Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - otobüs ile motoru nasıl getirdim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

otobüs ile motoru nasıl getirdim..

otobüs ile motoru nasıl getirdim..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bilbo
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2006 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstadım, sonunda motoruna kavuştun, kısa bir ayrılıktan sonra...
çizikler önemli değil bence, iyi olmuş, yeni geziler bekliyoruz, mümkünse de hep beraber...
Başa dön
bilbo Çevrimdışı bilbo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 13.07.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum Alkışlıyorum
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım motor otobüze konulurmu ya hiç motorunu seven bunu zaten denemez bide türkiyede en uzak yol ne kadarki insan zaten her yere bi günde dinlene dinlene gidebilir
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ophicornus
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 14.07.2006 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar ben derya yeni uyeyim,Ankarada oturuyorum,
gecenlerde en500 umu aldigim yerde duymustum bunu,motor satan veya servis hizmeti veren yerler makinalari otobuslerle gonderiyorlarmis.enson antepten ankaraya kawasaki 1100 getirtmisler otobusle.
Başa dön
ophicornus Çevrimdışı ophicornus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 14.07.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende shadow'u et arabasında getirmiştim istanbuldan...

Her 1 saatte inip kontrol ediyordum...ne zevkliydi yaa..
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ulubatli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 14.07.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, Kayseri'den İstanbul'a giderken motorsikletimi yanımda götüreyim dedim. Gidişte motorsikleti (Kanuni Cheetah Cross 125) Mercedes Travego'nun içine sıkıca bağladık. Motorsiklet epeyce yüksekti, biraz zor sığdı, ama arka arka yanaşınca girdi. Gerçekten de otobüs her frene asılışında benim yüreğim ağzıma geliyordu. 35 YTL kendim için, 35 YTL de motorsiklet için verdim, toplamda 70 YTL tuttu.

Esenler'de otobüsten tek başıma indirdim motorsikleti. Motorsikletin gidonundaki marş kilidi (ya da stop anahtarı) ezilmişti. Hep açıkta olduğu için sorun çıkarmadı.

Gelirken ise Haydarpaşa'da trene yükledim. Yük vagonu mükemmeldi. Vagonlar arası geçiş yapılabildiği için istediğim zaman yük vagonuna geçerek motorsikleti kontrol edebiliyordum. Yük vagonunun kapısı yeteri kadar geniş olduğu için indir-bindir'de kesinlikle bir sorun çıkmıyor. Otobüsle 70 YTL'ye gelmiştim. Trenle geri giderken motorsiklet için 17 YTL verdim. Araç nakli sırasında yanındaki kişi refakatçi olarak ücretsiz gidebiliyor. Kendime para vermedim.

Not: Trene verdiğim 17 YTL'ye 2,500 YTL'lik sigorta masrafı dahil. Aracı sigortalıyorlar da...

Sonuç: Tren şiddetle tavsiye olunur. En risksiz yöntem bu.
Başa dön
ulubatli Çevrimdışı ulubatli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BlackSabbath
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet tren gideceğiniz bölgeye uygunsa en iyi şeçenek....
Biz gelece?iz !!!
Başa dön
BlackSabbath Çevrimdışı BlackSabbath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
peri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul ama kalbi izmir de...

MesajTarih: 15.07.2006 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç böyle birşey olabileceği aklıma gelmemişti. aslında otobüsle çekyat falan taşıyorlar. motor neden olmasın ki di mi Bravo
Başa dön
peri Çevrimdışı peri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 15.07.2006 - 05:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En güzel zamanda (sezonda) otobüs niye ki,zaman olarak belki yorucu gecsede dolu dolu ya§anacak bir yolculuk olacagindan kendim sürmek isterdim...O yollardan gecebilmek icin 2000 km den fazla Türkiye ye motorlarla gelen okadar cok ki§i var ki...
Neyse herkesin gecerli bir sebebi vardir...Sorunsuz yolculuktan sonra gözünüz aydin,ufak tefek §eyleri de sorun etmeyin:)
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.01.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı şeyi bende düşünüyorum bu günlerde. Başka bir şehirden alacağım motosikleti nasıl getiririm diye...
Alacağım motor büyük ihtimal gs500 olacak, ve benimde aklıma otobüsten başka seçenek gelmedi. Otobüs firmasında çalışan tanıdıklarımla konuştum getiririz sorun değil, yeterki motor bagaja girsin dediler ama GS 500 Mercedes 0403 ün bagajına orta sehpada yada yan ayakta sığarmı..?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 05.01.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım bı tanıdığım da 2006 model honda cbr 600f i eskısehırden manısaya getırmıstı otobusun bagajına rahatlıkla gırıyo

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 05.01.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motora atlayıp gelcektin işte ne güzel macera filan olurdu...... Delirdim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.01.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

keşeke dinlene dinlene sen getirseydin

Bravo Bravo
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2007 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wallaha benim amcamda Kayseriden Elazığ'a R1'ini getirtmişdi.Ama yerini iyice sağlamlaştırmışlardı. Deli değilmi Delirdim Yapar yapar
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bugrarr
Üye
Üye

Nereden: istabul

MesajTarih: 05.01.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALEXIS demiş ki:
ATLA GİT NEREYE GİDİCEKSEN BE KARDEŞİM.hEM HAVADA SOĞUK DEĞİLKİ. Dil çıkarıyorum

evet bencede atla git motorla bu havada o yolu yapmak zevk degil macera olur anca
Başa dön
bugrarr Çevrimdışı bugrarr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal