Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumu nihayet aldım :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumu nihayet aldım :)

Motorumu nihayet aldım :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 27.07.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi cruiser Allah kaza bela vermesin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 27.07.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan işallah.Göney korede japon zatiiii.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 27.07.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum çok ii bir seçim
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erdobars
Üye
Üye

Nereden: Kuşadası

MesajTarih: 27.07.2006 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan
erdobars Çevrimdışı erdobars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lifeislie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 27.07.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan Surprised ama bana sorsan 15,000 ytl yi göney kore bi cruiser vermezdim acıkcası.kendimi biraz daha kasar ''YAMAHA XVS 650 A'' alırdım en azınadan japon Surprised hyosung 'a diycek bi lafım yok ama motorları çok pahalı

bir crusier kullanıcısı olarak binici isen doğru secim bence..
lautreamont
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.07.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lifeislie demiş ki:
Alıntı:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan Surprised ama bana sorsan 15,000 ytl yi göney kore bi cruiser vermezdim acıkcası.kendimi biraz daha kasar ''YAMAHA XVS 650 A'' alırdım en azınadan japon Surprised hyosung 'a diycek bi lafım yok ama motorları çok pahalı

bir crusier kullanıcısı olarak binici isen doğru secim bence..

Seçimi yapan olarak zaten bence doğru seçimde Gülümsüyorum en az 3 yıl mümkünse 5 yıl binmek istiyorum dilerim olur Gülümsüyorum Bakalım zaman gösterecek doğru muymuş yanlış mı. Ama ben burada olacağım sizlerde paylaşacağız Gülümsüyorum
Başa dön
lautreamont Çevrimdışı lautreamont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.07.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin Alkışlıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lautreamont
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.07.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Pazartesi teslim alacaktım ama bu güne yetişti
34 ASS 33
Yollarda karşılaşmak umuduyla

Son Mesajdan 35 saat 14 dakika sonra eklendi:

Arkadaşlar Gv 650 im ile dün 50 km kadar bir yol yaptım. İlk izlenimler:

Anormal bir ivmelenmesi var bu makinanın 3. vitesteyken bile gazı biraz dengesiz açtın mı kendini artçının selesinde bulabiliyorsun. Demekki neymiş Gaz çook dikkatli açılacak.

Ben geçerken millet işini gücünü bırakıp motoru seyretmekte. Demekki neymiş üzerine branda serip gezilecek mümkünse. Sorulardan bunalınılıyor çünkü

Arada boşa geçerken zorlanıyor rodajda olduğundan normaldir
lautreamont Çevrimdışı lautreamont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermessin Alkışlıyorum
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
__SNOOPY__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lautreamont, hayırlı ugurlu olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler.
bence kendi seçimin seni en mutlu eden seçimdir.
Başa dön
__SNOOPY__ Çevrimdışı __SNOOPY__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun alklah kaza bela vermesin
Başa dön
motoo Çevrimdışı motoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lautreamont, hayırlı uğurlu olsun da hani ptesi fotoları koycam dedin yok hiç bişey.hadi sen gezdinde bizide gezmiş kadar yap. Çok gülüyorum

allah kaza bela vermesin Dil çıkarıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.09.2006 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SIMDIDEN hayırlı olsun Dil çıkarıyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.09.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim isterizzzz Çok gülüyorum

Çek bir resimde koy yaw

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 13.09.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardeşim Alkışlıyorum güle güle kullan
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal