Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_ewren
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 14.07.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla cok guzel temıssın abım yaa Alkışlıyorum
Başa dön
crazy_ewren Çevrimdışı crazy_ewren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bokee
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.07.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok güzel bir gezi tebrikler
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 14.07.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlarım yorumlarınız ve linke zaman ayırdığınız için herbirinize ayrı ayrı TEŞEKKÜRÜ borç bilirim.Saygı ve sevgilerimle
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 14.07.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasın abi ya Dil çıkarıyorum dicek kelime bulamıyorum sana bu motor harika bişi hayatta yolda bırakmaz dünya turu bile yaplır onla Alkışlıyorum geçen sene bende böyle tura çıkmıştım ...çok keyif almıştım Dil çıkarıyorum ....tekrar tebrikler Dil çıkarıyorum
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 14.07.2006 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum..cesaret ve azminden dolayı kutlarım.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
vulcan666 Çevrimdışı vulcan666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musty_gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="" border="0" />

Nereden: BALIKESYR/EDREMYT

MesajTarih: 14.07.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağbi helalın var biz surdan suraya gtmeye üşeniyoz motorla sen taa nerlerden bizim burlara geliyosun..bravo sana helal olsun
Başa dön
musty_gsx-r600 Çevrimdışı musty_gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
special_27
Üye
Üye

Nereden: g/antep

MesajTarih: 14.07.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten mükemmel way bea dibimize kadar gelmişsin abi ya (NİZİP ) senin fotografı çektiten 1 km kadar sonra RENAULT showroom war ordan az ilersi bizim fabrika Gülümsüyorum
Tebrikler....
Başa dön
special_27 Çevrimdışı special_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 14.07.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2700 km için 320 ytl lik benzin harcamışsın bu biraz fazla deilmi...yanlışlık olmasın?bu arada gezi süper olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 14.07.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bsa, Urfa ya kadar karbüratörümde sorun vardı.Normal bence yaktığım yakıt...
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 15.07.2006 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt gercektende güzel gezi olmus bizle paylasstiin icin saol Dil çıkarıyorum
scream20
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2006 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cesaretinden dolayı kutlarım bellikiki oldukça zevkli geçmiş yolculuğun bizimle paylaştığın için teşekkürler

paranyn ne önemi var önemli olan miktary
Başa dön
scream20 Çevrimdışı scream20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 15.07.2006 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelime ile helal olsun Dil çıkarıyorum fakat birşey farkettim abi yolculuğun sonuna doğru resimlerde yorgunluğun okadar belli oluyor ki,yüzünden.Ve o yorgunlukta bizler için fotoğraf çektirmeyi ihmal etmemişsin.Teşekkürler. Bravo

üstte biryerde demişsin ki güneydoğu insanı misafirperverlikte bir numaradır.Kesinlikle çok doğru... Tanısın,tanımasın kim olursa olsun karnını doyurmadan salmazlar insanı wallahi bravo.Gerçi güzel yurdumda heryer öyle ama sanırım doğu daha bir çok.(karsta askerliğini yapmış biri olarak) etkinliklerini severek,zevk alarak takip eden biri olarak,devamını dilerim abicim Bravo Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 15.07.2006 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline,bileğine ,yüreğine sağlık Türkiyeyi bir uçtan bir uca geçmişsin,fotolarında harika anlatımında.Görevinde başarılar ve yine aynı yolları görevini başarı ile bitirmenin gururu ile sağlıcakla geri gelmeni diliyorum.
Selamlar & Saygılar...
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda, bizim memlekete gelmişsinde haberimiz yok. dün saat 16.00 civarı özgül center ın önüne bir cbr 125 yanaştı. bi baktım bu blackhawk_honda dedim Çok gülüyorum indik aşşağı bekledik motorun başında gelmedin abi yoksa görüşürdük. acelemizde vardı. neyse en kısa zamanda görüşmek üzere....
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uranagetor
Üye
Üye

Nereden: Istanbul-Silivri

MesajTarih: 15.07.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Blackhawk_honda zamanını ayırıp bu çalışmandan dolayı teşekkurler.Bende 2003-2004 yıllarında Muş,Tatvan,Ahlat,Adilcevaz,Erçiş,Bitlis,Ziyaret,Batman, Diyarbakır ve çevresinde bulundum,senin yazını okurken ve resimlere bakarken o güzel coğrafyayı yeniden görmüş oldum.İyi görevler.
Başa dön
uranagetor Çevrimdışı uranagetor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
4. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal