Tarih: 01.02.2006 - 10:29 Mesaj konusu: Kahramanlarda ATV için Yardım(izmir)
ATVnin fren telinin ucundaki mühür gibi küçük parça koptu onu yaptırmam gerekiyor bir de motorun yağı değişecek ve zincirler yağlancak kahramanlarda nereyi tavsiye edersiniz? _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
Tarih: 01.02.2006 - 10:45 Mesaj konusu:
öncelike şunu söliim benim atv motorum çok çok istiyorum ama olmuyor fiyatlar yer gök inletiyor ama sana bi uyarı yapiim kendi düşünceme göre bence topuzu yaptırma yeni tel al büyük bir ihtimallle bisiklerlerden daha kalın ve daha büyük topu var ben derim ki yeni almakla yaptırmak arasında az bir fark varsa yenisini al.....
yani yenisini alırım heralde ama yarın bana motor lazım en azından geçici olarak bişiler yapmam lazım onun için bi yer arıyorum tavsiyelere göre götürmek istiyorum çünkü kahramanlarda bi sürü motorcu var bazıları enayi müşteri bakıyor bazıları işi tüm beyniyle odaklanarak yapıyor...
yarın güzelbahçeye gitmem lazım acil.... _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız