Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AciL 600f debryaj balatası!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AciL 600f debryaj balatası!!!

AciL 600f debryaj balatası!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.07.2006 - 22:12    Mesaj konusu: AciL 600f debryaj balatası!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar.geçen gün arkadaşın abisi zorla motorumla tur atmak istedi.Adam ne kask taktı nede başka koruma . Motorumla yaklaşık 35-40 dakka dolaştı.Fakat adam hayatında ilk defa biniyormuş motora hemde 600f.Herkez cok kötü kazalar atlattığını söyledi.Debriyaj balatası ve Debriyaj saçlarını şişirmiş dediler.Burda yetkili servis yok.Acaba 35-40 dakkada debriyaj balatası ve saçlarının zarar görmesi mümkünmü ? Adam sürekli yarım debriyajla gidiyormuş yani karizma atayım derken batırmış motoru. Motoru aldığım zaman debriyaj hemen hemen 0 a inmişti.Yani görevini görmüyordu.1 cm bile sıksam boşa giriyordu.Sonra elciğin yanındaki vidadan azcık gevşetebildim ama olmadı.Ertesi gün motorcuya götürdüm.Sağ grenajın içinden düzeltti sorunu.Fakat sorunun balata ve saçlarda oldugunu söyledi.Fiyatları biliyorsanız 2 parçanın fiyatını yazın.Çünkü arkadaşın abisi ödettircek tüm masrafları.Bidahaa asla kimseye vermiyecem motoruu. Üzgünüm
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.07.2006 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorunu bilmediği adama teslim edene her şey müstehaktır. Öfkeliyim Bir musibet bin nasihatten iyidir. Ak akçe kara gün içindir....
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.07.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam benden 10 yaş büyük ne ettiysem adam kabul etti.Ölürsün dedim.Şakası olmaz dedim.Hatta arkama bin dedi kesinlikle olmaz dedim.yani yapabilecek bişe yoktu.
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.07.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli bişi degl balata,eger öderse ucuz atlatmışın.aynı dert bendede var Üzgünüm çok yakın bi arkadaşım devamlı beraber dolaştıgmız.adam motoru kaldırmaktan başka bişi bilmiyo,istiyo bende yok diyemiyorm napcam nası desem kalbi kırılmaz acaba :hıım
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.07.2006 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_72, daha yeterince ders almamışsın. Motor emanet edilmez. O adam ölseydi veya sakat kalsaydı, bunun vicdani sorumluluğu var.

Merak etme, herkes kendini motorcu sanıyor, babam bile Gülümsüyorum . Eski mobiletlerden kullanmış 30 sene önce ondan bahsediyordu.

Prensip meselesi diyip motorunu verme. Verip kötü olmaktansa, vermeyip kötü olmak daha iyidir. Birine verirsin motorunu, diğeri de ister. Bir de emanet ettiğin motorun hiç şakası yok, ssler hata affetmez, şakaya gelmez, hata yaptığında tebessüm etmez.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.07.2006 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debriyaj saçları ve balatası hakkında fiyat bilgisi olan yokmu ?
Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.07.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapman gereken Honda servisine bayiine sormak burda neden soruyosun anlamadım. Kaç yaşındasınki motorunu sen kabul etmemene ramen alıyolar anlamadım.
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.07.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne Demek Kardeşim ya Ben İzin Vermeden Babamın Oğlu Gelse Alamaz Motorumu Benden. :!: :!:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 26.07.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balata tanesi 10 dolar cıvarında,
balata sacı dsa 10 dolar civarı,
bir de kargo var. Parçaları ithal ettikten sonra balataları kendin de değişebilirsin.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skydiver, bana toplam 400 e patlar dediler.Ztn batman da yamaha servisine taktırcam.
Başa dön
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.07.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 balata 50 $ yapıyor. Kargo da 30 $ desek. 80 $ =120 ytl halledilir.
Demek 280 ytl işçilik alıyor. Alt tarafı bir kapak sökecek ve debriyaj balatalarını yerleştirecek. Çok zor olmayan bir işlem.

Neyse, servisleri zengin etmeye devam edelim...
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.07.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle sökülüp kontrolü yapılmalı.saçlarda çarpılma varmı yokmu diyede bakılmalı.çarpılma varsa sadece balata değişimi bir işe yaramaz.verilen fiyat komple saç ve balata içinse normal denebilir.600f in 5 adet balatası yoktur.hiç kimsede debriyaj seti değişimi için 280 YTL işçilik almaz.ne servisler var komik ücretler alıyor ne servisler var karşısındakini sağılacak inek gibi görüyor.işini bilen orta düzey fiyatlı bir yerdir önemli olan.yoksa servise gidilmezse bugün servis kapar,yarın motosikleti getirip satan kapar,ertesi gün devlet az motosiklet geliyor olsun genede ek vergi çıkartayim diye hemen işe başlar.her şey içinde servise gidilmez oda ayrı biraz becerikli olup bir vida için bile servise gitmemek lazım.her ülke fiyatı birbirini tutmadığı gibi illa örnek verilmesi gerekilirse burada 30.000 YTL olan motosikletler yurtdışında 10.000 USD olabiliyor.satıcılarmı kazıklıyor yoksa devletmi vergide coşuyor.karar sizin..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2006 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben belgelerle konuşuyorum, işte kanıtı

http://shop.wemoto.com/index.dyn?oid=25344 (clutch sekmesine bakınız)

48 sterlin komple sac ve balata. Yaklaşık kargoyla 150 ytl ye gelir.
Geri kalanı işçilik. En fazla yarım saatini alır. Hatta kimse öğrenmesin diye sahibi yanında olmadan yapar.
Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.07.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir motorun debriyaj balatalarını değiştirmek o kadar kolay bir işmi ki böyle söylüyorsunuz, :!: ben Srad 750 inin 10 tane balatasını 10*25=250,00 YTL ye almıştım ve usta değiştirirkende izledim hemen öyle 2 dakikada olacak basit bir iş değil, biraz uğraş gerektiriyor, ama o kadarda 280,00 YTL gibi bir ücret alınacak ağır bir iş değil, bence sadece balatalar değiştirilirse el emeği 50,00 YTL hakkıdır. (şahsi kanaatimdir polemik yaratmayayım) Dil çıkarıyorum

Serkan72 sende aç abicim Mototal"a nebileyim Özen"e bir telefon kargo ile göndersinler sana, sonuçta motor 600 F parçada hiç sorun yaşamazsın Dil çıkarıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.07.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Skydiver, bana toplam 400 e patlar dediler.

Alıntı:

48 sterlin komple sac ve balata. Yaklaşık kargoyla 150 ytl ye gelir

serkan_72, daha ne istiyon Çok gülüyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal