Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02-08-2006 MD geleneksel carsamba toplantisi(anadolu yakasi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02-08-2006 MD geleneksel carsamba toplantisi(anadolu yakasi)

02-08-2006 MD geleneksel carsamba toplantisi(anadolu yakasi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 01.08.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
Geçen hafta tatildeydim Gülümsüyorum , bu hafta da işyerinde sabahlıyor olacağım o gün Üzgünüm . Yani yine gelemeyeceğim ne yazık ki. Benim için de muhabbet ediniz sayın arkadaşlar.

abi beni yanlız bırakma Bravo
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tuyax
Üye
Üye

MesajTarih: 01.08.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol gevezehanım..tesekkur ederım aldım cevabını.. Allah daha buyuk bısılerden korudu.. cok gelmek ısterım ama yarn katılamayacagım galıba..

tuyax..

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

Buarada İbrahim hanı bızım resımler...

Tuyax
Başa dön
Tuyax Çevrimdışı Tuyax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.08.2006 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haa bu hafta fotograf çekmeyi unutmayın mezar,

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 02.08.2006 - 04:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, YOK BEN EVLENMEDIM NİŞANLIYIM DAHA BEN ANADOLU YAKASNDAYIM 10 15 DK BILE SURMEZ BULUSMA YERINE GİTMEM AMA NASIL GIRICEM BEN ORTAMA FALAN FİLAN KİMSEYİ TANIMIYORUM O YUZDEN YA

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

FKC, :3 BENDE YENI UYEYIM VE ÇEKINEREK :chu: GIRICEM ORTAMA BENI MUTLAKA BUL ORDA TAMAM RACER200 VAR REBSOL RENGINDE SALAK BIR TIPIM ZATEN ^2 HEMEN GÖZE ÇARPARIM Çok gülüyorum
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 02.08.2006 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dolmabahçeye bende gelememiştim ama bu haftayı kaçıramam görüşmek dileğiyle Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 02.08.2006 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, hiç sorun değil, ben biraz geç gelirim ama gelince direk tanırsınız beni, ortamın en acemi sürücüsü olarak mavi bir YBR ile geleceğim. Gelince beni bulursunuz. Kontenjandan 2 kişilik yer ayırıyorum size. Çok gülüyorum Böylece tanıdığımız kimse yok demezsiniz. :P
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alper'e iyi davranın o daha çok genç... Hem benim adaşım... Akşama oradayım inşallah... Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu demiş ki:
bu haftaki toplantıda lütfen ellerde bira ile resim olmasın :nono:
veya elinde bira olan arkadaşın resmi yayınlanmasın,
veya resim çekilirken biralar saklansın

tabı yaa nedir öyle biralar falan elde insan masa kurar rakı açar fasıl yapar alıyorlar ellerıne bırer bira ayıp ya motorcuya yakışırmı rakı şarap varken akşam mangal getırın kanat balık yapalım rakıları açalım resimler zengin olsun arzu eden viski getirebilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son tamero tarafından 02.08.2006 - 09:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 02.08.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero,Abi Sen Yapalım Dedin'de Biz Ne Zaman Yapmadık Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, ^2 ^321 ^2 başka söze gerek yok....
Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 02.08.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero Abi, sizin top-case den oryantal çıkıyormuş doğru mu? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, nerden bulursun kızım bu lafları yaaa :P Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis demiş ki:
tamero Abi, sizin top-case den oryantal çıkıyormuş doğru mu? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

sevgili seliş benim top caseden toplar çıkıyor caseler kalıyor sadece geriye benim top casem yok ayrıca olsada sadece caselisini alırım top olanlarından almam Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

gevezehanim demiş ki:
selis, nerden bulursun kızım bu lafları yaaa :P Dil çıkarıyorum

sen utanmıyousun geveze kadın koskoca çolk cocuk nerdeyse torun sahibi olacak birine kızım dıye hitap etmeye ne saygısız oldun sen yaa kızımmış lafa bak bi daha duymayım abla dicen selişe yada seliş hanım de kızım mızım yok bi daha bide koskoca organizatör yardımcısı olcan koca md de ayıp ayıp utanmaz arlanmaz paslanmaz seni Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 02.08.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acemihanim hep o mu seninle uğraşacak... :P
Arka çantada bir şey daha varmış...
Neyssee onu da karıştırıp durup dururken cısss olmayayım... ^321

Abii top olayına hiç girmeyelim istersen 2 kere cıss olayı yaneee... Çok gülüyorum

Jet Ski

En son selis tarafından 02.08.2006 - 13:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkant
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.08.2006 - 13:10    Mesaj konusu: selamlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu tür etkinlikere katılmak istiyorum bende.
ne yapmam gerekiyor nasıl bu gruba dahil olunuyor?
Başa dön
volkant Çevrimdışı volkant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal