Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorum hayırlı olsun tebrik kabul edilir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorum hayırlı olsun tebrik kabul edilir
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcu45tr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 17.07.2006 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardesım bendede aynısının grısınden var motorda yakısmıs hanı

enson kararar honda 1000rr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum :3 :3 :3
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2006 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun hayırlı olsun çok yakışmış sana..ama çabuk marka değiştirmişin..r1 den sonra honda alışabildinmi bari kullanım tarzına??????çünkü ben 98 den beri r1 kullanıyorum we şu an 2006 r1 war dün arkadaşım honda rr 1000 2006 aldı.kullanayım dedim çok ters geldi de o açıdan sordum..meraktan yani Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba önce banada ters geldi ama alışıyon ilk seferde olmuyo ama zamanla daha hoş geliyo sürüş olarak keyifli diye bilirim burdan bütün arkadaşlara teşekkür ederim sağolun varolun allah size de nasip etsin sizede kazasız belasız sürüşler dileğiyle
Başa dön
sheker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye