Tarih: 18.07.2006 - 21:35 Mesaj konusu: sigorta ve muayenem yok
sigorta ve muayene yok arkadaşlar hemde 98 den beri mz aldım 91 model sigorta muayenem yok sahibi hiç yapmamış bende daha yeni aldım motoru sigortasız gezersem ne olur sizce yardım edin
Bir an önce yaptır arkadaşım.Başın belaya girmesin...... _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
Tarih: 19.07.2006 - 14:06 Mesaj konusu:
Polis çevirirse ceza yazıyo ve motoru çekiyor. Geçen gün abimin başına geldi bu olay, muayene yok diye motoru çekmeye kalkmışlar. Gecenin birinde alkol çevirmesi yaparlarken abimi durdurmuşlar, ve muayene yok diye çekiciyle götürmeye kalkmışlar. Motoru çekiciye yükletmek demek zaten motorun kesin bazı yerlerinin kırılıcağı anlamına geldiği için kavga dövüş çekicinin arkasından gitmeye ikna etmiş polisleri. Abim eve geldiğinde saat sabahın 4 üydü. Tam anlamıyla 3 saat boyunca süründürmüşler. Git yaptır bence deymez bu eziyete, hiç gerek yok iki tane polisin ağız kokusunu çekmeye.
muayne geçmişse 49 ytl ceza kesip sevk evrakı verir ki geçn hafta başıma geldi sigorta geçmiş ise direkt bağlıolar ki buda dün başıma geldi memura artçımla beraber bayaa dil döktükten sonra kurtardık morotoru ama bidahaki sefere affetmiceklerinden eminim gidip yaptırmak şart en azından polislerin önünde yalwarır pozisyona düşmemek için..... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM
eğer 98 den beri sigorta, vergi ve muayine yapılmadıysa 500 ytl gibi tutar bunlar! Ruhsatıda üstüne almaya kalkarsan 250 ytl gibi birde o tutar toplam 750 ytl gibi masrafı var. birde sen en az bu motora 500 ytl verdiysen...! Gerisini sen düşün! _________________ dikkatli ol! torunlaryny motorla gezdir!
muayene yaptır sigortasız yakalanırsan birşey olmaz ben yakalandım 1 ama sigortayı sonradan sanki önceden yaptırılmış gibi gösterdik bişey olmadı _________________ ***MOTORU OLMAYANIN MUTLAKA BYR SORUNU VARDIR***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız