyy.. Dragstar alırım evet..

evet bi dragstar hastası daha buldum Çok gülüyorum bide super charger takıcaksın tadından yenmez Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.07.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında açıklaman çok yetersiz.ne tür motordan hoşlandığını yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

chopper,scooter-razing-enduro vs.............
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 05.07.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

7000 milyarım olsa onyüzbin baloncuk alırım... Çok gülüyorum
speedlove83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2006 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

aslında açıklaman çok yetersiz.ne tür motordan hoşlandığını yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

chopper,scooter-razing-enduro vs.............
ben olsam razing alırdım o neyse Çok gülüyorum
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 05.07.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 bi süre sonra sıkar al gt 250r hyosung pişman olmazsın ama ilk motorun sa 125
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 05.07.2006 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha XT serisinden sağlamından bir cross alırım, daha taşa sürerim...
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 05.07.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

7000 milyar =7 trilyon valla hermotordan bierercik alırım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum filo kurarım Çok gülüyorum Çok gülüyorum saka biyana hyosung gt 250r mantıklı bi motor ama racing diossan.tabi bu paraya ikinci el temiz er5 alırsın,gs500 alırsın
Başa dön
x-ibidy Çevrimdışı x-ibidy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 06.07.2006 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence biraz daha koy git derbi125 ya da 2.el Aprilia RS125

iki zamanlı makine olduğundan 600lük makine gibi yakar ama çok ta ii kaçar...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 06.07.2006 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda cbf 250 olabılır..buyuk ıstersende gs 500 uygun bu fıyatlara ama 7.000 mılyarım olsa koleksıyon yaparım bu seferde hangısıne bınsem dıye dusunur dururum... Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 06.07.2006 - 06:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

7.000 milyar 7 trilyon eder. Bill Gates'in serveti bile o kadar yok. Rakamı fazla uçurmuşsun. İnsan ne alacağını şaşırır. Benim de bu kadar param olsa ben de sorardım tabii herkese ne alayım diye.
cihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 06.07.2006 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2002-2003 morel kawasaki klr 650 alır yıllarca arkana bakmazsın
kaptan59
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 06.07.2006 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce ne kadar motorcu olduğunu sorgula eğer benim gibi çaylaksan scooter al sonra daha büyük bir şey düşünürsün.
Başa dön
kaptan59 Çevrimdışı kaptan59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tomsawyer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2006 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim 7000 milyarım olsa, Honda'ya kendi adımı taşıyan
yeni bir model ürettirirdim. bide yine adımı taşıyan yat, araba ve jetsky.
Başa dön
tomsawyer Çevrimdışı tomsawyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 06.07.2006 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

0 twister alırım

abiler twister kalkalı sene oluyo CBF var artık Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 06.07.2006 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sana 2. el bi er5 öneririm Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 40 saniye:

ben sana 2. el bir er5 öneririm Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal