merhaba arkadaşlar bana soracak olursanırız en çok motor antalyada manisa/salihli ilçesi bizm bulunduğumuz ilçe trafiğe kayıtlı motor sayısı 47.000 adet bunlara köylerde bulunan kayıtsız motorlar hariç salihli ilçesi türkiye genelinde il ilçe ayırmaksızın sırası 17.dir.gerçekten bizim burada aşırı bu istatislikler salihli emniyet müdürlüğünün aldığı verilerdir.
Tarih: 15.07.2006 - 10:28 Mesaj konusu:
ya abıcım ne laka sımdı ya napıcam en cok motorun nerde oldugunu bole topıcmı acılır hayret bısesınız ınanınkı _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 15.07.2006 - 10:44 Mesaj konusu:
ya yazmada ole her aklına gelen bı topıc acsın burası neye donecek o zman? ıyı bende dıyımkı bu sıtede kac tane repsolcu var kas kısının motoru ne renk vs vs _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 15.07.2006 - 11:03 Mesaj konusu:
bence canakkalededır en cok motor _________________ Dünyada bulundu?un müddetçe keder ve üzüntülerin gelip çatmasyny garip
görme. Çünkü dünya, vasfyna layyk olanlary ve tabiatynyn gere?ini ortaya
koyacaktyr.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7871 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.07.2006 - 12:20 Mesaj konusu:
eğer nufüse göre kıyaslama yapıyorsanız akhisar soma we bergama..her türlü iddaya girerim...ama racing olarak değil büyük küçük motor olarak söylüyorum..geçenlerde trafik akhisarda motor toplama uygulaması yapmış 1 günde futbol sahasını dolduracak kadar motor toplamış gerisini siz tahmin edin artık
kişi başına düşen en fazla motorun olduğu yer alanya hatta bundan bir 30 yıl once kadar motor suruculerine karşı yapılan bir kısıtlama yuzunden meclise kadar binlerce motorsikletli protesto yurüyüşü yapmıştı
ayrıca türkiyede bir ilk olan dolmuş motersikletçilik uygulamsı vardır.
yani taksiye binmek yerine motorsiklete binersiniz 85 li yıllrda alanyaya gitiğimde binmiştim java motorlara
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız