üstadım, sonunda motoruna kavuştun, kısa bir ayrılıktan sonra...
çizikler önemli değil bence, iyi olmuş, yeni geziler bekliyoruz, mümkünse de hep beraber...
arkadaşım motor otobüze konulurmu ya hiç motorunu seven bunu zaten denemez bide türkiyede en uzak yol ne kadarki insan zaten her yere bi günde dinlene dinlene gidebilir
slm arkadaslar ben derya yeni uyeyim,Ankarada oturuyorum,
gecenlerde en500 umu aldigim yerde duymustum bunu,motor satan veya servis hizmeti veren yerler makinalari otobuslerle gonderiyorlarmis.enson antepten ankaraya kawasaki 1100 getirtmisler otobusle.
Tarih: 14.07.2006 - 23:11 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, Kayseri'den İstanbul'a giderken motorsikletimi yanımda götüreyim dedim. Gidişte motorsikleti (Kanuni Cheetah Cross 125) Mercedes Travego'nun içine sıkıca bağladık. Motorsiklet epeyce yüksekti, biraz zor sığdı, ama arka arka yanaşınca girdi. Gerçekten de otobüs her frene asılışında benim yüreğim ağzıma geliyordu. 35 YTL kendim için, 35 YTL de motorsiklet için verdim, toplamda 70 YTL tuttu.
Esenler'de otobüsten tek başıma indirdim motorsikleti. Motorsikletin gidonundaki marş kilidi (ya da stop anahtarı) ezilmişti. Hep açıkta olduğu için sorun çıkarmadı.
Gelirken ise Haydarpaşa'da trene yükledim. Yük vagonu mükemmeldi. Vagonlar arası geçiş yapılabildiği için istediğim zaman yük vagonuna geçerek motorsikleti kontrol edebiliyordum. Yük vagonunun kapısı yeteri kadar geniş olduğu için indir-bindir'de kesinlikle bir sorun çıkmıyor. Otobüsle 70 YTL'ye gelmiştim. Trenle geri giderken motorsiklet için 17 YTL verdim. Araç nakli sırasında yanındaki kişi refakatçi olarak ücretsiz gidebiliyor. Kendime para vermedim.
Evet tren gideceğiniz bölgeye uygunsa en iyi şeçenek.... _________________ Gelecek bir hiç olunca varolmak olur mu?
Biz çöp varillerinin çiçekleriyiz.
Biz insan makinanyzyn zehiriyiz.
Biz gelece?iz !!!
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 382 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 15.07.2006 - 05:50 Mesaj konusu:
En güzel zamanda (sezonda) otobüs niye ki,zaman olarak belki yorucu gecsede dolu dolu ya§anacak bir yolculuk olacagindan kendim sürmek isterdim...O yollardan gecebilmek icin 2000 km den fazla Türkiye ye motorlarla gelen okadar cok ki§i var ki...
Neyse herkesin gecerli bir sebebi vardir...Sorunsuz yolculuktan sonra gözünüz aydin,ufak tefek §eyleri de sorun etmeyin:)
Tarih: 05.01.2007 - 20:18 Mesaj konusu:
Aynı şeyi bende düşünüyorum bu günlerde. Başka bir şehirden alacağım motosikleti nasıl getiririm diye...
Alacağım motor büyük ihtimal gs500 olacak, ve benimde aklıma otobüsten başka seçenek gelmedi. Otobüs firmasında çalışan tanıdıklarımla konuştum getiririz sorun değil, yeterki motor bagaja girsin dediler ama GS 500 Mercedes 0403 ün bagajına orta sehpada yada yan ayakta sığarmı..? _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız