Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İŞTE benim motorum Daelim History 125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İŞTE benim motorum Daelim History 125

İŞTE benim motorum Daelim History 125

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:35    Mesaj konusu: İŞTE benim motorum Daelim History 125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bunu ii ki almışım diyorum çünkü çok güzel çok mumnunum motor alcaklar ya bu yada CBR 125 oda olmassa daelım ın 250 oda çok güzel

Daelim History 125

http://img141.imageshack.us/img141/4584/10035261fn1jm.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/7536/10035278ye5ev6us.jpg

Forum kuralları:
15- Foruma 640X480 pikselden büyük ebatta fotograf koymak yasaktır. Koymak ıstediğiniz resmi küçültemiyorsanız bunu sadece link olarak yazmalısınız. Bu ebattan büyük resimler yöneticiler tarafından görüldüğünde silinebilir.
Rabbit

En son Bilemir tarafından 13.07.2006 - 14:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide nerde Gülümsüyorum görünmüyo ki
Başa dön
shado Çevrimdışı shado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 13.07.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimleri daha yeni koydum bak
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uĞurlu Olsun Rossii Gülümsüyorum
ayKUTKAYnak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Avrupayakasy

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun. güle güle kullan. ama 46 biraz yamuk olmuş gibi...
ayKUTKAYnak Çevrimdışı ayKUTKAYnak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun fotoğraf 640x480 olmadıgı için link haline getirilmeden düzelt bence
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delisin sen hemde 46 lı deli ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin
bu arada fotoğraf boyutunu düzeltirsen iyi olur bence de Dil çıkarıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 13.07.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun rossi güzel motor.46 yıda hemen yapıştırmışın.kazasız belasız kullanman dileğiyle

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 13.07.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım kazasız belasız nice km lere ama keşke benim plakayı sana verebilsem tam uyardı Çok gülüyorum " 16 BRF 46 " :3 :3 HEPİMİZ 46 LİYİZ ... :3 :3

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 14.07.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun kardesim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 14.07.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güzel motor Allah kaza bela vermesin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal