Tamamen yanlış seçim. Ne tüketimi ne de rahatlığı sormadan soruşturmadan racing almışsın. Yazık. Ayrıca bu hatayı 600F 'e yüklemen daha da yazık. Daha önce hiç racing kullandın mı bilmiyorum ama 600F koltuk dizaynı bakımından en rahat racingtir. Artçılarının rahatını düşünen racingçiler 600F alır. Yakıt tüketimine gelince ya hesaplama hatası yapıyorsun ya da kullanım. _________________ ´06 cbr600f
Tarih: 01.08.2006 - 11:12 Mesaj konusu:
600f i alan adam zaten incelemesini yapıpta alır.marketten ekmek kadar ucuz bişe değil ki hemen beğenip alınsın bu yahu!
ha sen bunu yaptın mı bilmem o ayrı _________________
Kayıt: Jun 11, 2006 Mesajlar: 92 Nereden: Istanbul/Kemerburgaz
Tarih: 01.08.2006 - 14:40 Mesaj konusu:
hocam ben 10000deviri geçmeden kullanıyorum 5.5 lt yakıyor gayette makul ve rahat,eşimle beraber biniyoruz arkadaşların dediği gibi en rahat racing motor,bende zaten eşimle beraber bineceğimiz için hemde racing sevdiğim icin CBR600F aldım ve gerçekten çok memnunum,çukurlarda,tümseklerde diğerleri gibi çok hoplayıp zıplamıyor,bence 600F klasında başka motor yok onun klası apayrı diğerlerinden... _________________ CBR600F 05
Honda Civic Sport HB 05
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız