Tarih: 20.07.2006 - 13:05 Mesaj konusu:
CBRugur45 demiş ki:
dark blue ellerine sağlık ama elinde hiç o açıdan çekilmiş 125ler yokmu varsa eklersençok memnun olurum
teşekkür ederim,125'liklerin de fotoğrafları var fakat çok fazla ve iyi açılardan çekilmemiş o yüzden buraya koymaya gerek görmedim,şimdilik bunlar var inşallah daha sonraki yarışlarda 125'liklerin güzel fotoğraflarını buraya göndermeye çalışacağım. _________________ Honda Ynnova 125
Honda CBF 250
Honda Transalp 650
Suzuki Hayabusa 1300
Tarih: 20.07.2006 - 13:21 Mesaj konusu:
flowrider demiş ki:
Tek kelime ile super fotolar
eline saglik
hepsi afislik.
Teşekkürler flowrider ,fakat bu görüşleri paylaşmayan arkadaşlarda var aramızda.Şimdi bu da nereden çıktı dersen ,bahsedeyim.Bendeniz hiçbir kimsenin adına veya hiçbir maddi kazanım adına fotoğraf çekmiyorum.Bendenizin burada göstermiş olduğu çaba tamamen amatörce bu spora katkıda bulunmak,bu sebep ile çektiğim fotoğrafları hiç bir kurum veya dergi,gazete için değil sadece buradaki yarışan ve seyreden motosiklet tutkunları için çekiyorum ve kendimce de bir katkıda bulunduğumu düşünüyorum.Tabiki burada çekilen fotoğrafların arasında hiçbirimizin görmeyi istemediği fotoğraflarda olabiliyor yani kaza fotoğrafları.Bendenizde bu tür fotoğrafları çekerken inanın çok üzülüyorum fakat eğer bir olay bütün detayları ile anlatılacak ise bunların içerisinde bu fotoğraflarında olması gerekiyor diye düşünenlerdenim.Fakat bu güne kadar forumlarda bu konuyla ilgili her ne kadar eleştiri almasamda dışarıdan bazı arkadaşlardan bu konuyla ilgili eleştiriler geliyor kulağıma.Ben bu arkadaşları rezil ediyormuşum falan gibi eleştiriler,yok öyle bir niyetimiz kimseyi rezil etmek veya dalga geçmek için görüntülemiyoruz sadece orada yaşananları sizlere ve motosiklet tutkunu dostlara taşımaya çalışıyoruz o kadar.Bu tarz görüntüler hiç olsun istemiyoruz fakat malesef oluyor ve bundan sonrada olacak,çünkü bu sporun bir parçası bu bunu yok kabul etmek demek,kafamızı kuma gömmek demektir diye düşünüyorum.Buradan kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun diyor bütün yarışan dostların kazasız yarışlar geçirmesini ve başarılı olmalarını temenni ediyorum. _________________ Honda Ynnova 125
Honda CBF 250
Honda Transalp 650
Suzuki Hayabusa 1300
muhtesem resimler.. ellerine ve emeğine sağlık... gectiğim yarıi sezonunun tüm resimlerini toplu bir albumde sunmak lazım aslında _________________ [img]http://img409.imageshack.us/img409/5381/nrejy6il1jrg83cawp21ms8zd5.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız