Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumu nihayet aldım :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumu nihayet aldım :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lautreamont
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Motorumu nihayet aldım :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar Nihayet bu gün Motorumu aldım. Pazartesiye teslim alacağım inşallah. Fotorafları da o gün koyacağım inşallah.

Motorum Hyosung Aguila Gv 650....
Başa dön
lautreamont Çevrimdışı lautreamont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lautreamont, hayırlı uğurlu olsun,zevkle gezmeniz dileğiyle Dil çıkarıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun,süper seçim.tam bir performans-cruiser Dil çıkarıyorum
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Fotoğrafları bekliyoruz Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun… 650 Aguila benim be çok beğendiğim bi cruiser bayılıyorum o motora… Göz kırpıyorum Kazasız belasız sürüşler… Dil çıkarıyorum

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun,yakından hiç inceleme fırsatım olmadı,her geçişinde,"ülenn yine ayrıntıya bakamadık"dediğim oldu yani.güzel makina vesselam.kazasız belasız günlerde kullan.
extrailt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ama neden gtr degil
Başa dön
extrailt Çevrimdışı extrailt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun kazasız günlere; Dil çıkarıyorum
lautreamont
Üye
Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extrailt demiş ki:
hayırlı olsun ama neden gtr degil

Çünkü race tarzım değil Gülümsüyorum Bir de 2 silindir race kesmez sanırım oldumu 4 silindir olacak Gülümsüyorum
Başa dön
lautreamont Çevrimdışı lautreamont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxoz6unr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim şimdiden Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxoz6unr Çevrimdışı zxoz6unr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kazasızz belasızz polissiz cezasız günler :P
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lautreamont, hayırlı olsun daha önce hiç gv 650 kullandınmı ?
sadece sunu soleyım ben pısman oldum cok serı bır cruiser
bekledıgımden fazlasını verdı dıyebılırım Şok oldum
allah kaza bela vermesın
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lautreamont
Üye
Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR demiş ki:
lautreamont, hayırlı olsun daha önce hiç gv 650 kullandınmı ?
sadece sunu soleyım ben pısman oldum cok serı bır cruiser
bekledıgımden fazlasını verdı dıyebılırım Şok oldum
allah kaza bela vermesın

Niye pişman oldun onu anlayamadım ?
Gülümsüyorum

Kullanmadım ama artık kullanacağım Gülümsüyorum
Başa dön
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir cruiser dan bekledıgın performance dan fazlasını verıyor
tırsıttı benı Çok gülüyorum race makıne gıbı surucusune G kuvvetı uyguluyor Gülümsüyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan Dil çıkarıyorum ama bana sorsan 15,000 ytl yi göney kore bi cruiser vermezdim acıkcası.kendimi biraz daha kasar ''YAMAHA XVS 650 A'' alırdım en azınadan japon Dil çıkarıyorum hyosung 'a diycek bi lafım yok ama motorları çok pahalı :hıım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal