ATV almayı planlıyorum fakar aradıgım özelliklerde bi atv bulamadım.. (Bulunabilecek gibi de deil) aradıgım atv de en önemli özellik görüntüsü spor bi model istiyorum misal (Raptor 350):
hatta bunu almayı düşündüm sonra deymiycegini fark ettim. 125cc - 350cc arasında daha ucuz ama saglam motor aramaya karar verdim. ama hem kaliteli hem ucuz motor bulmak gercekten zor. çin mallarındna kaçınıyorum planlarımda daga bayıra çıkmak var. offroaflara dayanılkı bir araç olması lzm. fiyat bakımındanda maximum 10 milyar civarında birşeyler arıyorum..
Son Mesajdan 1 saat 42 dakika sonra eklendi:
birazdaha araştırma yaptım ve forumlardada yazılan başlıklardan yola çıkarak taywan malı olan e-ton marka atvleri gördüm 250 lik modeli hoşuma gitti kalitesi hakkında vede türkiyede nerden temin edebilecegim hakkında pek bilgi sahibi deilim.
bence yamaha veya kawasakı tabıı polarısde var ama fıyatları cok ucuk kacık yamaha resımdekı guzel kawasakının 700 olcak o berbat cok ıı anında 160 everesten asagıya atla ama ben senın yerınde olsam hızmet amaclı arırım bunlar zıncırlı ve tek ceker camura fılan germez benden demesı sımdıden hayırlı olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız