Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV 'de Tayvan malı ve Çin malı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV 'de Tayvan malı ve Çin malı

ATV 'de Tayvan malı ve Çin malı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bestfriend
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.04.2006 - 14:21    Mesaj konusu: ATV 'de Tayvan malı ve Çin malı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar,

ATV harika bir alet..
Acayip zevk alıyorsunuz...
Herkese tavsiye ederim.

Ben yeni aldım.Türkiye'ye yeni getirmişler.ACCESS MOTOR markasıyla.
Firma yetkilisi anlata anlata bitiremedi Tayvan malı nın kalitesini..

Bu çin malı ve Tayvan malı arasındaki farkı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca eğer trfiğe uygunluk belgesi varsa Plakalı olarak trafiğe çıkmanızda bir sakınca yok.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.04.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WALLA tayvan lılar ii dir ama çin malından uzak dur kaşık bile olsa Çok gülüyorum
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Misafir

MesajTarih: 14.04.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestfriend,cin mallari ile caddeye cikilmaz.Taiwan mallari hakikaten Avrupada Hond,Kawa,Suzi den sonra onlar gelir.
Tavsiye ederim
Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 14.04.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taıwan kalıta olarak ıyıdır yanı bunu cınlılerle kıyaslıyamazsın ama motor konusunda nasıllar bılemıyorum Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bestfriend
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.04.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkürler Arkadaşlar,
Bu arada ben de bir araştırma yaptım.Tayvan malının Çin malına benzemediğini öğrendim.Daha kaliteli ve kullanışlı imiş.
Bu arada POLARİS ve YAMAHA da mallarının bir kısmını TAYVAN da yaptırıyorlarmış...

:!:
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.04.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestfriend kardeşim seni tebrik ediyorum yani atv alman güzel bişii güle güle kullan allah kaza beladan korusun ama şu atv denen illeti ben ne zaman alıcam bilemiyorum bilader sen bu canavara kaç para verdin... Ağlıyorum
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bestfriend
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.04.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum Yavuz158..
Ben ÖTV,Plaka dahil 6 milyar TL ödedim..
Ama harika bir alet..
Geri vites,LCD display ekran falan çok güzel..

Dostum biraz pahalı bir zevk ama değer..
Bir gün sahip olman dileklerimle...
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.04.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol kardeş ama ben o 6 milyarı buluncaya kadar ölürüm herhalde bunun kolay bi yolu olması lazım 6 milyar verip motor alm benim için çok zor daha 500 ytl bile biriktiremiyorujm....ayrıca sen şu aldığın motorun resimini bizimle paylaşırsan seviniriz...hatta sen çek resimleri uğraşmak istemiyorsan gönder bana ben upload ederim.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bestfriend
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.04.2006 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam Yavuz158,

Umarım bir gün çok para kazanıp isteklerine kavuşursun..

Ama şimdilik ikinci el Bir ATV çok uygun fiyatlara bulabilirsin..
Arkadaşlar bir önceki formlarda satılık 2.el ATV lerden bahsediyorlardı..

E-mail adresini verirsen ATV resimlerimi gönderebilirim.
ged
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.04.2006 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadşım bende almak istiyurum atv banada yardımcı olursan sewinirim
Başa dön
ged Çevrimdışı ged Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Misafir

MesajTarih: 01.05.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar atv ilgilene cok galiba ben şuan access motor satıyorum ve altımda şu an 150 cc lik var arkadaşın dediği gibi tayvan malı daha kaliteli ve her parcası var bu tür aracları kulamnmadan zevk alamasınız ve kullandıkca da kalite ortaya cıkıyor selam
Başa dön
Misafir

MesajTarih: 16.05.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış ? :!: Öfkeliyim Gülümsüyorum
Başa dön
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.05.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirdeysen görüşelim bende aeon overland 180 var pm atarsan sevinirim
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Misafir

MesajTarih: 22.05.2006 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Tayvan malı E-Ton var.

Geçen zaman içerisinde kalitesinin gerçekten abartılmadığını anladım.Şöyleki benim motor yattı kışın nerden baksanız 1 ay.Sonra kar fln yağdı.İstanbul-Beylikdüzünde hava gece 1 gibi dedemin Paliosunda bastım marşa 3-4 sefer çalıştıramadım arabayı.Gerçi 99 model olduğundan aküsü zayıf olabilir doğaldır ama enteresan olan benim atv'nin tek marşta hemen çalışmasıydı :alkış O zaman verdiğim paranın boşa gitmediğini anladım.Çünkü bırak geceyi gündüz bile Çin motorları çalışmıyordu Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 06.07.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

küçük ınsanlardan uzak dur derım
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal