Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - En zevkli motor Kullanımı - Video-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

En zevkli motor Kullanımı - Video-

En zevkli motor Kullanımı - Video-
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 21.07.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper bunlar ya. paylaşımın için sağol Alkışlıyorum Alkışlıyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
the_gulenyuz
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Supermoto aslında bir nevi freestyle racing denilebilir. Ben racing'i bırakarak bu disipline geçtim çünkü çok daha eğleniyorum. Arka kaydırmayı Türkiye'de benim bildiğim 3 kişi yapıyor (gerçi istese Sinan'da yapar ama yaptığını hiç görmedim) onlarda Kenan, Şakir ve ben. Aslında herkes biraz pratikle kaydırmayı yapabilir. Neden sizde denemiyosunuz Çok gülüyorum .. ?
Başa dön
the_gulenyuz Çevrimdışı the_gulenyuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 21.07.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya digülenyüz, benim arka teker fazla yol tutuyor kaymıyor, bi hafta sonu toplansakda bana bu işin püf lerini öğretsene...
genel tekniği biliyorum ama doğru dürüst drift yapamadım henuz...
the_gulenyuz
Üye
Üye

MesajTarih: 21.07.2006 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gel bi hafta sonu antrenmana çıkalım ... eski bi lastik bul kolay kaysın diye değil ... bir lastiğin hayatı bi gün civarı Çok gülüyorum yazık olur yeni lastiğe.
Başa dön
the_gulenyuz Çevrimdışı the_gulenyuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SPEEDYDEVIL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.07.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazik arkadaslar israf etmeyin lastiklarinizi

bu arada sarkinin ismini hala ariyorum Bravo

Başa dön
SPEEDYDEVIL Çevrimdışı SPEEDYDEVIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal