Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005 kawasaki'ler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005 kawasaki'ler

2005 kawasaki'ler
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 28.08.2004 - 07:29    Mesaj konusu: 2005 kawasaki'ler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motorcycle.com/mo/mckaw/04_05_Line-up/
iste burada
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
infinite
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 ninja 136 beygiR :md:
Başa dön
infinite Çevrimdışı infinite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

z750 banbaşka
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 12.11.2004 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX6R 136 bg olamaz !!!! Supersport yarislarinda cok yüksek masraf yaparak anca125 ile 135 bg arasinda bir güc elde ediliyor!!! Hele hele seri yapimda hic olamaz cünkü motor zx10r den daha pahali olur !!

Yaman bizi aydinlatsana bu konuda zannederim daha beygir gücü bir yerde yazmadi degilmi?En azindan ben görmedim !! ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 12.11.2004 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarda hepsini gördüm gerçekten hepsi birbirinden güzel Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
intimidator
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla

MesajTarih: 12.11.2004 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

136 ps'dir o.
1 bg 1 ps'ye denk gelmiyo bildigim kadarıyla
yturan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.11.2004 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
ZX6R 136 bg olamaz !!!! Supersport yarislarinda cok yüksek masraf yaparak anca125 ile 135 bg arasinda bir güc elde ediliyor!!! Hele hele seri yapimda hic olamaz cünkü motor zx10r den daha pahali olur !!

Yaman bizi aydinlatsana bu konuda zannederim daha beygir gücü bir yerde yazmadi degilmi?En azindan ben görmedim !! ;-)

Sino keske 136 hp fabrika cikisi bir 600 olsa harley bile olsa markasi ilgilenirim ama degil....
eger bazi arkadaslar 136 hp okumuslarsa bir yerlerde bu buyuk bir ihtimalle krank taki hp dir arka tekerde ki degil ama yinede bana gore inanmasi zor 136 hp

Cok derinlemesine olmasada simdi kucuk bir arastirma yaptim ama hp degerlerinden bahseden bir sey bulamadim benim tahminim 105-115 arasi bir sey olacak

Bu arada iste bazi formuller beygir gucu icin

kW * 1.360 = PS
kW * 1.341 = HP
-------------------
PS * 0.7355 = kW
PS * 0.9863 = HP

---------------------------------------------------------------------
Son Haber.
Sino dun okudum ingiliz dergisiydi herhalde 105 hp diyor tabi buda onlarin tahmini, ayrica on tekerlegin olcusu 120/65/17
GSXR1000 icinde tahmin edilen top speed 185 diyor be hp icinde 150 tabi buda onlarin tahmini
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 22.11.2004 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx6r standart modeli Describes the maximum power the engine produces without any forced air system.Maximum power 95.5 kW {130 PS}/14,000 rpm
ancak ram air ile;Maximum power with RAM Air 100 kW {136 PS}/ 14,000 rpm
özelliklerini incelemek için işte adres:
http://www.kawasaki.co.uk/product.asp?Id=B630C16331&Sub=4

sanırım bu site zx6r hakkındaki tüm soruları yanıtlayacaktır
Başa dön
alper44 Çevrimdışı alper44 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yturan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alper44 demiş ki:
zx6r standart modeli Describes the maximum power the engine produces without any forced air system.Maximum power 95.5 kW {130 PS}/14,000 rpm

alper44 kardes, UK sitesinde yazdigi yanlis degil ama yazmadiklari gosterdikleri 136 ps'in RW hp olmadigi yani arka tekere aktarilan hp olmadigi... Gülümsüyorum ayni seyi zx10 icinde yaptilar daha piyasaya surulmeden 180 yada 188 hp diye reklam yaptilar ama arka tekerde 155 hp uzerinde goren yok tabi modifiyesiz

zx6 105-110 uzerine cikmaz arka tekerlekte tabii bu modifiyesiz butun 600cc ler icin gecerli. Bekleyelim bakalim ne gorecegiz.
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2004 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki'lerin milli rengi yeşil mi
niye hep yeşiller
çok nadir mavi oluyo
başka olmuyo niçin
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.11.2004 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motorcycle.com/mo/mckaw/04_05_Line-up/.full/elimin_1.jpg
Bundan Türkiye'ye gelmiyor mu artık? :-|
Başa dön
Prometheus Çevrimdışı Prometheus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 23.11.2004 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yturan demiş ki:
alper44 demiş ki:

alper44 kardes, UK sitesinde yazdigi yanlis degil ama yazmadiklari gosterdikleri 136 ps'in RW hp olmadigi yani arka tekere aktarilan hp olmadigi... Gülümsüyorum ayni seyi zx10 icinde yaptilar daha piyasaya surulmeden 180 yada 188 hp diye reklam yaptilar ama arka tekerde 155 hp uzerinde goren yok tabi modifiyesiz

zx6 105-110 uzerine cikmaz arka tekerlekte tabii bu modifiyesiz butun 600cc ler icin gecerli. Bekleyelim bakalim ne gorecegiz.

@Yturan
Kardesim ayni senin düsüncendeyim bencede arka tekerdeki güc 105 ile 110 beygir gücünde olabilir buda motorda 115 ile 120 civarinda olur !!

Görecegiz dynoda kac BG vuracak Zx6r!! ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 03.12.2004 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söyledikleriniz kesinlikle doğru sonuçta arka tekerlekteki güç ancak dediğiniz kadar olur. ancak bu piyasadaki tüm motorsikletler için geçerli değilmi.
yani kawasaki motor gücünü veriyor , diğer markalar arka tekerde ki gücü mü? veriyor.

eğer sonuçta hepside motorgücünü veriyorsa ozaman arkatekerlekte ki güç hepsi için aynı oranda düşük olur.

yani 130ps lik bir makine arka tekere 115 ps aktara bilirse, atıyorum :117 ps lik bir makine arkatekere 95 aktarır. ozaman karşılaştırırken bu motorları arka teker gücüne göre karşılaştırmak gerekir.
Başa dön
alper44 Çevrimdışı alper44 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yturan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2004 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alper44 demiş ki:
yani 130ps lik bir makine arka tekere 115 ps aktara bilirse, atıyorum :117 ps lik bir makine arkatekere 95 aktarır. ozaman karşılaştırırken bu motorları arka teker gücüne göre karşılaştırmak gerekir.

Zaten dogrusuda bu ama burada hala 130hp li fabrika cikisi 600 lerden bahseden arkadaslar cok, bu sadece markalarin kullandiklari rakamlar reklam icin
Başa dön
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 03.12.2004 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki güzel bee fıstık gibi Çok gülüyorum yeşilde çok yakışıyor Göz kırpıyorum ama ben R-6 derim o başka Çok gülüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal