Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 336 Nereden: İstanbul / Avrupa yakası
Tarih: 01.08.2006 - 13:50 Mesaj konusu:
Bu bahsetmiş olduğunuz yer Bostancı sahildeki basket potalarının olduğu yer değilmi?
Bir de ben yeni üyeyim ve kimseyi tanımıyorum. Yarın akşam gelip sap gibi kalmayım
Eşimle gelmek ve sizlerle tanışmak isterim.
Tarih: 01.08.2006 - 14:20 Mesaj konusu:
FKC, buluşmaya gittiğinde İstanbul MD arkadaşlara yeni üye oldugunu söylediğinde zaten gereken ilgi ve alakayı göstereceklerdir..
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
DOUBLE_R_750, biz niye geldin değil, niye gelmedin deriz Gelmezsen tabii, ama sen gelirsin ^2
FKC, bizim minik Şirini bul orda gelince, yani Mezarı, ortamdaki en ufak tefek adamdır kendisi. Gereken ilgiyi gösterir o size Ben de gösteririm tabii ama ben gelene kadar biraz geç olur. Söylemesi ayıptır ben birz acemiyim de, avrupa yakasından gelene kadar ancak olur
Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 336 Nereden: İstanbul / Avrupa yakası
Tarih: 01.08.2006 - 14:45 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
DOUBLE_R_750, biz niye geldin değil, niye gelmedin deriz Gelmezsen tabii, ama sen gelirsin ^2
FKC, bizim minik Şirini bul orda gelince, yani Mezarı, ortamdaki en ufak tefek adamdır kendisi. Gereken ilgiyi gösterir o size Ben de gösteririm tabii ama ben gelene kadar biraz geç olur. Söylemesi ayıptır ben birz acemiyim de, avrupa yakasından gelene kadar ancak olur
Teşekkürler.
Ben de Fındıkzade'de oturuyorum ama işim çamlıca'da.
Yarın çamlıca'dan geleceğim. Dönerken avrupa yakasına geçecek olan arkadaşlarla beraber dönebiliriz. Mesela sizle.
Tarih: 01.08.2006 - 16:28 Mesaj konusu:
Geçen hafta tatildeydim , bu hafta da işyerinde sabahlıyor olacağım o gün . Yani yine gelemeyeceğim ne yazık ki. Benim için de muhabbet ediniz sayın arkadaşlar. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 01.08.2006 - 16:44 Mesaj konusu:
Gelirsem görüşürüz..gelmezsem herhalde önemli bir işim çıkmış demektir. _________________ Omer Alper Bulamur/ 0 RH+
GP4 TEAM SAMPIYONU !!!!!!!!GO
GP7 SAMPIYON ADAYI
dont push the limits.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız