Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9 Temmuz körfez fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9 Temmuz körfez fotoğrafları

9 Temmuz körfez fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelime ile super fotolar
eline saglik
hepsi afislik.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBRugur45 demiş ki:
dark blue ellerine sağlık ama elinde hiç o açıdan çekilmiş 125ler yokmu varsa eklersençok memnun olurum Alkışlıyorum

teşekkür ederim,125'liklerin de fotoğrafları var fakat çok fazla ve iyi açılardan çekilmemiş o yüzden buraya koymaya gerek görmedim,şimdilik bunlar var inşallah daha sonraki yarışlarda 125'liklerin güzel fotoğraflarını buraya göndermeye çalışacağım.
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.07.2006 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler ellerinize saglık
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2006 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flowrider demiş ki:
Tek kelime ile super fotolar
eline saglik
hepsi afislik.

Teşekkürler flowrider ,fakat bu görüşleri paylaşmayan arkadaşlarda var aramızda.Şimdi bu da nereden çıktı dersen ,bahsedeyim.Bendeniz hiçbir kimsenin adına veya hiçbir maddi kazanım adına fotoğraf çekmiyorum.Bendenizin burada göstermiş olduğu çaba tamamen amatörce bu spora katkıda bulunmak,bu sebep ile çektiğim fotoğrafları hiç bir kurum veya dergi,gazete için değil sadece buradaki yarışan ve seyreden motosiklet tutkunları için çekiyorum ve kendimce de bir katkıda bulunduğumu düşünüyorum.Tabiki burada çekilen fotoğrafların arasında hiçbirimizin görmeyi istemediği fotoğraflarda olabiliyor yani kaza fotoğrafları.Bendenizde bu tür fotoğrafları çekerken inanın çok üzülüyorum fakat eğer bir olay bütün detayları ile anlatılacak ise bunların içerisinde bu fotoğraflarında olması gerekiyor diye düşünenlerdenim.Fakat bu güne kadar forumlarda bu konuyla ilgili her ne kadar eleştiri almasamda dışarıdan bazı arkadaşlardan bu konuyla ilgili eleştiriler geliyor kulağıma.Ben bu arkadaşları rezil ediyormuşum falan gibi eleştiriler,yok öyle bir niyetimiz kimseyi rezil etmek veya dalga geçmek için görüntülemiyoruz sadece orada yaşananları sizlere ve motosiklet tutkunu dostlara taşımaya çalışıyoruz o kadar.Bu tarz görüntüler hiç olsun istemiyoruz fakat malesef oluyor ve bundan sonrada olacak,çünkü bu sporun bir parçası bu bunu yok kabul etmek demek,kafamızı kuma gömmek demektir diye düşünüyorum.Buradan kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun diyor bütün yarışan dostların kazasız yarışlar geçirmesini ve başarılı olmalarını temenni ediyorum.
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2006 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel ve deniz şiganında resim çekmen güzel bir ayrıcalık helal sana Dil çıkarıyorum
rahooooo_busa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.07.2006 - 14:34    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel.. ellerinize sağlık..
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2006 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DarkBlue, bildiginden sasma .Meyve veren agac taslanirmis.
Fotolarinda elestirilicek hicbir sey görmuyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
efsane88
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.12.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
efsane88 Çevrimdışı efsane88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hukasRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.12.2006 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize saglık paylaşım için saolun hepsi birbirinden güzel resimler Bravo
Başa dön
hukasRR Çevrimdışı hukasRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 27.12.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhtesem resimler.. ellerine ve emeğine sağlık... gectiğim yarıi sezonunun tüm resimlerini toplu bir albumde sunmak lazım aslında

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 27.12.2006 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sağol dostum ellerine sağlık.bu anları ölümsüzleştirmek çok iyi.ileride güzel anılar olarak kalıcaklar.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar ellerine sağlık
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
aykut_R_251
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar paylaşım için saol

aykut_8520@hotmail.com
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal