Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3 Gün önce aldıgm 600f ""Resimli""

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3 Gün önce aldıgm 600f ""Resimli""

3 Gün önce aldıgm 600f ""Resimli""
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AKREP84
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: karaman

MesajTarih: 05.08.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım banada böğle bir motor alma nasibi ver yarabbim arkadaşlar yardımınızı beklemedeyim bildiğiniz ikinci el makine varsa bilgilerinizi beklemedeyim
Başa dön
AKREP84 Çevrimdışı AKREP84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.08.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.08.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun dostum güle güle kullan

Son Mesajdan 26 saniye:

hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 08.08.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 16.08.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle bin.Depo öle kalsın nazar deymez.Polemon kardeşim senin duana da aminnnnnnnn diyorum Gülümsüyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

darısı olmayanların başına Gülümsüyorum sağoln
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 17.08.2006 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun... Çok gülüyorum

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kanji
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazasız belasız kulanmayı nasip etsin, depodakide nazarı olsun nazar değmesin Dil çıkarıyorum
cnkrr
Üye
Üye

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler fileyi doğrumu takmışım ?? Eğer yanlıssa nereye takmam gerek ?Yani küçük kancaları nereye bağlamam lazım* demişsin.

Fileyi boşver,motorun sana nereye takılacağını doğru söylemiş zaten.
Bak maaşallah yeni motorunla hemen iletişime geçmişsiniz zaten -sen onu oda seni sevip,anlıyor artık.

Yine de aranızdaki güven üzerine kurulu iletişim bazen tek taraflı bozulmak istenebilir.Örneğin motorun ara sıra kulağına '' hadi aç şu gazı artık limiti zorlayalım,yap bir makas,red line'a sok beni,kulağımda toz var virajda iyi bir yatır alalım şu tozu vs diyecektir,gaza gelme hayvanın boynunu şöyle bir okşa Gülümsüyorum ''sağ elinle ama''(motorda boyun depoya denk gelir) o senin ne hissettiğini anlayacaktır.Ona arada sırada (full korumalı olarak ) otabana çıkıp hayvanı dehlemekte lazım tabii ki onu da ister tabii Dil çıkarıyorum

İyi günlerde keyifli seyahatler dilerim .Hayırlı olsun
Yahu bu arada dikkat ettim de fileyi yanlış takmışsın.eksozdan çekilen fotoda filenin kuyruğa denk gelen kancasını oraya takma.Kanca boyayı çizer.Onun yerine fileyi kancaları kuyruğun sağ alt ve sol alt kısmına gelecek şekilde tak.Filenin kuyruk ucuna gelen kısmını da gerdirerek kuyruğa geçir,olsun bitsin.
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş filenin kancaları yanlara gelcek şekilde takmalısın.yoksa oturdugun zaman kanca bitarafını rahatsız edebilir Çok gülüyorum .
tekrardan hayırlı olsun
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli89
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale GeçiLmeZ

MesajTarih: 17.08.2006 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan darısı bizim başımıza Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Canakkaleli89 Çevrimdışı Canakkaleli89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
earthquick
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.08.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...
kazasız belasız,selametle dostum Gülümsüyorum
bayramın kutlu olsun !

eq.
(bugün 17 ağustos,7.yıl)
Başa dön
earthquick Çevrimdışı earthquick Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 17.08.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun. Allah kazalardan korusun, bol keyifli sürüşler Dil çıkarıyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.09.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum hayırlı olsun böyle darısı bizim başımıza

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gishak
Üye
Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Başa dön
gishak Çevrimdışı gishak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal