Geçen hafta tatildeydim , bu hafta da işyerinde sabahlıyor olacağım o gün . Yani yine gelemeyeceğim ne yazık ki. Benim için de muhabbet ediniz sayın arkadaşlar.
abi beni yanlız bırakma _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 02.08.2006 - 04:07 Mesaj konusu:
gevezehanim, YOK BEN EVLENMEDIM NİŞANLIYIM DAHA BEN ANADOLU YAKASNDAYIM 10 15 DK BILE SURMEZ BULUSMA YERINE GİTMEM AMA NASIL GIRICEM BEN ORTAMA FALAN FİLAN KİMSEYİ TANIMIYORUM O YUZDEN YA
Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:
FKC, :3 BENDE YENI UYEYIM VE ÇEKINEREK :chu: GIRICEM ORTAMA BENI MUTLAKA BUL ORDA TAMAM RACER200 VAR REBSOL RENGINDE SALAK BIR TIPIM ZATEN ^2 HEMEN GÖZE ÇARPARIM _________________ hayal mayayel ben memnunum
ALPER200, hiç sorun değil, ben biraz geç gelirim ama gelince direk tanırsınız beni, ortamın en acemi sürücüsü olarak mavi bir YBR ile geleceğim. Gelince beni bulursunuz. Kontenjandan 2 kişilik yer ayırıyorum size. Böylece tanıdığımız kimse yok demezsiniz. :P
Tarih: 02.08.2006 - 09:40 Mesaj konusu:
gelisim_surucu_kursu demiş ki:
bu haftaki toplantıda lütfen ellerde bira ile resim olmasın :nono:
veya elinde bira olan arkadaşın resmi yayınlanmasın,
veya resim çekilirken biralar saklansın
tabı yaa nedir öyle biralar falan elde insan masa kurar rakı açar fasıl yapar alıyorlar ellerıne bırer bira ayıp ya motorcuya yakışırmı rakı şarap varken akşam mangal getırın kanat balık yapalım rakıları açalım resimler zengin olsun arzu eden viski getirebilir
En son tamero tarafından 02.08.2006 - 09:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.08.2006 - 12:55 Mesaj konusu:
selis demiş ki:
tamero Abi, sizin top-case den oryantal çıkıyormuş doğru mu?
sevgili seliş benim top caseden toplar çıkıyor caseler kalıyor sadece geriye benim top casem yok ayrıca olsada sadece caselisini alırım top olanlarından almam
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
gevezehanim demiş ki:
selis, nerden bulursun kızım bu lafları yaaa :P
sen utanmıyousun geveze kadın koskoca çolk cocuk nerdeyse torun sahibi olacak birine kızım dıye hitap etmeye ne saygısız oldun sen yaa kızımmış lafa bak bi daha duymayım abla dicen selişe yada seliş hanım de kızım mızım yok bi daha bide koskoca organizatör yardımcısı olcan koca md de ayıp ayıp utanmaz arlanmaz paslanmaz seni
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız