Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaliteli+Ekonomik hemide ATV ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaliteli+Ekonomik hemide ATV ??

Kaliteli+Ekonomik hemide ATV ??

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xLn
Üye
Üye

Nereden: Ku?adasy

MesajTarih: 26.06.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Kaliteli+Ekonomik hemide ATV ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATV almayı planlıyorum fakar aradıgım özelliklerde bi atv bulamadım.. (Bulunabilecek gibi de deil) aradıgım atv de en önemli özellik görüntüsü spor bi model istiyorum misal (Raptor 350):

http://www.beldeyama.com.tr/www/f_a/24_yfm350r/07_Black_3_4R.jpg

hatta bunu almayı düşündüm sonra deymiycegini fark ettim. 125cc - 350cc arasında daha ucuz ama saglam motor aramaya karar verdim. ama hem kaliteli hem ucuz motor bulmak gercekten zor. çin mallarındna kaçınıyorum planlarımda daga bayıra çıkmak var. offroaflara dayanılkı bir araç olması lzm. fiyat bakımındanda maximum 10 milyar civarında birşeyler arıyorum..

Son Mesajdan 1 saat 42 dakika sonra eklendi:

birazdaha araştırma yaptım ve forumlardada yazılan başlıklardan yola çıkarak taywan malı olan e-ton marka atvleri gördüm 250 lik modeli hoşuma gitti kalitesi hakkında vede türkiyede nerden temin edebilecegim hakkında pek bilgi sahibi deilim.

e-ton vector st 250
http://www.atvworld.com/eton(atv)/250st/st250.htm

bu motor daga bayıra çıkarmı? çıktıktan sonra inermi?? fiyatıda motor a degermi? yorum yaparsnaız sevinirm

Not:Fotoğraf ebadı çok büyüktü,linke çevirdim...Web Team...
Başa dön
xLn Çevrimdışı xLn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.07.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu üçünü yanyana bulman imkansız
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahmetcan_ulgez
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.07.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımö bende atv 110 war gaaayet çıkıorm dağa bayıra hiç tereddüt etme bnce ama daa ii sdiosn 250cc lik spr
Başa dön
ahmetcan_ulgez Çevrimdışı ahmetcan_ulgez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 06.07.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yamaha veya kawasakı tabıı polarısde var ama fıyatları cok ucuk kacık yamaha resımdekı guzel kawasakının 700 olcak o berbat cok ıı anında 160 everesten asagıya atla ama ben senın yerınde olsam hızmet amaclı arırım bunlar zıncırlı ve tek ceker camura fılan germez benden demesı sımdıden hayırlı olsun
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal