Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 12.11.2004 - 17:25 Mesaj konusu: Iyi bayramlar...
:arrow: Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.
:arrow: Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.
Kayıt: May 21, 2004 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul / Merter
Tarih: 12.11.2004 - 17:51 Mesaj konusu:
Yahu arkadaşlar bunu polimige dönüştürmenin gereği yok neredeyse foruma açtığıma pişman olacam öncelikle ben hepinizin mübarek bayramını kutlamak istedim ama gel gör ki olay nerelere geldi !!! Ben farklı birşey söylemiş değilim ve bazı arkadaşların söylediği gibi amacım isim değişikliği yapmak falanda değil.
DD KUSURUMA BAKMA AMA BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM SİZDEN RİCAM BİRİSİ BANA BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİ SÖYLERSE SANIRIM BU SORUN BİTMİŞ OLUR !!!
Tekrar hepinizin RAMAZAN BAYRAMI Mübarek olsun ! Saygılar !
Kardesim sorun yok takma kafana sen yaa!! Ben sadece ramazan ayinin adi ile anilan bayramin ,seker bayrami olarak anilmasini cocuklarin böyle dedikleri icin buraya yazdim..Bizde cocuk degiliz ya ..Bu yüzden...
Polimige hic luzüm yok tatli tatli sohbete devam edelim arkadaslar!! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 13.11.2004 - 03:43 Mesaj konusu:
bayramınızı kutluyorum..trafikde dikkatli olalım.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Motordelileri hebinizin ve ailelerinizin mübarek Ramazan (Şeker) bayramı kutlu olsun hep birlikte daha nice bayramlar... _________________ ?N TEKERYN NEREYE GYDERSE,
ARKA TEKERYNDE ORAYA GYDER.....
CBR 600 RR
happyman_13@hotmail.com
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim: Kimsenin terminolojiye dikkat etmediği,insanların birçok şeyin söylenişini ve asıl adını değiştirmeye kalkıştığı günümüzde;
Umarım benim bu sözlerimden kimse alınmamıştır, bu genel bir konu ve genel bir fikir.Hepimiz hepimizi seviyor ve şunun şurasında birbirimize sevgi gösterisinde bulunuyoruz.Her güzelliğiniz kutlu olsun.Sevgilerimle _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız