Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 553 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 21.07.2006 - 08:10 Mesaj konusu:
abi süper bunlar ya. paylaşımın için sağol _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Supermoto aslında bir nevi freestyle racing denilebilir. Ben racing'i bırakarak bu disipline geçtim çünkü çok daha eğleniyorum. Arka kaydırmayı Türkiye'de benim bildiğim 3 kişi yapıyor (gerçi istese Sinan'da yapar ama yaptığını hiç görmedim) onlarda Kenan, Şakir ve ben. Aslında herkes biraz pratikle kaydırmayı yapabilir. Neden sizde denemiyosunuz .. ?
ya digülenyüz, benim arka teker fazla yol tutuyor kaymıyor, bi hafta sonu toplansakda bana bu işin püf lerini öğretsene...
genel tekniği biliyorum ama doğru dürüst drift yapamadım henuz... _________________ ---
evet gel bi hafta sonu antrenmana çıkalım ... eski bi lastik bul kolay kaysın diye değil ... bir lastiğin hayatı bi gün civarı yazık olur yeni lastiğe.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız