Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 12.11.2004 - 14:28    Mesaj konusu: TÜM DELİLERİN RAMAZAN / ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şeyh Edibali'nin Osman Bey'e Nasihatı

Oğul;
İnsanlar vardır,şafak vaktinde doğar,akşam ezanında ölürler.
Avun oğlum avun.
Güçlüsün,kuvvetlisin,akıllısın, kelamsın.
Ama;
Bunları nerede,nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında
Savrulur gidersin. Öfken ve nefsin bir olup aklını yener.
Daima sabırlı,sebatlı ve iradene sahip olasın.
Dünya senin gözlerinin gördüğü gibi büyük değildir.
Bütün fethedilmemiş gizemler, bilinmeyenler, görülmeyenler
Ancak senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacaktır.
Ananı, atanı say, bereket büyüklerle beraberdir.
Bu dünyada inancını kaybedersen yeşilken çorak olur , çöllere dönersin.
Açık sözlü ol. Her sözü üstüne alma. Gördün söyleme, bildin bilme.
Sevdiğin yere sık sık gidip gelme, kalkar muhabbetin itibar olmaz.
Üç kişiye acı:
Cahiller arasındaki alime,
Zenginken fakir düşene,
Hatırlı iken itbarını kaybedene,
Unutma ki ! Yüksekte yer tutanlar aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Haklı olduğunda mücadeleden korkma.

:!: BİLESİNKİ ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER :!:

:!: BU SON SATIRI HERKES KENDiSiNE GÖRE YORUMLASIN :!:

Dil çıkarıyorum MESELA MOTORUN iYiSiNE ENDURO MOTORCUNUN iYiSiNE DELi DERLER Dil çıkarıyorum

-----------------------------------

Basligi edit ederek "Ramazan" kelimesini ilave ettim. Bu bayram ulusumuzca her iki isimle de bilinir ve kutlanir. Motor Delisi forumunda tartisilmasi sonucunda ve burada karar alinip bu konuda kanun hukmunde kararname cikarilmasi mumkun olmadigina gore. Agzimizin tadini bozmayalaim, bu guzel bayramimizi agiz tadi ile, sevgi ve kardeslikle el ele, gonul gonule kutlayalim arkadaslar.
DD
-------------------------------

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Wolfone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şeker Bayramınız Kutlu olsun deli dostlarımmmmmmmm...... Dil çıkarıyorum :TÜRK:
Başa dön
Wolfone Çevrimdışı Wolfone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adi Ramazan bayramidir !!!!!

Ve hepinizin kutlarim arkadaslar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sino, bilglerine
Ramazan ve Kurban bayramlarının başlıca özelliği komşuların, dost ve akrabaların ziyaret gezileriyle bir araya gelmeleridir. Gençler yaşlıların ellerini öperek onların hayır dualarını alırlar. El öpen çocuklara para ve hediye vermek de gelenektendir. Ziyarete gelenlere Ramazan bayramında şeker ikram edilir. Bunun içindir ki, Ramazan bayramının bir adı da "Şeker bayramı"dır.
sayg1lar,
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bütün grup üyelerinin bayramını canıgönülden kutlarım..
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi oruc ayina ramazan deniyorsa sonundaki bayramda asil olarak ramazan bayramidir ve sadece es dost ziyareti amacia hizmet etmez sorunuz din adamlari lutfen
insan oglu yani muminler 1 ay oruc tutar ibadet eder iradelerini dener bunun sonundada bir odul bahabinda bayram yaopilir sino, +1 Dil çıkarıyorum

guzel insanlar hepinizin ramazan bayrami mubarek olsun
alah hepinize sevdiklerinizle daha nice bayramlar gormeyi nasip etsin
Rebel_Wind
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin daha gelmemiş Ramazan Bayramını kutlarım saygılar
Başa dön
Rebel_Wind Çevrimdışı Rebel_Wind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:

Evet, adı Ramazan Bayramı'dır. Herkesin bayramını kutlarım. Gülümsüyorum
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arakdasalar bende bayraminizi kutlarim
gercibizim gibi deliye hergun bayram ama olsun bunun adini koymuslar :-D
motorize
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino, elbetteki söylediklerin doğru fakat her ikisinin kullanılabiliğini anlatmak istedim sadece (gazetelere ve turlar ile ilgili sayfalara baktığında Ramazan Bayramı Turlarından çok Şeker Bayramı Turları başlığını görebilirsin) netice itibarı ile her ikiside yanlış değil ama ben senin Ramazan Bayramını Kutluyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 12.11.2004 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Simdiden herkese iyi bayramlar Dil çıkarıyorum
(pek erken olmus ama neyse bosuna deliye hergün bayram dememisler Çok gülüyorum )..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Frankfurt (Forever Eskisehir)

MesajTarih: 12.11.2004 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz erken oldu ama neyse bende herkesin bayramini kutlarim
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabii ki ramazan bayramıdır. Şeker uğruna bayram yapılacak bir şey değildir, ramazanla kıyaslandığında Çok gülüyorum
Ama bayramlar herkesindir. Dolayısıyla
"Herkesin bayramını kutlarım."
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RAPUNZEL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 12.11.2004 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino,dodomes,Vae-victis +1 Dil çıkarıyorum
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 12.11.2004 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinizin Ramazan Bayramını tebrik eder saygı ve sevgilerimi sunarım.Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim: Kimsenin terminolojiye dikkat etmediği,insanların birçok şeyin söylenişini ve asıl adını değiştirmeye kalkıştığı günümüzde; RAMAZAN bayramımızın gerçek adını söylemek ve kullanmak için gösterdiğiniz duyarlılığıda tebrik eder sevgilerimi sunarım.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal