Tarih: 18.07.2006 - 11:56 Mesaj konusu:
Pazar günü Sapanca'ya gittik ve ilk defa kulak tıkacı kullandım. Sonuç süperdi. Dönüşte kulak tıkacını takmadığımı anlayınca hemen kenara çekip taktım. Bir daha kulak tıkacı olmada TEM'e veya uzun yola hayatta çıkmam. İnanılmaz konfor veriyor. Kullanmak lazım.
Selamlar, bende yeni döndüm uzun yoldan, 2000 km yol yaptım güney sahillerinde. Kulak tıkacımı aldım yola gitmeden ama o kadar eczane gezdim istediğim gibi bişey bulamadım, şu dışı pamuk içi silikonlu olanlardan aldım mecburen. Pek konforlu değildi, sert bir tıkaç, kulağınızı rahatsız ediyor ama yine de taktım, sesi kesti yinede bayaa. Ama uzun yolda kesinlikle lazım bir aksesuar arkadaşlar rüzgar sesi bir yerden sonra bıkkınlık veriyor insana, adamı delirtiyor. :P
Şu resimde gösterilen konik şekilli olandan bulursam alıcam yenisini hemen...
selamlar,
Bugün ilk defa Bauhaus dan aldığım kulak tıkaçlarını kullandım. 70-80 km yi geçmedim. Bu arada kaskım system-5 BMW. Fazla rahatsız etmemiş olmasına rağmen kulak tıkaçları ile daha önce duyduğum birçok ses özellikle rüzgar sesi muhteşem bir şekilde azaldı.
Ama bunlara rağmen çok komik bir olay var. Sebebini bir türlü çözemedim. Şöyle ki; tıkaçlar takılı iken daha önce hiç duymadığım bir şekilde sanki motorun vuruntusunu duyuyorum ve çok rahatsız ediyor. Gaz verdikçe artıyor. Rölantide bile var. Komik olan ise peglerde ayağa kalktığımda bu sesin tamamen yok olması. Seleye oturduğumda tekrar başlıyor. Defalarca denedim.
Bu konuda neler söylersiniz. Peglerde ayağa kalktığımda o kadar sessiz ve keyifliki. Ne yapsam bilmiyorum. Kulak tıkacı cinsinden mi, motordan mı, benden mi? anlamadım.
bende uzun soluklu bir geziden sonra , bütüb tanidiklarim sanki beni aniyor gibi cin cin cinliyordu kulakcagizlarim.
siparisini verdim ve dün ilk kez denedim .
basta biraz degisik bir histi (rahatsizik verici ) hakliymissin ama 15 dk.sonra cok keyifli oldu
bu arada tiz sesler yakindan gelen abur cubur sesler yok oldu güclü sesler ise rahat duyuluyordu , yolculuk sonunda kask kafamdan cikti sonra kulakliklar cinlama falan yok olmus.
ben Hearos marka kulaklik aldim www.louis.de den
3,5 - 4 euro idi yanilmiyorsam yikanip tekrar kullanilabiliyor birde kutusu var boynunuza asabilmeniz icin (veya tamiz saklayabilmeniz icin )
resmi eklemeye calisacagim umarim basaririm
_________________ V-Strom ; kein Traum kann schöner sein...
Tarih: 19.09.2006 - 20:40 Mesaj konusu:
VALLA MÜTHİŞSİNİZ DD AMCA BÖYLE BİR ŞEYİ BELKİ HEPİMİZ BİLİYORDUK AMA BU KADAR NET AÇIKLAMALARI KAFAMIZDA DÜŞÜNEMEMİŞTİK DİİLMİ ARKADAŞLAR? BEN ARA SIRA MP3 DİNLİYODUM GERÇEKTENDE SÜPER BİŞEY DİYODUM KENDİME DEMEKKİ KULAK TIKACIDA AYNI (BELKİDE DAHA FAZLA YARARLI) İŞLEVİ GÖRECEK . ŞAHSEN BEN DENİYCEM .EMİNİMKİ SİZ MD LEREDE TAVSİYE EDİCEM . ŞİMDİLİK İLK DENEMEYİ BEKLİYCEM SANIRIM ÇARŞAMBA GÜNÜ RUMELİ HİSARINA MD BULUŞMASINA GİDERKEN DENİYCEM. :3 _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla...
Tarih: 20.09.2006 - 17:40 Mesaj konusu:
f--a,
biz bu yaz guneyde,meme basi gibi olan yerine,yuvarlak-yassi tikac bulabilmistik.soft silicon.capi 2 cm,kalinligi 5 mm olan bir jeton dusun .onun gibi.kulak deliginin icine sokulmuyor.kulak deliginin dis yuzune yapisiyor.yuzmede de kullaniliyor.4 tanelik bir paket 2.5 ytl.
gurultu azaltma degeri 21 db olarak verilmis.yuksek frekanslrda 40 db yutuluyormus.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız