Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - LPG li motorsiklet .......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

LPG li motorsiklet .......

LPG li motorsiklet .......

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 12:11    Mesaj konusu: LPG li motorsiklet ....... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,
Ferrari'sine LPG taktırmaya kalkan Vatandaşımızı hatırlarsınız (Belçikada yaşayan iş adamı),

Motorum çok yakıyor, LPG takdıracağım diyen var mı ? Çok gülüyorum
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Superfatboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Ümraniye

MesajTarih: 12.11.2004 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Levent oto sanayi'ne giderken sol taraftaki tamircilerden birinde LPG tanklı bir motor vardı markası aklımda değil İki tane ufak tankı yanlara takılan çantaların içine koymuşlardı 2 sene felan oldu bunu göreli

TURKHOOLIGANS
Başa dön
VOLCANO58 Çevrimdışı VOLCANO58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 12.11.2004 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi guzel olur kaza yapinca allah korusun tank patlar sende sakat kalma riskini ortadan kaldirirsin bence mukemmel olur
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Ümraniye

MesajTarih: 12.11.2004 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pride demiş ki:
abi guzel olur kaza yapinca allah korusun tank patlar sende sakat kalma riskini ortadan kaldirirsin bence mukemmel olur

Tabii canım öldüğünde sakatlanma riskini kafana takmana gerek kalmaz

TURKHOOLIGANS
Başa dön
VOLCANO58 Çevrimdışı VOLCANO58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi aklı evvel acaba bunu yapan? Şok oldum
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çevreci olmak lazım değil mi, daha az atık gaz........... Dil çıkarıyorum

ayrıca tüp taktırırken Aygaz tüpü olmayacak ya, kurşun geçirmez, seramik veya özel alaşımdan yaptırırız, ne olacak ki ?

Ayrıca tüp taktıran düşmesin kardeşim ........... :md:
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Superfatboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben yanacağıma biraz daha fazla yakarım daha iyi Gülümsüyorum

Hem zaten motosikletler az yakıyo canım. Dil çıkarıyorum
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Dacracker
Üye
Üye

MesajTarih: 14.11.2004 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demek öyle bir motor gördün hmmm.... bedava yaşıyoruz bedava
DTMVECTRA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/bagdat

MesajTarih: 14.11.2004 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben taktırm ya vespa epey yakıoo
THAT'S CLASS
Başa dön
DTMVECTRA Çevrimdışı DTMVECTRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.11.2004 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sponsor olan varsa ben fz6 ya lpg taktırırım ...... sakat kalmaktansa küllerimi toplasınlar
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
danyel_tr328
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 14.12.2004 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motoruma kıyıp lpg taktırmam motor için kanser gibi birsey ,hem lpg gücünüde baya düsürecektır
Dil çıkarıyorum
Başa dön
danyel_tr328 Çevrimdışı danyel_tr328 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal