Arkadaşlarım yorumlarınız ve linke zaman ayırdığınız için herbirinize ayrı ayrı TEŞEKKÜRÜ borç bilirim.Saygı ve sevgilerimle _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Tarih: 14.07.2006 - 20:52 Mesaj konusu:
harikasın abi ya dicek kelime bulamıyorum sana bu motor harika bişi hayatta yolda bırakmaz dünya turu bile yaplır onla geçen sene bende böyle tura çıkmıştım ...çok keyif almıştım ....tekrar tebrikler _________________ wwwhondawww
gerçekten mükemmel way bea dibimize kadar gelmişsin abi ya (NİZİP ) senin fotografı çektiten 1 km kadar sonra RENAULT showroom war ordan az ilersi bizim fabrika
Tebrikler....
bsa, Urfa ya kadar karbüratörümde sorun vardı.Normal bence yaktığım yakıt... _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5044 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 15.07.2006 - 07:38 Mesaj konusu:
Tek kelime ile helal olsun fakat birşey farkettim abi yolculuğun sonuna doğru resimlerde yorgunluğun okadar belli oluyor ki,yüzünden.Ve o yorgunlukta bizler için fotoğraf çektirmeyi ihmal etmemişsin.Teşekkürler.
üstte biryerde demişsin ki güneydoğu insanı misafirperverlikte bir numaradır.Kesinlikle çok doğru... Tanısın,tanımasın kim olursa olsun karnını doyurmadan salmazlar insanı wallahi bravo.Gerçi güzel yurdumda heryer öyle ama sanırım doğu daha bir çok.(karsta askerliğini yapmış biri olarak) etkinliklerini severek,zevk alarak takip eden biri olarak,devamını dilerim abicim _________________
Eline,bileğine ,yüreğine sağlık Türkiyeyi bir uçtan bir uca geçmişsin,fotolarında harika anlatımında.Görevinde başarılar ve yine aynı yolları görevini başarı ile bitirmenin gururu ile sağlıcakla geri gelmeni diliyorum.
Selamlar & Saygılar... _________________ KaWaSaKi KLE 500
blackhawk_honda, bizim memlekete gelmişsinde haberimiz yok. dün saat 16.00 civarı özgül center ın önüne bir cbr 125 yanaştı. bi baktım bu blackhawk_honda dedim indik aşşağı bekledik motorun başında gelmedin abi yoksa görüşürdük. acelemizde vardı. neyse en kısa zamanda görüşmek üzere....
Blackhawk_honda zamanını ayırıp bu çalışmandan dolayı teşekkurler.Bende 2003-2004 yıllarında Muş,Tatvan,Ahlat,Adilcevaz,Erçiş,Bitlis,Ziyaret,Batman, Diyarbakır ve çevresinde bulundum,senin yazını okurken ve resimlere bakarken o güzel coğrafyayı yeniden görmüş oldum.İyi görevler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız